Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery9112

    őstag

    válasz lapartman #100389 üzenetére

    Azért tűnhetett így mert valóban nincs sok idő szinkronizálni most már. Amit régen hetek alatt felvehettek többszöri próbával az most már napok, órák alatt kell. Itt hozzájön még a tény, hogy az elmúlt 10-15 évben a Hollywood tartja a kezében a gyeplőt a szinkronizálás terén.

    A videóban említés volt arról, hogy félkész animációjú filmet kell szinkronizálni, nos a Disney erről a leghíresebb. Disney filmnél van, hogy kb a premier előtti 1-2 napban is vágják a filmet. Legjobb és legújabb példa erről a Rogue One, aminél még az utolsó TV spot-ban is volt olyan jelenet, ami a filmben sehol.

    Az időhiányhoz még hozzájön az is, hogy mivel a színész nem látja, hogy az adott karakter most éppen morcos/vidám/szerelmes/lehangolt/mélabús ezért kb. hasára csapva tippel, hogy most itt mit is érezhet az ő karaktere. Ezt azért csinálják, hogy ha nem éppen időhiány van, akkor a színészek ne tudjanak spoilerezni a filmből, hisz ők előbb látják mint a többi ember.

    Az első ilyen film Lukács Gyuri mesteri űreposza a Star Wars Baljós Árnyak. Félve, hogy a színészek kiszivárogtatják a film sztoriját, az egész filmet úgy vetítették le nekik, hogy csak szájmozgást láthattak a filmből.....és így próbálj meg érzelmeket közvetíteni... :DD

    PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

Új hozzászólás Aktív témák