- SONY LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Apple notebookok
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
válasz littlelion21 #34250 üzenetére
Amúgy a Trópusi vihar szerintem az egyik legnagyobb pofon Hollywoodnak Imádóm!
-
BITBOYS
addikt
Aki ismeri annak nem kell bemutatni: Feltámasztják a Mesék a kriptából-szériát Bocs az off miatt
-
Integra
titán
nem semmi ahogy dobáltok egyszer nézős műanyag mozikra 7-8-9 meg 10 pontokat
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
brownus
veterán
blubberella - lol, látta már valaki?
és még játszik is benne, méghozzá hitlert! nem semmi:d
miért ő? - Joe Kosinski (Tron Legacy) új scifije még mindig ekkora
színészsztár lenne kint az usában???[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Integra #34256 üzenetére
De ki mondja meg ,hogy mi a muanyag egyszer nezos film ?Nincs fekete/feher .Minden ember kulonbozik ,mindenkinek mas elmenyt nyujtanak a filmek. Miert baj az ha valaki oromet leli egy altalad hulaldeknak mondott filmben,miben karosit ez teged ?
Szep is lenne,ha mindenkinek ugyanaz tetszene, olyanok lennenk mint a birkak.[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
"ezen a fórumon gyakorlatilag csak műanyag, popcornmuvikról esik szó"
Én egy Moon-t/Seven Pounds-t/The Road-ot/stb ilyen kvalitású filmet nem neveznék popcorn múvinak(és igen ilyenekről is szokott szó esni), amúgy valahol igazad is van, meg nem is. Alapvetően az ember azért néz filmet hogy szórakozzon(talán pont te fogalmaztad ezt meg), mindenki más filmmel éri el ezt. Van akinek megteszi ezt egy trafó stb, van akinek nem. Szerintem egyenes arányosságban áll hogy minnél idősebb vagy/érettebb a gondolkodásmódod, annál inkább nézel olyan filmeket, ami elgondolkodtat.
A művészfilmek meg egy külön kategória.
[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
válasz Kassadin #34266 üzenetére
"Én egy Moon-t/Seven Pounds-t/The Road-ot/stb ilyen kvalitású filmet nem neveznék popcorn múvinak"...pedig ezek is azok ...attól, hogy a sztori komorkás, megrendítő vagy túl fantáziadús, nem válik művészfilmé... mintahogy pl. a spindler listája, vagy az itt egekig magsztolt remény rabjai sem... mind ugyanazért a szent célért készült, ugyanazokkal a hatásvadász eszközökkel.. szórakoztatni, és a kiadók plusz filmiparban résztvevők zsebét tömni...
..a lényeg az, hogy nincsenk átmenetek, vagy kommersz vagy nem... persze ezt látni is tudni kell..
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Hol írtam hogy ezek művészfilmek vagy művészfilmekké válnak? Örülnék neki hogy értelmeznéd is amit írok. Nyugodtan meg lehet kérdezni az utca emberét hogy melyiket ismeri a Transformers 3-t vagy a Moon-t...Az eredményre nyilván már te is rájöttél.
"mind ugyanazért a szent célért készült, ugyanazokkal a hatásvadász eszközökkel.. szórakoztatni, és a kiadók plusz filmiparban résztvevők zsebét tömni..."
Úristen, erre meg nem tudok mit írni.Nem abból kell kiindulni hogy minden cgi orgia film csak a bevételről szól...
Akkor nézz csak művészfilmeket, amit a kutya se ismer hogy elmondhasd hogy te csak művészfilmeket nézel. Amúgy linkelj már pár művészfilmet, mert most már nagyon kíváncsi vagyok rájuk, főleg arra imdb-n mekkora sikert értek el az emberek körében.
Jah és a lényeget lehagytam. Ahhoz képest te minden sz*r filmre 10 pontot adsz, szóval akkor tényleg nem értem a gondolkodásmódod.
"a lényeg az, hogy nincsenek átmenetek, vagy kommersz vagy nem... persze ezt látni is tudni kell"
Nem hiszem hogy itt elő kéne adnod magadat ezzel a butasággal.
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
de miert kene eles hatarvonalat huzni es ketfele osztani a filmeket, muveszfilmre es 'muanyag' filmre?
sokkal arnyaltabb a helyzet, egy atlagos Lynch-filmet pl hova sorolnal? popcorn movienak tul elvont, muveszfilmnek tul kommersz
a lenyeg valoban az, hogy szorakoztasson
en a magam reszerol azt tartom jo filmnek, ami nyomot hagy bennem, amit kepes vagyok tobbszor is ujranezni. a topic nem arrol szol hogy kategorizaljunk, hanem hogy mindenki elmondja a velemenyet
ha en azt mondom hogy nekem a transformers egy ertelmetlen hatasvadasz klisehalom, es 2/10, az is csak a latvany miatt, attol meg nyugodtan irhatja mas a kovetkezoben, hogy ez az evszazad filmje, 10/10 -
vzsryl
nagyúr
válasz Integra #34256 üzenetére
Az Én felsorolásomban pl. számomra 2db is többször nézős, mivel az Alvilági játékokat másodszor, a Bad Boys-t pedig harmadszor néztem meg. De még a Transformers 3-at is meg fogom nézni pár év múlva, sőt a B13 - Ultimatumot is.
A Source Code pedig egy másik kategória. Nagyon jó film, de számomra nem az az újranézős fajta.Más:
Bad Boys 2-t is megnéztem. 10/8. Másodszor láttam már. Tudtam rajta jókat röhögni. A párbeszédek jobban tetszettek, mint az első részben. Az akció meg magáért beszél.
Az az érdekes, hogy legalább 5-6 éve láttam, de szinte minden jelenetre emlékeztem.(#34269) doc: Egyetértek veled, de nem teljesen. Pl az Oldboy volt rám eddig a legnagyobb hatással, emiatt az a TOP film mind közül. De újranézni nem akarom, mert a lényegét már tudom, és másodszor már nem ütne. A Mátrix és a Gyűrűk Ura trilógiát már rengetegszer újranéztem, és még fogom is, de mégsem voltak rám olyan hatással, hogy a TOP10-be rakjam őket, talán a Mátrix első részét, talán...
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
brownus
veterán
és egy ádám almái? sztem ez sem művész film, de érdekes témát feszeget, jó a szereplő gárda, fekete humor, inkább szarkasztikus
egy aaltra már az, b/w, szánalmas figurákkal, fanyar humorral, jó film (egy hozzáillő hangulat kellhet hozzá )
jaja, ahogy doc is mondja, szórakoztasson, az a legfontosabb
[ Szerkesztve ]
-
-
pohár
félisten
válasz vzsryl #34270 üzenetére
BB2 nálam is alap film
már kívülről tudom a szöveget, de megunhatatlanGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
eeXaa
addikt
válasz brownus #34271 üzenetére
...jjahh.. nekem ez a topic ezekkel a témákkal úgy jó ahogy van...
kassadin: nincs most kedvem vitakozni ezen a témán.. én sem nézek egyfolytában művészfilmeket, de gondolom ez már neked is leeshetet... csak arra céloztam, hogy ez itt nem a művészfilm topic...
doc: akkor egyet értünk
Funny People (uncut): 6/10 Sendler még jó is lenne benne, de ez a nagy gyerek nagyon lerontja az egész film hangulatát... asszem a piniépöl expressben látam ezt a szinészt, ott is halálra untatott..
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz abridabri #34263 üzenetére
hagy fordítsam meg a kérdést mert ennek a postodnak semmi értelme: miben károsít téged az, hogy azt mondom, hogy műanyag filmeket pontoznak orrvérzésig túl? miért ne írhatnám le? akkor írom le, amikor akarom. annak, hogy nekem nem tetszik, semmi köze ahhoz, hogy mindenki mást és mást tekint jónak. fogalmi zavaraid vannak.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
hoffman_
nagyúr
válasz Integra #34275 üzenetére
Éppenséggel akkor ő is leírhatja a saját véleményét Jelenesetben igazat adok neki. Habár az átlagmozik szerintem sem érnek 7-8-9-10 pontokat, mégis rengetegszer túlpontozok én is, ez egyéni fogyatékosság De abba belemenni, hogy mi kinek mennyit ér, és ki mit írhat le, meg fogalmi zavar, hááát szerintem túlkapás
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Kassadin
addikt
-
tween
őstag
Mi folyik itt? Ez az így neveld a sárkányodat topik?
-
iguana
őstag
The Prestige
Én most láttam, teljesen kimaradt nekem.
Nagyon tetszett. A színészek, tényleg színészek voltak.
Végig lekötött, bár voltak lassú részek, de pont jót tettek a sztorival.Ki nem állhatom a hosszú filmeket (ez is 2 órás), de itt volt értelme.
Nagyszerű film, bár nem többször nézős.9/10
Konkrétan a legjobb film, amit ebben az évben láttam.
(és újra: a mostani cgi-s, nagy költségvetésű filmek alá sem tudnak szagolni. sajnos.)
szerintem.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Tibiajax
nagyúr
ezaz.. Fight.
-
doc
nagyúr
megneztem a Skyline-t, valaki magyarazza mar el hogy mi volt ez a baromsag?
SPOILER
az addig OK, hogy idejonnek marha messzirol agyat enni (bazzeg, ilyen ZS-kategorias sztorit...) de a vegen mi volt az az idiota jelenet? meg mit uszkaltak ott az agyak, es miert 'koltozott bele' a randasagba a faszi, akinek amugy miert volt piros az agya (mar ha az az volt)?
-
iguana
őstag
válasz Integra #34275 üzenetére
"hagy fordítsam meg a kérdést mert ennek a postodnak semmi értelme: miben károsít téged az, hogy azt mondja egy fórumtárs, hogy műanyag filmeket pontoz orrvérzésig túl? miért ne írhatná le? akkor írja le, amikor akarja.
és a te igazságod:
annak, hogy nekem nem tetszik, semmi köze ahhoz, hogy mindenki mást és mást tekint jónak. fogalmi zavaraid vannak.
period.
[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
doc
nagyúr
oszinten szolva nem sok mindenre emlekszem a Battle: LA-bol, de az legalabb nem akart ilyen szinten hulyenek nezni, de most komolyan, mi a faszom az a rakas uszkalo, szinesen vilagito agy???
szoval en kb. egyet tudok erteni az imdb-s pontszamokkal a ket filmet illetoen (meg egyebkent is, nagyreszt passzolnak az ottani pontok az en velemenyeimmel) -
Pitterix
őstag
Na azért nem!
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5 Pro teszt
- SONY LCD és LED TV-k
- Mesterséges intelligencia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest