- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Na hát ugyanúgy 12 winem lett a brazil faszokkal meg cavanival, repültek is. PL el egyszerűen jobban megy.
Olyan 350k-ból milyen PL keretet ajánlotok? Aki most megvan és szerintem nem szorul cserére az Bailly és Matic. Meg valami felállást is szívesen fogadok, 5-2-1-2 már nem volt hatékony, rá is untam a 2 balfasz szelsore hogy semmit nem tudtak átvenni rendesen. Szóval valszeg jobb lesz egy hagyományos 4 védős felállás, viszont szélső támadók is drágák akik jók szóval valami 2 csatáros kell ismét talán.
Arna IF lapja mennyire OP? Sima lap is elég jó szvsz, van vele 60 gólom.
-
MdewC
nagyúr
Úgy látom mindenhol le lett nyugtatva az asszony, hogy este nyugiban lehessen fifázni.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
LedyGyuszi
addikt
figyelem! napi küldikben most megbújt egy swap player!
XONE: LedyGyusziHU
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #6182 üzenetére
Még mindig érdekelne!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Kristof_94 #6219 üzenetére
no offense, de tényleg ennyire nincs önálló gondolat? eladod és akármilyen csapatot tesztelhetsz...
XONE: LedyGyusziHU
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LedyGyuszi #6220 üzenetére
Persze, hogy van csak kiváncsi vagyok mindenki véleményére, ötleteire.
-
MdewC
nagyúr
19 win után 5 meccs volt a GOLD 1-hez. Sajna nem lett meg.
2 percen múlt egy 4-1-es vezetésnél, ami 5-4 lett oda. Kölcsön lapok megfordították.
Örülök, de a vége nem esett jól.
-
Tigibeeb
tag
Elnézést a láma kérdésért..
Ha DR-ezek elöbb utóbb bekerülök mindenképp a WL-be ha összegyűlik a 2000 pont?
Azt hittem lenullázodik valamikor... -
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok, 2 kérdés:
1. hirtelen felindulásból egyszerre "megvettem" az összes 1000-s coin boost-omat. Ugye így is el tudom használni mindet?
2.Ezek is ajándékozhatók? -
botots
lelkes újonc
jó reggelt ! Ebbe a csapatba ti hogyan építenétek be suárezt?
-
arpo04
őstag
Na elozo fifaba Kristofnak mondtad egy szava se lehet. Ugy erzem eljott az ido, hogy ti is csondbe legyetek! GRAT!
Wl-be orosz ellenfelet kaptam vagy legalabbis oroszul beszelt. Vegig hallottam, szuka es a japfaimaty (nem megy az orosz) volt legtobb jelzo ram Meg jo, hogy a karomkodast ertem oroszul!
[ Szerkesztve ]
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
h_eduka
tag
Sziasztok !
Szeretnélek meghívni titeket November 3-án tartandó Szegedi első nagytétes FIFA 19 bajnokságunkra!
A részletekért kérlek benneteket, hogy kövessétek figyelemmel az eseményt és remélem h minél többen el tudtok jönni.https://www.facebook.com/events/189903891910632/
-
Kristof_94
nagyúr
Most ugye nincs olyan, hogy ha folyamatosan csinálod a scream sbc-ket akkor a végén attól függően kapsz ajándékot? Mert akkor kihagyom a mostaniakat.
-
Digestive
veterán
válasz Francesco003 #6234 üzenetére
Az igen, szép munka! De a 3 órányi befektetett munka eredményeként kisétálhatott volna egy jó kis Rüdiger, Reina páros is! Tényleg jól adja most nektek!
Én is szeretem az sbcket. Meg is csináltam az eddigi ligákból szinte mindent, ami jó pakkot ad. Meg készülök is előre. Megvan már a teljes kínai liga és a holland minden egyes játékosa. 18×25
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Köszi srácok!
Ez az account nem pihen!
-
Chereiose
addikt
4-2-3-1 (2)-ben az LM és RM mennyire használható, felfutnak rendesen támadáshoz? Eddig 5-2-1-2-t használtam a mostani WL-re, de ráuntam, de amúgy ott tetszett hogy a 2 szélső hátvéd segített a támadásokban, üresen futottak sokszor. Visszaállnék a rendes 4 védős felállásra már, de nem tudom mi lenne az ideális
-
Meghivott
addikt
4231-ben néha úgy érzem, hogy a két szélső CAM nem elég aktív. Adtam már szabadságot is nekik, meg azt is hogy beadásara érkezzenek, de nem 100as így sem.
-
Ishimaru
csendes tag
Üdv Mindenki!
Bocs, ha esetleg volt már róla szó...
Az a kérdésem, hogy lehet-e valahogy több profilt csinálni úgy, hogy egy gépen toljuk többen ugyanabban a bajnokságban? Tehát ha úgy jön ki, egymás ellen is játszunk, amúgy meg gép ellen. És akár ha jól nyomjuk, döntőben összecsapunk. Remélem érthető voltA segítségeket előre is köszönöm!
-
LendvaiFeri1
addikt
A fut champs meccs ad div rivals pontot is?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
A guru
addikt
válasz LendvaiFeri1 #6242 üzenetére
Aha.
-
Digestive
veterán
válasz LendvaiFeri1 #6242 üzenetére
Csak Skill-t nem. Egyébként ez buziság szerintem. 🤔
-
sz_abika
addikt
Papagajos badge melyik csapatnak van,?
PSN: xszabikax
-
akooos
veterán
válasz LendvaiFeri1 #6246 üzenetére
De max 12.000 jön össze belőle, az meg nem túl sok
-
Batistuta7
tag
Sziasztok
Ha Németországból veszek fifa 19-et azt tudom itthon játszani magyar acc-al?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest