- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz etaclan1984 #23128 üzenetére
Na akkor holnap egy Pogba jöhetne hozzám... Bár az eddigi pickeket nézve nem jók az esélyek. De Gea volt az egyetlen normális pick, ő ráadásul silverből esett.
-
-
Kristof_94
nagyúr
Omg... Elvileg Kondogbia UEL kártyája nemzetet fog váltani, ha továbbjut a csapata. Ez azért kellemetlen annak, aki megvette.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
PC-s kollégák! Egy kis Apex-t mikor hozunk össze?
-
Tajték
senior tag
A guru:
Ha jól emlékszem neked megvan 90-es Henry. Gondolkodom hogy IF Griezmann-t cserélem rá, 7-es chemmel játszana ST-t és LF-t, mi a véleményed? Illetve nem hátrány nála a 68-as balance? Mik a kiemelkedő erősségei?
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz Kristof_94 #23159 üzenetére
Ha lesz hozzá normális gépem.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #23161 üzenetére
Nekem se túl erős a VGA, de azért viszi!
-
A guru
addikt
Most jutott eszembe, hogy nem dobtam fel az ígért meccset, úgyhogy pótolom: [link]
Tajték: Nálam 80 meccs 81 gól 43 ast, 41212(2) ST. Mindenben jó, ha nincs pénz CR-re, vagy CR mellé akar valaki egy hasonló játékost, nála nincs jobb.
-
Fifaisshit
őstag
-
Kristof_94
nagyúr
Alakul a rivals is, ma csak 3 RQ-t nyomtam egymás után...
-
kacsa7
őstag
válasz A guru #23163 üzenetére
Bentancur-ral mennyire vagy elégedett? 4231-ben Matuidi helyett elgondolkoztam rajta CDM-ben. Támadásban ha felér, tuti hasznosabb, talán lehet vele lőni, de nem tudom védekezésben milyen. Mondjuk Pogbával sem volt óriási bajom azon a poszton, hasonlónak tűnik statok alapján.
-
akooos
veterán
Mai sbc-ből jött egy UCL Thiago. Volt már egyszer untradeben, a finesz halálos volt neki, de sbc-be való volt. Nem tudom , hogy ezt eladjam-e vagy várjam hátha egyszer használom majd
-
akooos
veterán
Ha most Sterling IF lapja 87-es, de péntektől a NIF lapja 87-es lesz, akkor egyel vagy többel fog nőni az IF?
-
Mrguba
őstag
Es az OTW Sokratis mikor kap upot?
-
Tajték
senior tag
Az a probléma középső Henry-vel, hogy sztem Bappé nem mer gólt lőni az öreg jelenlétében Mindent Henry fejez be és fejel be amit eddig Bappé sajátított ki 5 meccset toltam az Iconnal és 5/9 a gólátlaga, míg Bappénak 5/0 , nem is emlékszem hogy mikor volt olyan meccs ahol nem szerzett eddig gólt Bappinhó
[ Szerkesztve ]
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz akooos #23153 üzenetére
Nalam is jo eddig, sot! Lloris volt sokaig, aztan De Gea, de o nagyon nem valt be. Nincs meg sok meccsem Cechvel, de mar voltak nagy vedesek, szerintem maradni fog egy ideig.
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
p0ty
aktív tag
aki PC-n játszik érzékel valami laggot? nekem 7 órától mintha mocsárban lépkedne az egész csapatom lassan 2 órája
kezd kicsit betelni a pohár hogy délután 2ig általában 10 percet vártam hogy ellenfelet találjon valamint hazai pályán nem tudok játszani mert ha ott vagyok mindenki kilép és csak oda dobott be...most meg 7 óta mocsár lenne a pálya és tapadnak a játékosok és laggolnak nem tudok játsznai pedig kellene még pont rank 1 miatt de hát úgy látom lassan az életemet a játékhoz kell igazítanom ha pontot akarok gyűjteni -
Morpheus89
kezdő
válasz Kristof_94 #23157 üzenetére
Ha nem jut tovább akkor marad francia?? Csak mert pont nem rég vettem, mert lehet köré építeni sok franciát..
-
szabyka95
őstag
válasz Morpheus89 #23180 üzenetére
Aha. De ha nem jut tovabb beesik az ara
-
szabyka95
őstag
válasz Morpheus89 #23182 üzenetére
Persze, ha tovabbmegy es megnyerik az elso meccset 2t is kap
-
uszid94
tag
Penteken barmelyik pakkbol eselyed lesz nyitni azt a 3 ikont amit meghirdettek?? Vagy csak a promo pakkbol??
-
Kristof_94
nagyúr
válasz uszid94 #23184 üzenetére
Ki tudja, lehet adni ki valami pontért vehető garantált ikon csomagot!
Én tuti, hogy ezt csinálnám. Kidobnak egy garantált ikon pakkot 3-4 ezer pontért, bár szerintem dupla annyi lenne és jól is járnak. Addig kell fejni a tehenet, amíg lehet.
Mondjuk én annak is örülnék ha valamit bedobnának a 18-ba ugyanis bennragadt vagy 12k pontom...[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Na most banon csak igazán h eladam Tagliaficomat
PSN: xszabikax
-
Szigma70
addikt
De szar ez a Real
És mázlijuk is van szokás szerint
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Morpheus89
kezdő
Jah mint a 7vegen😤😂
-
Zimmi91
addikt
válasz Kristof_94 #23190 üzenetére
De a 18-as pontot már nem tudod athozni nem?!
" Just remember Manchester is RED! "
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Zimmi91 #23197 üzenetére
Az elején egyszer lehetett, csak elcsesztem. A nagy részét áthoztam, de ezt utána vettem... Ugye az eddigi években úgy volt, hogy amikor pl. játszottam a 18-al és tegyük fel vettem az origin boltban 100 egység FIFA 16-17 pontot, akkor ugyan úgy megkaptam. Na ezt most már teljesen kilőtték, nehogy véletlenül olcsóbban juss hozzá! És amúgy ez utóbbit legálisan értem, ugyanis tavaly olyan magyar üzletet találtam, ahol kereken 1000 Ft-ért árultak egy dobozos eredeti fifa pont csomagot.
Ebből is látszik milyenek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest