-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Solo: A Star Wars Story
Na, volt idő hazáig kicsit gondolkozni a filmen. Nem is igazán tudom, hogyan lehetne jellemezni a filmet, mit ad egy SW rajongó számára. A Solo egy nem rossz film, de nem is igazán jó, valahol félúton van a kettőn között, nagyon enyhén a jó felé billenve - folymatosan váltakozott bennem a film során, az "Oké, ez most nagyon jó", aztán a "Meh, ez elég unalmas most." Tele van üresjáratokkal, de vannak áll-leejtős, nagyon eltalált jelenetek, és történések is a filmben, ezek állandó váltakozása szerintem egy olyan produktummá teszi a filmet, amiben vannak jó dolgok, mégis valami hiányzik.
Alden Ehrenreich -et továbbra sem bírom, ellenben meglepetésemre nem alakított rosszul Solo -ként, sokkal rosszabra számítottam - ámbár továbbra is tartom, hogy biztos tudtak volna találni jobbat Solo karakteréhez. Emilia Clarke -ot, aka a Trónok Harca üdvöskéjét a büdös életben nem tudtam volna elképzelni egy SW filmben, mégis azt mondom most, jó állt neki ez a világ, ahogy a szerepe is. Összességében a színészi munkával nem volt baj.
Az, ami a Rogue One egyik zsenialitása, hogy egy olyan SW film, ami anélkül tud az lenni, hogy megjelennének benne jedik, az Erő, avagy a Skywalker sztoriszálból a The Last Jedi által túlerőltetett szarságok, nos, a Solo -ban sem voltak meg szerencsére, vagy lehet hogy mégsem annyira szerencsére: néha olyan érzésem volt, hogy nem illik a képbe egy-egy Birodalmi megjelenés, vagy maga a Millineum Falcon.
Lehet ez az, amit hiányolok a filmből, az SW "faktor".Pár, SPOILERES sor azokról a dolgokról a filmben, amik még jók voltak:
Kiderül, Han miért lett "Solo", (ugyanis nem a családneve), hogy Chewbacca hogyan ismerkedik meg Han -al (először még megakarta ölni, majd enni), és a legnagyobb meglepetés: a Crimson Dawn mögött nem más, mint maga Darth Maul áll, aki tényleg nem halt meg (de ez azoknak új leginkább akik nem követték az animációs sorozatot - én sem, mert bárgyúság, de a történéseiről többé kevésbé tudok, így Maul -ről is). Na meg hát L3 egyenjogúsági törekvései.... Szerintem ez egy laza paródia volt a mai társadalmi helyzetről. Nehéz pontozni... Viszont ha a Rogue One 9/10, a TLJ -re meg gyenge 6/10 -et adtam (nem is értem miért ilyen sokat) akkor a Solo nálam olyan 7.5.
Még megnézem a párszor moziban, aztán meglássuk, másodjára, harmadjára mennyire fogom élvezni.
(#112089) .LnB
Nem de Lando tényleg pánszexuál.
(#112091) Drizzt
Nézd, ha a TLJ tényleg tetszett - ami minden poén nélkül a Star Wars univerzum ellen elkövetett legnagyobb főbűn, amit filmstúdió tehet ezzel a címmel, ezt totál komolyan mondom - akkor ezek után igazából nincs miről beszélni. Jóval gyengébb volt a Solo mint a Rogue One, de a TLJ -t minden tekintetben felülmúlja.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -65% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Pulsar Xlite V2 mini - Wireless - 20000 DPI - Ajándék egérpad!
- Eladó Toshiba Satellite pro (R50-B-10R) ( 4.gen i3 - 8gb ddr3 - 750GB HDD - HDMI - jó akku)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 10GB GDDR6X - Beszámítás: OK
- Eladó Skoda Octavia III tetőtartó, Garanciás 25-05.hóig (adapter, talp és keresztród)
- Apple Magic Keyboard 11" iPadhez - magyar, alig használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest