-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attis1117
tag
Szerintetek cuadrado if-jenek az ara merre fog haladni? Tegnap akartam venni akkor lehetett volna 120 körül. Most 180! Varjak meg mert meg nyithatnak?
-
dejvid8
őstag
Kipróbáltam a Narancs Pedro-t CAM-ban. Tényleg nagyon jó! Egyik kolléga is mondta a napokban, hogy próbáljam meg ott, és igaza volt.
Úgyhogy ott fogom játszatni, az is biztos. Olyan statjai vannak, ami egy SIF Eriksennek felel meg kb... És 20.000 coin.
RM-ben kezd 7 chemmel, hogy bár annyi legyen neki, és aztán berakom CAM-ba.Arra jöttem rá, hogy akkor szerzem meg a legjobb ár/érték arányú játékosokat, ha nem direkt pozícióra vásárolok...
Így hát a csapatomban már van 4 olyan játékos, aki 7 chemmel nem az eredeti posztján játszik. És az csapat chemem is 98. De kit érdekel, ha eddig ez bevállt...(#14151) Attis1117
Saját véleményem szerint mehet az még lejjebb, szombat-vasárnap átalában olcsóbbak szoktak lenni, mert több tevékenység van a piacon. Legalábbis én így tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Kristof_94
nagyúr
A napok óta újralistázott bronz lapjaimat hirtelen mind megvették! Készül valami?
-
Meghivott
addikt
WL díjak sehol... Nem ma hajnalban kellett volna megkapni őket?
-
tibi206
tag
Hétfőn nekem kiírta a játék,hogy csütörtökön angol idő szerint este 6-kor jönnek a rewardok mostantól, szóval elvileg este 7kor jönnek majd meg.
[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
Köszi, akkor figyelmetlen voltam, my fault.
-
evibly
senior tag
Egyetlen tradeable OTW pakkot csináltam meg, amiből egy Leroy Sané esett. Nem annyira figyelem a BPL meccseket, így segítsetek, hogy játszik a srác rendszeresen, vagy nagyon nem és inkább adjam el a lapot?
[ Szerkesztve ]
-
szupersanyi
aktív tag
Mikor jonnek a havi WL rewardok?
-
bdave16
senior tag
válasz szupersanyi #14161 üzenetére
Már kint vannak
-
Garsza
veterán
válasz Garsza #14163 üzenetére
Ez pedig a másik 50k pack. Mi van itt ma? Azt akarja az ea hogy visszatérjek. Salah is alapember volt eddig a B keretben. A 84 IF lapja.
Legaláb visszajött a Coin amit SIF Mertensen buktam.Közben nézem hogy ez a Salah lap 200k alatt van PC -n azt hittem ér vagy 500k.
[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
Eladtam narancs Walcottot, hogy toljak még egy tradeable summert.... Kante
-
Kristof_94
nagyúr
Amúgy a Spurs MM kicsit sem árulkodó... Most mindenki ellövi a Tottenham játékosait, a POTM-nál meg majd hiány lesz.
-
Garsza
veterán
Egyre jobban érzem azt hogy vissza kéne raknom a játékot.
-
szupersanyi
aktív tag
válasz bdave16 #14162 üzenetére
Ezért kérdeztem, láttam redditen a posztokat, de én semmit sem kaptam. Megkaptam a heti rewardot és ennyi. Mi történhetett?
Közben már ott tartok, hogy semmi pénzem sincs, az összes érték a klubomban egy narancs Son és egy narancs Salah. tehát 500k jelenleg, pár hét múlva várhatóan 1 milla, ha hasonlóan kifogynak a piacról a játékosok, mint például a SIF Salahnál. Lehet, hogy eladom a kettőt, nyitok 10 50k-s packet és kész, nem kell többet a pénzzel törődnöm. Játszottam ma 2 meccset, bár ne tettem volna... Akad, lelassult játékmenet, védelem nem létezik, a labda össze-vissza pattog és rendes helyzetet nem lehet kialakítani.(#14172) Meghivott: Nekem akkor sem adná be ez a szar Kantét vagy Pogbát, ha az untradeable OTW Higuainomat raknám be... Eddig azt írtam, hogy 20-30 SBC-et csináltam ebből, de jobban belegondolva inkább kb. 15 eladhatót és kb. 30 nem eladhatót.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Másnak is gondja van a szerverekkel?
-
Lori82
senior tag
Mi a szarért teszik ki egyszerre a WL rewardokat és az új Marqueet?Ilyenkor megőrül a piac,ezt tudhatnák és persze nem bírják az EA serverek.Olyan szinten belassult az egész,hogy inkább kiléptem a játékból,pedig még 3 csomagot ki kell nyitnom
-
Lori82
senior tag
válasz Kristof_94 #14174 üzenetére
Igen PC-n is gáz a szerver,nem is játszom,csak SBC-zek,de az is katasztrófa.Volt olyan,hogy kinyitottam egy csomagot és mindenkinek eltűnt az arcképe,a kártyák láthatatlanok lettek és azt írta rajtuk,hogy undefined,de szerencsére nem tűntek el,bár nem volt valami nagy nyitás.
-
Jokko
tag
válasz Kristof_94 #14167 üzenetére
A full spanyol Atletico-Celta SBC se rossz, így pár nappal a La Liga SBC után
Inkább eladtam a két Gabi-mat, darabját 8k-ért. -
Lori82
senior tag
-
Chereiose
addikt
Hétvégi SBC-k mikör jönnek?
-
bdave16
senior tag
91 . KILENCVENEGY és semmi... Egy fillérem se maradt és a csapatomhoz nem nyulok . Ennyi volt.
-
Lori82
senior tag
Ez nagyon kemény,kidob a játék a Fifából ,vicc az EA.Kirakok egy játékost,gondolkodik,gondolkodik majd kilép.Ilyet még nem tapasztaltam,de az utóbbi 20 percben kétszer is előfordult.
-
szupersanyi
aktív tag
válasz bdave16 #14181 üzenetére
Én is befejeztem. Nem számoltam a packeket, de nagyon sok volt, az biztos. 91 azért nem hiszem... Egy untradeable OTW Higuaint és egy Dembelét nyitottam, de egyiket sem fogom gyakran használni... Maradt egy narancs Sonom és egy narancs Salahom, mellettük pár untradeable játékos. A mostani WL-et pedig elkezdem, de nem hiszem, hogy ilyen játék mellett végig fogom nyomni
-
Kristof_94
nagyúr
válasz szupersanyi #14186 üzenetére
Építs Son köré egy csapatott, megéri!
-
bdave16
senior tag
UTOLSÓ VOLT AZ UTOLSÓ 95.!!! VÉGRE (Nem eladható)[ Szerkesztve ]
-
bdave16
senior tag
válasz Kristof_94 #14190 üzenetére
Mostmár tudok,majd aludni Megmondtam,addig csinálom amíg nem adja be.
-
bdave16
senior tag
válasz Kristof_94 #14192 üzenetére
[link] Csak a csapatnévből is láthatod,hogy nincs meg a coin mennyiség még... A serie a csapatomat,ha kiárulom úgy 800k-m lesz jelenleg,de ha Icardi kapna egy upgradet és a TIF lapja is megugrana talán meglehetne.
-
bdave16
senior tag
válasz Kristof_94 #14194 üzenetére
Milyen van ? Amúgy nem,mert nem hallgatok ilyen téren senkire . Ezt gondolom a legjobbnak és ez lesz ,de tippeket hallgatok és,ha a marcos alonso rossz lesz lecserélem pl.,de nem tudom,hogy mennyire jó .
-
bdave16
senior tag
válasz Kristof_94 #14196 üzenetére
Nem rossz,de én valami komolyabbat akarok. Ha jön holnap a POTM Alli akkor lesz érdekes igazán
-
bdave16
senior tag
válasz Kristof_94 #14198 üzenetére
Van POTMom és a kedvenc játékosom az idei fifában. Nem eladható . Nem fogok venni azért egy MOTMot mert az már csatár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- APPLE MacBook Air 2024 M3 13,6 asztroszürke 8GB/256GB
- Playstation Move kontroller VR-hoz is!
- Amazfit GTS 2 mini szép és hibátlan állapotban.
- imac 2019 / 3.7 GHZ 6mag / IntelCore i5 - radeon pro 580X8GB / 36 GB RAM / 2TB FusionDrive
- 91 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (DOBOZOS, csak 1db)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest