Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mik76

    senior tag

    válasz Ispy #113776 üzenetére

    Na, megneztem a Quite Place c. filmet. Megertem hogy ilyen megoszto. Jo hangulat, szep fenykepezes, klassz alap otlet, vs buta megoldasok, jump scare hegyek, irto buta szereplok, totalis kovetkezetlenseg, nagyon szabadon ertelmezett muveszi megkozelitese hogy mi az ami mar olyan hangos hogy elkapnak es mi az amit meg se hallanak.

    Aki szeretni akarja a filmet a hatranyokat igyekszik nem tudomasul venni, aki meg total kiakad az meg az elso csoportrol nem akar tudomast venni. :)
    Ertem en hogy szep meg hangulatos de az olyan dolgok mint a csavo homokot hord hatizsakkal korbe a varosig stb.... Aki ezt beveszi az meg eleteben nem hordott odebb par taliga homokot vagy sodert vagy barmit. Aztan azt meg megprobalni hangtalannak beadni ahogy egy 80-90 kilos ferfi teli robol rohan ruhaban, mig a csori mosomegve kettot cincogott de mar kilapitottak. Futhatna a fold felett is a ruha surrogasa mar boven eleg kellene hogy legyen. Amugy le a kalappal Emily Blunt elott hogy hangtalanul megszul egy gyereket aki szepen csendben jon a vilagra. Jellemzo. Tenyleg elkepesztoen kovetkezetlen a film, lehetne sorolni sokaig a problemakat, de mondjuk tegyuk hozza hogy a mufaj horror, az meg altalaban nem szokott nagy szellemi magassagokban elhelyezkedni.

    Egynek jo volt. 6/10

    http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

Új hozzászólás Aktív témák