Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz Mik76 #103454 üzenetére

    Korrekt lista, bár az, hogy kornak megfelelően értékeljük, azzal az elvárásainkat, igényeinket alább adjuk, amit megtehetnénk olyan filmekkel is, amik újak, de tudjuk, hogy sok szempontból gyengék. Aztán hogy az baj e, az megint más kérdés. Én azt mondom nézzük el, hogy régen nem tudtak ilyen látványt (képminőség, élesség, effektek minősége, hangminőség, stb) összerittyenteni, de amúgy ne legyünk túl elnézőek. Én az Aliennek nem feltétlen adnám meg az 1-et, a 2-re nem mondhatom ezt, mert szinkronosan néztem, ami színészi játékból sokat elvett. Nem mellesleg én meglehetősen untam, szóval 11-ediknek odarakhatnánk, hogy tartsa fent az érdeklődést és legyen érdekes (szintén egyénfüggő).
    Illetve érdemes megemlíteni, hogy kinek mi a hihető színészi alakítás az relatív. Engem pl nem zavar annyira, ha valaki nem elég profi, mert nem zökkent ki, nem vagyok annyira igényes, mint sokan.

    "De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."

Új hozzászólás Aktív témák