- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
brownus
veterán
TDK R poszter :d
-
Archanon
őstag
A király beszéde (The King's Speech): Egyedül talán azt tudnám felróni a filmnek, hogy néhol szörnyen unalmas volt. Ezen kívül egy remek alkotás, kiváló színészi játékkal [a magyar szinkron is szerintem remekül passzolt]. Jó film volt. [8,5/10]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
zolynet
veterán
Cashback (2000): óriási film, sokaknak nem fog tetszeni de engem teljesen magával ragadott ... + itt hallottam először a Röyksopp zenéjét, amit azóta is hallgatok
10/10
+ tele van szebbnél szebb csajokkal (pl Hayley-Marie Coppin )[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz Psychonaut #33257 üzenetére
igen, elírtam, 2006os a film
sztem kell egy hangulat is a filmhez, egyfajta búvalbaszottLife is too short to stay stock!
-
BITBOYS
addikt
-
BITBOYS
addikt
válasz littlelion21 #33262 üzenetére
Te meg merre jársz, alig látni..
Legyen meglepetés és ne basszák elmod: Filmdroid tele van infóval, elég meglepő pár cikk
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
20 dolog amit nem tudtál harry potter-ről
juj juj juj, nemsokára 3d-ben eredeti nyelven, nem bírom már kivárni......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Kassadin
addikt
válasz littlelion21 #33266 üzenetére
Pedig mindig szívesen látjuk a ponyvaregényes szentfazékot.
-
BITBOYS
addikt
válasz littlelion21 #33266 üzenetére
Én is, örülök, hogy van munkám
Moderálj, és nem lesz az(#33269) kenwood3: Csak akarni kell
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz BITBOYS #33268 üzenetére
Miért ő itt is tud ?
Tud, csak nem akar (ill. a fórumra nem terjed ki a hatásköre)
Looool
[ Módosította: kenwood3 ]
mod : most eltüntettem a te aláírásodEzt is el tudod...?
[ Módosította: littlelion21 ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
Integra
titán
válasz BITBOYS #33273 üzenetére
egyrészt fáradt vagyok, másrészt rásegít a whiskeycola, harmadrészt meg láttam az eredetit többször is, így nálam feszültség nuku, inkább azt néztem, hogy a díszletek, felszerelés, a kennel etc mennyire hasonlít az eredetire.
ha valaki nem látta a kurt russel-est, és ezt nem rontották túl el, akkor tetszeni fog.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Psychonaut
veterán
The Game 8/10
Hmhm, eleg erdekes film. Mondhatni nagyon, nagyon erdekes. Egyaltalan nem ezt vartam, de vegig lekotott, a vegere pedig egyaltalan nem szamitottam. Mindenesetre elgondolkodtato, hogy hogy tudnak valakit (es a nezot is) ennyire "becsavarni".
A rendezes kivalo (oke, Fincher, mi mas lenne), a zene miatt vegig feszult, huzos a film, a vegen a kreditroll alatti Jefferson Airplane-ert pluszpont, A Michael Douglas - Sean Penn parosert szinten.
Azert nemi magyarazatot a vegen szivesen vettem volna a miertekre es a hogyanokra, de persze, ez a film nem errol szolt. Ha errol (is) szolt volna, akkor tobbet is kaphatott volna. -
lvnt
őstag
Machete - 8,5/10
Belekezdtem már egyszer a filmbe, de mivel finoman fogalmazva nem voltam éppen beszámítható állapotban akkor, valahonnan az elejétől teljes képszakadás volt. Már azóta szerettem volna megnézni. Jól tettem. Kiderült, hogy annak idején még a főcímig sem jutottam el.
Rodriguezt nagyon bírom. Ritkán alkot igazán jót, de az valóban nagyot szól. Most is így történt. A film vérbeli trash, az egyik legjobb. Jó a kivitelezés, és a hangulata is ott van.
Trejo erre termett, valósággal brillírozott a szerepben. Nem mondom, hogy az idő nem fog rajta, mert szerintem már harminc éve is kinézett hatvannak, de az kétségtelen, hogy a
mozgásán ez még most sem látszik, pedig már a hetven felé közelít. Jessica Albát eddig is imádtam, Michelle viszont nem tartozott a kedvenceim közé. Most az ő "tehetségére" is felfigyeltem.
Épp mostanában volt róla szó: ebben a műfajban majdhogynem semmi sem túlzás. Ennek ellenére én úgy gondolom, mégis van, hogy egy-egy rendező átesik a ló túloldalára. Szerintem igenis lehet itt is túlozni. Amit viszont itt láttunk, bőven belefért. Sőt, így is keveselltem egy kicsit az akciót. Szerencsére a vége kárpótolt.
A zene tökéletesen illett a filmhez. Ütött a magyar mondat is, mert teljesen kiment a fejemből, hogy lesz benne. Összességében jól szórakoztam. -
lvnt
őstag
válasz Kassadin #33279 üzenetére
Ezért kell rögtön gépközelbe jutni bármi áron és megírni, ha filmet akarsz nekem ajánlani. Remélem, azért eszedbe jut majd.
Most a Paul van soron. Jónak ígérkezik az is az itteni vélemények alapján.Szerk.: Megvolt már. A végére nekem túlságosan elmegy a propaganda irányába. Ettől függetlenül szeretem, és nagyon sokszor láttam már.
Köszi! Ha van még ajánlatod, várom.[ Szerkesztve ]
-
lvnt
őstag
válasz Kassadin #33282 üzenetére
Na, amire válaszoltam a másik hozzászólásban az ajánlásodra, már te is szerkesztetted.
Nem hiszed el, épp ma jutott nekem is eszembe ez. Mármint az imdb-toplista. Úgy tervezem, hogy hátulról indulok, mert az elejéről sokkal többet láttam. Maximum 250 nap alatt meg is van. -
Tibiajax
nagyúr
válasz Pitterix #33251 üzenetére
egyedül mentem el végül, egyedül, mint a kisujjam..
mindegy, ettem egy jó törököt előtte, kimentem kicsit aztán az arena teraszra, egész jól lehet látni onnan már a pulzáló budai fényeket.. utánna popcorn/sprite, aztán indultunkTransformers3
IMAX.
jajj, lehetne írogatni sokat.. az tuti
de, én most nem írok már, mert elfáradtam. elfáradtam, mert mire elértem vissza gyalog a blaháig, az összes ótvar éjszakain ultragagyi ellenőrők, de minden ajtónál. gyalog a blaháig ma éjjel különösen szép volt, mivel lomtalanítás volt, és a kihalt ut mentén minden kupacnál egy egy cigánypereputty ült és nézett engem, ahogy elmegyek mellettük. közben megvolt két krva is, de nem adtam fel. onnan valahogy el a pet.hídig, azon át gyalog, zépés hülyegyerekeken átvergődni, páran kifeküdtek a hídra. félelmetesek ezek a mai gyerekek
a zépében teljesen mezei diszko volt, maradjunk annyiban, nem igazán fordult meg most a fejemben, hogy sorba álljak belépőért
na, szóval Tranyó.
hát legyen elég annyi akkor, h Bay, ezt most megint megcsináltad.
a 2-ről ugy jöttem ki, h anyukádat emlgettem, meg a kidobott pénzt, de ezzel most javítottál valamit a helyzeten. ez is messze volt az 1-től, de ha levesszük a szőke noname csajt, a reklámokat, meg leboef-öt, azon kívül nekem frankó volt az egész
a végét kellett volna még picit megdolgozni. igy látszik, határidőhöz érkezett a stábocska, idejekorán.
de egyébként kegyetlenül jol meg volt csinálva, akárki akármit böfög.
és a 3D is teljesen jó volt. (de, ez IMAX volt..hozzá kell tenni)
8/10
Optimus! -
eeXaa
addikt
....Stake Land: 5/10 ...uncsi és lapos, sajna ezt a filmet túldicsértèk...
-
Pitterix
őstag
válasz Tibiajax #33289 üzenetére
Szegény Te!
A lényeg neked is tetszett.
Sejtettem, hogy nem lesz másként.Ebben a filmben tényleg nem a történet a lényeg, mint sokan írják, hogy az egy nagy nulla, vagy csak 2pötty, bár nekem az is bejön.
Zúzda, Optimus szóló, bár ez lehetett volna hosszabb.A spritet keverhetted volna gyömbérrel és fantával, sokkal jobb....
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Arnold2
őstag
válasz Psychonaut #33277 üzenetére
A végén én tökre le voltam sokkolva, hogy így nem vezethettek meg engem. Hasonló élményt nyújtott nekem mint a Nicolas Cage féle Trükkös fiuk.
De ha jobban belegondolsz, akkor egy varázstrükk pont azért érdekes, mert nem tudod, hogy hogyan csinálja. Ebből kiindulva szerintem ennek a filmnek is az egyik erénye, hogy a miértek és hogyan-ok a háttérbe szorulnak. Most lehet, hogy azt mondod több pontot adtál volna, ha kiderülnek a dolgok, de szerintem pont, hogy veszített volna a "bájából"
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Pitterix #33292 üzenetére
áh, nem lehet itt keverni semmit. cola fanta vagy sprite. mit kérsz. közepes kukoricával, egy ezres, nesze neked.. mindegy, jo volt igy is.
először szar volt a szinkron is, de végul is...<szájhuzas> kibírható voltdaráló ne legyél kárörvendő. sajnálom, nem tudtam az elsó napokon elmenni rá. igy a többiek meg elmentek.. inkább ezen mosolyogj, mint azon, h nem jött össze a topiclakók találkozója, amit megpróbáltam volna összehozni
-
brownus
veterán
-
F34R
nagyúr
(#33253) orichalcos
úgy látom Bane veretni fog benne
#33295) brownusah vasgyerek lesz a főszereplő
-
tween
őstag
-
ClayMore
aktív tag
Green Lantern 2011 es film verzsön:
7/10 nem volt rossz. érthető módon a történetet átírták elég rendesen. zavaró volt h félpercenként volt vmi ami nem stimmelt. ezek helyekre és hogyanokra terjedt ki.a karakterek viszont tökéletesek sztem. az ősök beképzeltek és túlságosan magabiztosak. hale jordan olyan amilyen , sinestro folyamat arra utaló kijelentéseket tesz h nem komálja az ősöket. kilowog meg csodás. bár kevés sort kap.
remélem lesz folytatás.
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
tween
őstag
X-akták: Hinni akarok (2008)(rendezői változat) (már korábban látva) : még mindig borsózik a hátam, ha meghallom Dana és Fox magyar szinkronhangját...rajtuk nőttem fel, a jellegzetes plakátjuk sokáig fenn volt a falamon, a 9 évad minden részét 3szor láttam már..lehet kellő beteg agy kell hozzá, de nekem ez a sorozat volt az életem, teljesen beleéltem magam a világába. mikor a tv adta először mindig remegve vártam a részeket és Hinni akartam...tudom ez a leggyengébb rész, de nekem ez is erős 8/10
Aktív témák
Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs