-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MdewC
nagyúr
válasz Edgar2621 #14443 üzenetére
Nem bírtam ki, az egyiket eladtam a meccs alatt 100K haszonnal, plusz az egyik OTW Pjanic-ot (nagyon beállt az ára), meg IF Murielt (bár tetszett), aztán...
Megvettem TIF Mertenst (hátha van benne haszon), meg IF Cuadot. Hát elég OP-k a srácok na.
Maradt még 2 Higu, meg 1 Pjanic talonba, de csak az egyik Higu lehet eladó, ha... na oda még kéne pár gól neki.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
badzsó
kezdő
Üdv urak ki milyen eredménnyel zárt a wl-ben? amugy tudtok valami tanácsot adni,hogy mikor ledob a szerver akkor mit csinálják?mert kb 3 meccsen álltam győzelemre 80+ percben aztan a netemnek semmi baja nem volt de az ea ledobott igy meg csak 17 győzelemig jutottam
-
gabigyerek
senior tag
Na hétvégén összeállt a csapatom.
Jó lesz ez, de el kell mondjam, hogy mióta bekerült alli és lukaku a csapatba, erősen érzem a handit. Nehéz lesz, de nem lehetetlen. DIV3-ba sikerült visszapottyannom, de jobb is mert szoknom kell még őket.
Winter upgrade-ről tud valaki valamit?
PS4
-
etaclan1984
őstag
Hétvégén megvolt az első WL-em is végre 6vereséggel kezdtem, utána kicsit el is ment a kedvem az egésztől de aztán nagy nehezen Silver1 lett a vége, 1 győzelem kellett volna a Gold3hoz (PC)
Szerencsére nem volt egy dnf se, viszont rendszeres volt ez a 3másodpercig áll a játék majd felgyorsulva végigfut a pályán. Remélem ezt hamar kijavítják mert iszonyat zavaró és ha ilyenen meg el egy ki-ki meccs biztos én is eltöröm a kezem -
levike555
csendes tag
Sziasztok!
Playstation 3-ról váltottam 4-esre a hétvégén, azt szeretném megkérdezni, hogy lehet egyidőben játszani mindkettőn a játékkal, mert a kisfiam szeretné tovább vinni a a 3-son, én meg elkezdtem elölről, de a név maradt ugyanaz.[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
OTW Kantet megéri becserélni egy sima Pogbara?
-
-
Meghivott
addikt
válasz gabigyerek #14462 üzenetére
Nem. Van egy sima Kantem és egy OTW. Ő marad CDMben, de az árából tudnék venni egy sima Pogbat.
-
szupersanyi
aktív tag
Tartsd meg még egy ideig az OTW Kantét, sokkal feljebb fog menni az ára a mostaninál.
-
etaclan1984
őstag
válasz gabigyerek #14462 üzenetére
Miez a sima Kante lappal a lecserélés ? Tehát ha kapni fog upgrade-t akkor a mostani lapok nem változnak hanem majd aki mostantól nyit Kante-t az az újat kapja ? Mert akkor mindenképp meg kell szabadulni most tőle, ugye ?
-
Meghivott
addikt
válasz szupersanyi #14464 üzenetére
Most majd egy misi (PC).
-
gabigyerek
senior tag
válasz etaclan1984 #14465 üzenetére
A mostani Kante lap 81-es, winter up után 83-as ratingel van előrejelzés, tehát a NIF kantét UP után lesz érdemes megvenni.
És igen, az új értékkel lesznek nyithatóak, a mostani NIF lapok nem változnak. (Ezt egyedül az OTW lapok kapják meg automatikusan (hacsak már nincs egy magasabb IF lapja mint amire emelik a NIF-et))
PS4
-
Lori82
senior tag
válasz Kristof_94 #14449 üzenetére
Igen Gold 3 kell az automatikus részvételhez.
Más : Hú ezért van nekem kb 1500 játékos a klubomban.Ez az Ali POTM nagyon jól jött.Szoktam kereskedni,de én nem tudom,hogy csináljátok,hogy több 100 000 Coins profitot csináltok,de most nekem is összejött kb. 100 k profit angol ezüst harmadosztályú játékosokból.Ez nálam nagy szó,mert az SBC-k miatt mindig Coin hiány van.8500-ért vittek el 2 olyan játékost akit 200-ért vettem,nagyon durva volt és sok olyan volt akit 5-6 k-ért.A Marquee-n viszont nem volt sok profit ,kb. 25k pedig eltaláltam az osztrák derbit és a pool-spurs meccset is.
WL-ben a már lassan szokásosnak mondható 13 W jött össze. -
etaclan1984
őstag
válasz gabigyerek #14469 üzenetére
Köszi ! Úgy olvastam most pénteken jön meg az első upgrade, utána még 3 héten át minden pénteken. Szerintem amíg nincs benne érdemes mindig visszavásárolni hiszen kihagyhatatlan egy BPL-es csapatból.
-
törölt tag
Nehéz feljebb menni az online seasonben, ha minden második meccs kifagy vagy azután miután rúgtak egy gólt, vagy amikor az ő csapatát mutatja meccs előtt, és így vesznek a remaining gamek.
-
77Guba
aktív tag
IF Gomeznek CAM-ba 4-3-3(4)-ben architect lappal a strength-je 52-ről 67-re nő.Ingame ez számít valamit,vagy a 67 is annyira kevés,hogy kár szerintetek erre erőforrást pazarolni?
-
sz_abika
addikt
válasz 77Guba #14473 üzenetére
165cm mellé nem nagyon kell erőltetni - nekem is volt egy időben szűrű feladata a középpályán, de igazából csak felborogatták :/
Nálam deadeye/marksman volt rajta, de megmondom igazán én vagy nem tudom használni vagy csalókák a statok. Olyan kiemelkedőt nem tett le az asztalra.
Hozzáteszem talán a finisher lehetne rajta a legjobb 92 Shot Power és 99 Long Shots stat mellett , de nekem inkább irányító 4-1-2-1-2ben, így kell a javított passer ratingje.[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
RetroFighter
tag
Sziasztok!
Végül nekem is meglett az első walk out-om és David Alaba-t sikerült megszereznem
Bár nagy Bayern München drukker vagyok és bundesligás is a csapatom, inkább eladnám és másra fordítanám az összeget (pl. Lewandowski, Auba vagy Vidal )
Viszont azt néztem most eléggé lent van az ára (xbox one-on most 69 ezer coin) Szerintetek minél hamarabb adjam el, mert csak csökkenni fog az értéka vagy várjak vele egy kicsit?
-
gabigyerek
senior tag
Na én meg letöltöttem az Uncharted 4-et...kell is egy kis pihi a Fifa ördögi világából
Úgyhogy egy kis pihi ezzel a játékkal
Addig meg talán tényleg jönnek az upgrade-ek
PS4
-
bab1987
tag
válasz RetroFighter #14476 üzenetére
Szintén ez a bajom. Walkout Neuer Boxon. 129K. Kicsit keveslem
psn:balazsb1987
-
bab1987
tag
válasz RetroFighter #14479 üzenetére
Olasz alap brigáddal játszok két platformon Boxon-és PC-n. Pénteken Vidal-t nyitottam PC-n. 205-be ment el. Neuer-ért is gondoltam simán 200-at erre csak 129K.
Eddig nem érdekelt az SBC, nekiálltam mindkét platformon és lám megérte, pedig csak az alapokat csináltam meg 8-8 darabot.
psn:balazsb1987
-
Garsza
veterán
válasz Kristof_94 #14482 üzenetére
Ahoz játszani is tudni kéne. WL re még kijutni sem bírok.
-
Edgar2621
őstag
válasz Kristof_94 #14482 üzenetére
Nagyon jó csapat, de top 100-ban általában CR, Bale, Neymar, Suarez, legendák szoktak futkározni. Persze ez nem jelenti azt, hogy ők nem tudnak játszani, sőt.
XO: Gollami26
-
Garsza
veterán
válasz Kristof_94 #14485 üzenetére
CR Messivel még egyáltalán nem találkoztam UT ban.
-
bdave16
senior tag
Hétközi marque mathups van!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz bdave16 #14487 üzenetére
Na, erre sem lehetett felkészülni!
SL Benfica - Dortmund
SL Benfica Players: Min. 1 Dortmund Players: Min. 1 Players from same league Max. 6 Rare Players Min. 3 Team OVR: 79
Reward: Premium Gold Players PackFC Bayern - Arsenal
Bayern Players: Min. 1 Arsenal Players: Min. 1 Leagues: Min. 3 Rare Players: Min. 4 Team OVR: 81
Reward: Rare Gold PackLegia Warszawa - Ajax
Legia Warszawa Players: Min. 1 Ajax Players: Min. 1 Nationalities: Max. 4 Team OVR: 75 Team Chemistry: Min. 85
Reward: Jumbo Premium Gold PackRSC Anderlecht - Zenit
RSC Anderlecht Players: Min. 1 Zenit Players: Min. 1 Clubs: Exactly 11 Team OVR: 76 Team Chemistry: Min. 85
Reward: Jumbo Premium Gold Pack[ Szerkesztve ]
-
bdave16
senior tag
válasz Kristof_94 #14488 üzenetére
Bayern vs Arsenal rohadt drágán jött ki nekem a többi olcsó .
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek mikor lenne érdemes elnyitni a pakkokat? Most vagy a következő TOTW-nál?
-
bdave16
senior tag
válasz Kristof_94 #14490 üzenetére
Ez a legjobb totw az éven eddig szerintem . Én tuti most nyitnám,bár nekem lófaszt nem adott.
-
Garsza
veterán
Mért van az hogy ellövöm a szabadot gyakorlópályán és szépen beakad. Majd meccsen ellövöm ugyan úgy és még csak veszélyes sem lessz. 2 3m fölé mellé.
-
Kristof_94
nagyúr
Basszus beadta Manét, aki szerdán informot fog kapni!
-
bdave16
senior tag
Gabriel Jesus le is sérült . OTW PRICE GO DOWN!
-
sz_abika
addikt
válasz Kristof_94 #14488 üzenetére
Árak az egekben es marha drágák...en kihagyom, el gold upgradeltem mindenkit
PSN: xszabikax
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Leleplezte az új 3D V-Cache dizájnt az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kérdéseket vet fel, hogy adatközpontok épülnek az erőművek mellé
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest