- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Pendrive probléma
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asztrofotózás
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupersanyi
aktív tag
Az első 7 meccsből 6-ot nyertem WL-ben és ilyenkor azt várnátok talán, hogy elégedett leszek a játékkal. De nagyon nem. 7 meccsen legalább 10 öngól volt, aminek a nagy részét én kaptam és minden meccs minimum 5 gólos. Irreális az egész. Egyik ellenfelem sem volt jobb nálam játéktudásban, de mégis nagyon szoros meccsek voltak, mert valahogyan úgyis bekotortak egy egyenlítőgólt. Általában olyat, hogy 3-szor leszereltem, aztán valahogy rápattant a játékosára és belőtte. Katasztrófa a játékmenet. Valószínűleg jönni fog egy hosszú vereség szériám is, ahogy eddig már megszoktam. De egyszer sem húztam fel magam eddig, pedig tényleg meccsenként kapom az öngólokat, megfogadtam, hogy ez a játék többet nem fog felidegesíteni.
-
tibi206
tag
A winter upgradekkel nem tudja valaki, hogy mi a helyzet?
-
MdewC
nagyúr
válasz Chereiose #14298 üzenetére
Ez komoly? És te nyertél 12 WL meccset múltkor? Aha. Meg ki voltál akadva, hogy nem sikerült kijutni?
Most tényleg?
No offence, de ez siralmas.
Mert ha valamit nem tud az ember és kérdez, az rendben van, segítünk amiben tudunk. Mint mindig, évek óta. De így szidni a játékot, az azért kemény.
Mondjuk ez is a játék szégyene, hogy így lehet érvényesülni. Rágjatok be, nem érdekel, de leírom, nem tartom magamban, ez miatt van lebutítva a játék és szívnak azok is, akik tudnak játszani, hogy azok is jussanak siker élményhez, akik még az irányítást se vágják.
Ez a helyzet.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
bdave16
senior tag
Általánosságban beszélek : Mélységesen egyetértek azzal amit írsz,olyan megoldások vannak a játékban,hogy szavakat nehéz mondani rá és ennek csak az a lényege,hogy minél több lehetőséget adjanak azoknak akik most kezdték vagy nem elég jók . Az egyik kedvencem az AI szerepe. Olyan szinten megcsinálták,hogy a kezdőknek védekezniük sem kell,hogy ne kapjanak gólt és a támadásban úgyis valahogy összehoznak egy gólt a futógépekkel. Szerintem,ha valaki belekezd egy játékba akkor nézzen körül sok oldalon,hogy minél többet tudjon róla és ne teljesen kezdő legyen benne.
-
Chereiose
addikt
Mi a siralmas? Az, hogy nem tudom az összes skillnek vagy védekezési módnak a nevét fejből, mint mondjuk egy memoritert? Szoktam használni én is a területvédekezést, meg mindent, írtam, az RB-t is szoktam és tudom mire való. 2005 óta fifázom, de azért én vagyok a noob igen, biztos "véletlenül" jutottam ki és nyertem 12 meccset, és nem a gép csalta el a többinek a jelentős részét
Persze nem játszom úgy mint egy profi, de azért nem is egy kezdő idióta vagyok. Meg ebben a retekben egyáltalán nem az játszik jól aki valóban tud, hanem aki épp költött pontokra és megvehette a milliós keretét
[ Szerkesztve ]
-
bdave16
senior tag
válasz Kristof_94 #14310 üzenetére
3-1 az első 2 meccsen nagyon szarul ment . Az első még nyertem hosszabításban,de a 2.-nál nem bírtam az eaidsel : [link]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz bdave16 #14311 üzenetére
Nekem 9 győzelem 8 van hátra, szóval az Elit már nem lehet meg!
"Szép" gól volt, ilyen nálam is előfordul sokszor... Ezt a 16-oson belül való szlalomot, cselezgetést, és fedezést a pokolba kívánnám.Nem tom amúgy mennyi időm lesz játszani, de ha elérnék a hónap végén 3 arany játékost az nem lenne rossz, talán majd egyszer összejön az a 11 is.
Az a szar, hogy az önbizalmam kicsit elvette ez a WL, pedig tegnap sikerült a DIV1-ben maradás is.[ Szerkesztve ]
-
bdave16
senior tag
válasz Kristof_94 #14312 üzenetére
A 2.-nál a Lacazette a lövést törte így el amúgy,de persze ezt is beadta neki
-
Blashe
aktív tag
DIV1-ben játszanak az emberek úgy, h fogalmuk sincs arról, hogy mi az a driven pass Igaz ez pc-n van, így jó pár "ingyen" meccse is lehet, de akkor is. Ez is azt bizonyítja h a játék kb. olyan mint az 1*1. Úgy van megírva, h egy 10éves Pistike is tudja élvezni a játékot olykor. Ezen kár tovább csámcsogni. Szimpla üzlet az EA részéről.
Chereiose: Már a múltkor is jókat mosolyogtam a beszólásaidon a WL-al kapcsolatban. Ha jól emlékszem DIV4-5 között mozogsz és a kvalifikáció is fél év után sikerült, ami már önmagában is elég fura. Mégis mit gondoltál kik játszanak a WL-ban? Vakok? A nevében is benne van, h FUT Champions. Az a 12 win reális sztem.
-
-
szupersanyi
aktív tag
Na gyorsan el is vesztettem sorozatban 2 meccset, esélyem sem volt. Egy kényszerítő sem működött, a csatáraim nem indultak be, stb. Ezen már csak nevetni lehet. Úgy kaptam ki az utolsó meccsen, hogy a 115. percben vezetést szerzett, a 117.-ben egyenlítettem és a 120. percben megnyerte. 5 fifa perc alatt 3 gól. Úgy szaladtunk át a másik védelmén, mintha nem is létezne. Pedig addig a meccs teljesen jó, izgalmas 0-0 volt. De ez a rohadt játék persze elrontotta.
Egyre jobban tisztelem a profikat, akik ezeket idegeskedés nélkül elviselik, nem szidják a versenyeken a fejlesztők anyját és még egy ilyen szar játékban is 39-40 meccset nyernek egy WL-ben. Az a legnagyobb dolog, hogy ők az ilyen meccseket is meg tudják nyerni, amikor a gép eldönti, hogy az ellenfél játékosai 99-es szinten fognak mozogni, a sajátjuk pedig 70-esként. -
bdave16
senior tag
válasz szupersanyi #14318 üzenetére
Ezt a beindulást sosem értettem . Te is be tudod indítani a sajátjaidat .
-
dejvid8
őstag
Na, nekem azthiszem ennyi volt a Fifa.
Ma történt meg az velem, hogy "elszakadt a pohár, és betelt a cérna".
Weekend league-ben, hát mondjuk 4 meccs egymás után sima win, aztán jött az aminek nem kellett volna.
Ellenfél csapatát mutató képernyő 2x kifagy, 2 dnf. Aztán, egy laggos, input delayes meccs, vereség. Aztán, egy olyan ellen játszottam akit normál esetben simán megverek, de a rárugásaim mind a kapufánál kötöttek ki, pontosabban vagy 5 kapufát rúgtam azon a meccsen. A végén már én is csak röhögtem. És nem kell azzal jönni, hogy mert tanuljam meg kihasználni a helyzetet. Nem. Mindig megvan hogy hogy rúgom, és azt tudom hogy normál esetben bemegy. De mikor a 90-es long shotos meg 90-es curve-os Son harmadjára találja el a lécet, az azért ki tud akasztani.
aztán persze a 90. percben, támad, szerelem egyszer, visszapattan a játékosához. Szerelem mégegyszer, megint valahogy nála marad. Rárúgja, kivédem, kihez pattan? Hozzá. Gól , dab, visszajátszás végignézése. 0-1. Na itt, szakadt a kép.Úgyhogy, mérgemben mindenkit eladtam, a pénzt amit meg kaptam elnyitottam. (500k).
Azt már meg sem említem, hogy nem jött semmi, csak egy inform Jetro Williams volt a legértékesebb(10k,wow). Ennyit az én szerencsémről is, másoknak Pogbákat meg Neymárokat dobál, nekem soha semmit. Soha nem kaptam semmilyen olyan játékost, aki többet érne 50k-nál...Soha.Lehet hogy megbánom.. Sőt.
De most egy darabig szüneteltetem, az biztos. Ha vissza is térek, az is úgy fog történni, hogy törlöm a klubot, mindent elölről, 10 division-tól, nem érdekel.
Számomra egy videójáték az kikapcsolódást jelent, és az amit a FIFA nyújt, az egyáltalán nem az.
Egyetemistaként ez (volt) az egyik kikapcsolódásom, hozzáteszem mindig csak felb#sztam magam rajta, szóval tényleg jó kikapcsolódás volt.
Bár, amikor a 2. divisiont végigvittem 8 winnel, az azért kellemes érzés volt. Aztán nyilván az elsőből kiestem, ez még oké, de hogy aztán utána a másodikból is kiestem 10 ponttal, mert egyszerűen semmi sem jött össze, az már nem oké. Nyilván elfelejtettem játszani 2 napon belül, ugyan hagyjukmár. Szóval ez az egész, nem konkrétan ettől a maitól történt meg, hanem már tényleg érett a dolog nagyon régóta. Most jött el az ideje.Lehet hozzászólni, véleményt mondani, vagy akár azt hogy "mit rinyálok", bármi jöhet. De muszáj volt leírnom ezt, mert eléggé "felrobbanós" nap volt a számomra ez a mai.
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
77Guba
aktív tag
válasz dejvid8 #14321 üzenetére
Mintha csak magam olvastam volna,mondjuk engem a dnf-ek nyírtak ki.Töröltem a klubom,szétosztottam 1millát 2 kissrác között,amiért mondjuk később banoltak is,nekik csak vagyon elkobzás lett a jutalmuk,a szerencsésebbtől csak 80k-t vettek el,mert ő elvásárolta.Aztán 2 hétig csak WoT,Doom,NHL 16.De hiányzott a foci.Nem kimondottan a Fifa,hanem a foci,imádom,nincs mit tenni.Az NHL szuper,de nem vagyok benne,nem igazán ismerem a játékosokat,így egy idő után ellaposodott.Így csináltam egy új accot,és nulláról mindent újra.1 hét alatt offline coin boosttal összeszedtem vagy 80k-t,és összeraktam a Laziot,és majd kezdem megint a 10.-től.Semmi SBC,WL,függőség.Csak napi pár meccs,amíg szórakozom.
[link]
Még IF Parolot majd kifarmolom,aztán pötyögni jó lesz...😉 -
Takika14
aktív tag
Ez az Amrabat emberke miért ilyen horribilis áron megy? Nyitottam egyet pár napja és most látom csak hogy 9k-ért megy.
-
MdewC
nagyúr
válasz szupersanyi #14327 üzenetére
És a sima játékos indítás gomb mire való? Vagy a passz utáni egyből megindulás?
[ Szerkesztve ]
-
bdave16
senior tag
válasz szupersanyi #14327 üzenetére
Van egy olyan mód is,hogy feléjük nézel megnyomod az LB-t és indul.
Közben 5-1el állok . A legnagyobb EAIDS meccset követően,amit a hétvégén láttam . 2-1re nyertem,de kemény 76%-os passz pontosságom volt . Semmi se oda ment ahova nyomtam,de legalább a gyereket is szivatta .OTW Pjanic eskü jobb,mint az IF olyan gólt vágott 30-ról,hogy leesett az állam
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Újabb érdekes meccs. Az ellenfélnek Draxler volt a csatára, az elején végigcselezi a pályát és gól. Utána jött még egy gól, majd a 2. félidőben 6 perc alatt kiegyenlítettem, erre megint jön Draxler és ugyan az a szisztéma.
Soha nem láttam még senkit, aki ST pozícióban használná...[ Szerkesztve ]
-
bdave16
senior tag
válasz Kristof_94 #14332 üzenetére
Pedig szokták . Rohadt jól lő és passzol,valamint magas és 4 csillagos a gyengébbik láb és a skill is.
-
Garsza
veterán
(#14330) toome1985
Milyen Chemistri lappal használjátok Pjanicot? Én azon filózok shadow ot teszek rá. A 80 shotingja ellenére 86 a Shot poer és 89 a long shot nála. És kp-n nem árt ha tud védekezni. A sebesség meg mindég jól jön.
Azért kérdezem mert azon filózom hogy jövőhéten visszatérek.
[ Szerkesztve ]
-
toome1985
tag
válasz Garsza #14335 üzenetére
Nálam 44x formációkban sima cm-ként funkcionál sentinel lappal használom hogy minél jobb legyen védekezésben. Nálam a többi nem számít mert amolyan szervező szerepet tölt be a pályán ritkán lő kapura azzal a kevéssel viszont meg vagyok elégedve. (Marchisio a long shooterem) Inkább a passz assziiszt labdaszerzések amiben aktiv. Passzra shootra dribblingre szerintem felesleges rakni neki kivéve ha cam. Statokat meg hiába nézzük. Volt nálam 85-ös Brozovic aki papiron kenterbe veri, valahogy mégis sulytalanabbnak éreztem ingame.
[ Szerkesztve ]
-
bdave16
senior tag
[link]
Játszottam az álomcsapatom ellen konkrétan egy ronaldot kivéve. 8-2-vel állok . -
LendvaiFeri1
addikt
Rohadék egy játék ez. Lehet akármilyen csapatod, ha nem engedi, hogy érvényesülj. Tisztán lehet látni/érezni, hogy húz vissza a játék. Nem lehet passzolni, rinyál az összes játékos. Higuain középpályást játszik, mert úgy tartja kedve. Szánalmas. Világi csicska élettelen analfabétáknak van kitalálva ez a szar.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Chereiose
addikt
válasz LendvaiFeri1 #14338 üzenetére
És ha én mondom ugyanezt el többször, akkor jön az, hogy engem nooboznak le Itt a példa, hogy nem én találom ki magamtól ezeket
-
Chereiose
addikt
válasz LendvaiFeri1 #14340 üzenetére
Igen, még azt se tudjuk, hogy melyik gombbal kell kapura lőni Sajnos bénák vagyunk hozzá, örüljünk hogy kezdő létünkre tudunk nyerni néha!
-
MdewC
nagyúr
válasz Chereiose #14341 üzenetére
Ha így gondolod. Amiket írtál korábban, másra nem is lehet gondolni.
Az se mind1 ha vki div 1-ben, vagy div 5-ben szenved. Lehet difi a szintek között is nem? Ha a gép hátráltat, azt eddig se vitatta senki, de ne szidjuk már a gépet, ha nem is megy rendesen...
Ha nem ing, nem kell felvenni természetesen. Ha vki évek óta tolja, az se jelent sokat, max rutint, de garanciát nem.
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
OTW Higuain ára fog emelkedni szerintetek? Mert most 600k alatt lehet kapni. És lehet beáldoznám érte 87 Mertenst hogy meg tudjam venni. Ha más nem befektetés szempontjából.
-
zsigo13
csendes tag
válasz Blashe #14314 üzenetére
Képzeld én se tudtam hogy mik ezek a szak szavak,azóta tudom mióta járok erre a fórumra,az az 2-3 hónapja.Kisebb nagyobb kihagyásokkal 15 éve fifázok.Most is pl a div1-ben mozgok a sima seasonban,és nem csak ebben az évben vagyok,voltam itt..Van olyan ismerősöm aki nem tudta hogy van kényszerítő,annak ellenére szoros meccseket játszik,játszott a fifás ismeröseivel,és azok nem annyira amatőrök.Azért mert nem tudják néhényan a kifejezéseket attól még tudnak játszani.
Akkor írj ha meg is szeretnéd vásárolni..
-
Kristof_94
nagyúr
11 győzelmem van és 3 van hátra, szóval még meglehet a Gold2...
Legutóbbi meccs is eaids volt, természetesen Eriksen a legrosszabbkor sérült le. Tényleg szánalmas ez, minden meccsen lesérül legalább 1 játékosom.[ Szerkesztve ]
-
toome1985
tag
válasz Kristof_94 #14349 üzenetére
Hàt senki nem tart pisztolyt a fejedhez hogy wl-t nyomj, vagy egyáltalán online játsz. Van offline fut is. Ja hogy az meg nem kihívás, meg nem dől a lóvé. Nekem pl mostanában bőven elég a gép ellen is gálázni. Az legalább kikapcsol.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Parfüm topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Pendrive probléma
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Van még Nokia telefon!
- Gumi és felni topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
- ASUS VivoBook S14 S430FA NumberPad INTEL i3-8145U CPU, 512 GB SSD, 8GB RAM, INTEL UHD Graphics 620
- Keresek Xbox Series S konzolt, kontroller nélkül
- Apple Macbook Pro M2 Touchbar 13'', Space Gray, 256/8, 100% akku, garanciális
- Újszerű Kingston 32GB/3200MHz DDR4 HyperX Predator XMP (Kit! 2db 16GB) (HX432C16PB3K2/32) memória
- Apple iPhone 12 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest