- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SONY LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Super - pontozhatatlan szar...10\0
Gorneck#1239
-
doc
nagyúr
Vegre eljutottam a The Road-ig, regota meg akartam nezni. nagyon fasza kis film, adok ra 8/10-et, nagyon jo lett a hangulat, a kepi vilag is telitalalat. es vegig vartam hogy SPOILER mikor kerul elo anyuci, ami nem tortent meg, igy meg aztan plane pirospont
a kovetkezo film vajon mi legyen, a Mist vagy a Gamer vajon?
-
Typhoon47
senior tag
Red Riding Hood
6/10Csajszi jó, többi abszolút átlagos lett sajnos.. ezt most nem gyere be..
"Education is important but big biceps are importanter"
-
Devid_81
félisten
Avatar Extended Collector's Edition
Ugye nem kell bemutassam?
Nos elég sok idő telt el mire rávettem magam erre a verzióra.
A sima alap verzió, nos mit is mondjak róla...hmm, kék pocahontas kalandjai, egyszerű és átlátható sztori, mégis pár kérdést nyitva hagyva zárult.
A vágatlan verzióban szinte az összes kérdésre megkapjuk a választ.
Tulajdonképpen nem is értem, hogy a vágott verzió miért is lett olyan amilyen, szinte teljesen felesleges volt kivágni azokat a részeket, ugyanis így teljes kerek a sztori.
Az meg hogy a játékidő mennyire nőtt, szerintem senkit nem zavart volna anno a mozikban.
Anno már pontoztam a filmet, de nem hiszem, hogy ennyire, szememben sokat nőtt a film így!
9/10....
-
Devid_81
félisten
válasz Integra #34410 üzenetére
2 óra 58 perc az extended és az "eredeti" az 2 óra 42 perc.
De itt van egy kis infó róla.
Ezek szerint nekem "csak" az extended-et sikerült megnéznem, ha jól értem a full rendezői az 45 perccel hosszabb.
Úgyhogy az előző hozzászólásomhoz egy kis SP-ként szolgál a mostani hsz. (Service Pack)...
-
pohár
félisten
megnéztem a Source Code-ot, hát tényleg hajaz kicsit az Eredetre, a vége kicsit zavaros, hogy SPOILER az e-mailt miért másnap kapta meg? nem tiszta a vége
ja, és 8/10
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
senior tag
X-Men: First Class
Nem rossz nem rossz de az imdb-s 8 pont szerintem kicsit sok rá. Egyszer biztosan meg lehet nézni de kicsit jobbat vártam ennél. 7/10Youth hides the key to salvation
-
pohár
félisten
SPOILER
na az meglehet, és mivel megteremtett egy új világot a vonat megmentésével, így ő abban él tovább...
na itt legalább egyértelmű a vége, nem úgy mint az Inceptionnek, bár utána rájöttem hogy SPOILER eldőlt az amulett, így a valóságban volt DiCaprio
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
darál0w
Jómunkásember
-
pohár
félisten
Inception SPOILER
hát ha visszaemlékszel, akkor kicsit megingott az amulett, aminek nem szokása, ha a gondolataiban vagy hol pörgeti meg
meg DiCaprio filmbéli apja azt nyilatkozta egy műsorban amikor megkérdezték tőle hogy az álom volt-e vagy valóság mikor a reptérre ment a fiáért, és azt mondta hogy ő sose létezett a gondolataiban, szóval a valóság volt„Ha én benne vagyok egy jelenetben az a valóság. Mivel én soha nem szerepeltem Cobb álmaiban.” -közölte Caine.
itt is van, parancsolj
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
ha már Inception...
-
doc
nagyúr
amugy meg felesleges ezen vitazni, nyilvan azert zartak le igy a filmet, hogy ne legyen egyertelmu, tehat barmelyik megoldast bele lehessen magyarazni. ettol poroggnek rajta a nezok, ettol beszelnek a filmrol, ettol dol a penz
-
pohár
félisten
a Warner akar 2. részt, szóóóóval... na mindegy, de szerintem nem viccből mondta Caine azt amit
-
Apollyon
Korrektor
-
doc
nagyúr
nna, The Mist megvolt, a regi filmre ugyan mar nem emlekszem, de ez igy onmagaban nagyon jo volt, szornyes-gyilkolos filmnek remek, a befejezes is nagyon jo
8/10 -
Apollyon
Korrektor
LOL, ezt én se láttam. Összekevertem a The Fog c. borzalommal, és néztem is hogy mi rák tetszett neked abban a filmben
Úgyhogy ezt megnézem én is.)[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
gyuromoj
veterán
Sucker Punch Extended Cut
1080pMaga a film teljesen korrekt volt. A történet, helyszín, hangulat jól átjött. Effektek is a helyén voltak, csak a sok lassítástól már csömöröm lett a végére. Szerintem nem olyan egyszerű a film mint sokan gondolják. Elég mély a mondanivalója. Emésztenem kell egy kicsit az biztos.
Eyecandy faktor pedig 10/10 volt. Gyorsan elszállt a 2 óra.8/10
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
mephi666
nagyúr
tegnapi termés:
hanna hd
jó kis pörgős mozi volt... itt-ott kiszámítható... engem az zavart picit, hogy olyan érzetem volt, hogy nagyon megvágták a filmet és elnagyolt lett pár dolog benne... (meg a hülyeségek: csaj még nem találkozott elektromossággal, de amikor számítógép elé került, akkor azonnal tudta használni a guglit is... a tv-t meg ki tudta kapcsolni, stb... ezeket nem gondolták át kellően) 10/6.5a tetovált lány hd
na, ez jobban tetszett... a film atmoszférája nagyon bejött, a sztori is rendben volt, a színészek/karakterek is... érdemes volt megnézni és ajánlom mindenkinek, aki nem látta 10/7.5"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
F34R
nagyúr
válasz darál0w #34439 üzenetére
nem állítólag Nolen nem akarja hulk méretűvé tenni , azon a képen még nem szedi a "venomot" az első találkozásnál elveri a Batman , miután rákap szerre 3X olyan erős lesz
egyébként Christian Bale 6'2 láb Tom Hardy meg 5' szóval biztos a szer hatására lesz brutális , a képregénybe hulk nagyságú Bane karaktere -
mephi666
nagyúr
válasz brownus #34442 üzenetére
de konkrétan valami ilyesmi volt, hogy rácsodálkozott a lámpára és rákérdezett az öregtől, hogy "ezmiez?" mire ő mondta, hogy "elektromosság" aztán utána bénázott kicsit, mert megijedt minden elektromos cucctól, pár snittel arrébb meg már guglizott
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
jah, gyorsan tanult, ezt aláírom, de az élete nagy részét a civilizációtól távol töltötte és soha nem látott mondjuk távirányítót/számítógépet, de azonnal tudta őket használni... primitívebb eszközöknél meg ledöbbent... ez volt nekem furcsa, de ennek ellenére jó kis mozi volt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bAtt001
addikt
akkor kezdjük a rosszal
Super
szánalmas és undorító, ez a két szó váltogatta egymást a fejemben amikor a filmet néztem. hogy lehet ilyet forgatni? nagy nehezen kb 6 óra alatt sikerült megnéznem kis részletekben mert annyira érdektelen volt és tényleg nemtudok rá mást mondani sz@r.Blitz
pont az előző ellentéte, jason statham miatt figyeltem fel rá aki jó színész de ezután a film után számomra az egyik legjobb lett végre nem egy újabb film ami a nagy amerikában játszódik. tökéletes londoni akciófilm, végig érdekes leköt. statham karaktere pedig zseniális, nagyon tetszett az egész. simán adok rá egy 8/10-et, mostanában elég rossz filmeket fogok ki, ez lett a kivétel -
Integra
titán
látom új filmek jelentek meg a torrenteken
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
TsEeGaH
csendes tag
válasz bAtt001 #34447 üzenetére
Üdv!
Egy filmnek a címét keresem, remélem ráismer valaki. A műfaja dráma. Arról szól hogy van egy egyetemi professzor, aki összehívja a barátait a házába, mert elköltözik és elmeséli az élete nem mindennapi történetét. Az egyik professzor vallástörténész, ha jól emlékszem és mindenki elég szkeptikus.
SPOILER
Kiderül róla, hogy halhatatlan és nem más mint Jézus.
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- Milyen légtisztítót vegyek?
- OpenMediaVault
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest