Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    Green Book

    Sokan írtak már róla, nagyjából egyet is értek a pozitív véleményekkel. Nem az évezred filmje, de olyan jó kis léleksimogató alkotás. :) Az az igazság, elnéztem volna még pár óráig, ahogy a két főszereplő kocsikázik USA szerte, és beszélgetnek, meg különféle helyzetekbe kerülnek.

    Nyilván volt egy erős(nek tervezett) mondanivaló is a film mögött, de szerencsére nem tolták túl, és számomra megmaradt inkább egy kellemes, szórakoztató, drámai szálakkal átitatott road movie-nak, ami - nem utolsó sorban - sokszor meg is nevettetett. :) "Jajjj, zsíros lesz a kis pokróckája." :DDD

    Kicsit sablonos történet (nem tudom, mennyire ragaszkodtak a megtörtént eseményekhez), viszont nagyon jó párbeszédek, szép fényképezés, szuper zenék, brillírozó színészek, akik közül Viggo Mortensen még ki is emelkedik. Kegyetlen jól hozta a figurát, főleg dán-amerikai létére. Tony Lip szerintem az utóbbi idők egyik legjobban megformált filmes karaktere.

    Örülök, hogy láttam. :K Még egyszer-kétszer megnézem, aztán pontozom is. De 8-asnál kevesebbet nem fog kapni.

    Utóirat: (Olyan Tony Lip-esen :D):
    Az olyan apróságok meg külön jól esnek, mint pl. amikor egy végigautózott nap után, lefekvés előtt nem egy frissen vasalt atlétában sétál ki a sofőr a szálloda erkélyére, hanem az tényleg úgy is néz ki, mintha 8-10 órát ült volna benne a volán mögött. :) Nem nagy dolog, de örülök, ha ilyet látok, és nem pont az ellenkezőjét.

    #értékelés

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák