- Asztrofotózás
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lori82
senior tag
Sziasztok,1996 óta fifázom,de ilyen még nem történt velem Online Season harmadik osztály 2-0-ról álltam fel ,80. percben egyenlítettem.90 + perc, indítom Musát lefutja a védőt,egy az egyben áll a kapussal elgurítja a kapus mellett kapufa,gól örülök,mint majom a farkának,hogy marad még 2 meccsem,hogy megnyerjem a 3 osztályt,egyszer csak kirúgás .Mondom WTF ??? Eltűnt a labda a hálóból és kirúgással jött az ellenfél Persze ,nem sikerült megnyerni a harmadik osztályt ,de legalább a feljutás meg lett.Itt a bizonyíték,hogy bent volt.
-
Garsza
veterán
Ez a csapat megálná a helyét?
Középpályás védekezés nem volna gyenge? Azért így szeretném mert ez hasonlítana legjobban az . keretemre. -
Edgar2621
őstag
válasz Garsza #14707 üzenetére
Mennyi coinod van még? A bal oldalra Alex Sandro kötelező, jobb oldalra pedig én Florenzit tenném. Plusz Banega helyett Nainggolan. Egyébként nagyon jó csapat, talán még az egyik csatárt cserélném, de csak akkor ha van elég cash egy Dybala vagy Higuain szintű csatárra.
XO: Gollami26
-
Garsza
veterán
válasz Kristof_94 #14708 üzenetére
(#14709) Edgar2621
Nem igen marad semmim ha ez elkészül egyedül egy IF Cudrado cserének.
A felsorolt játékosok mind az A keretben vannak.
Lichsteiner Bonucci Chiellini Sandro
Pjanic Naingola Marchisio
Mertens
Dybala HiguainEnnek volna a váltó csapata. Azért tenném Banegat bal CM nek hogy meg legyen a 4* skill.
-
MdewC
nagyúr
Gyerekek...
Ez a játék ismét bebizonyította. Hoztam nektek 1 videót, mint mindig, most is kiderül mekkora retekről beszélünk.
A meccset nyertem, de. Nem itt van a gond. A gond ott van, hogy reggel különbet peccselek a WC-n, aki ezt jó munkának nevezi az ea-nél, azt telibeverném, mielőtt kirúgom, az egész családjával együtt.
Ha elmegyek a Csepel plázába, bemegyek a játékterembe, ha van még. Ott lakóktól elnézést, de ha tehetem, nem megyek a környékre. Jó rég voltam arra, na nem is ez a lényeg. Leülök az első focis játék gép elé, 100 Ft-ért élethűbb focit kapok.
A legszebb, hogy ez előtt a meccs előtt, toltam egy FULL béna brazil keret ellen, day 1 napon 30 perc játék után különbet csinálok, a tulajdonosa teljesen fogalmatlan. A gép kihozta 2-2-re, nem akarom kommentálni a körülményeket, tudjátok.
Erre, jött ez a gyöngyszem. Aki ellen toltam, havi gold mezben, nem hiszem, hogy béna lenne (PS4-en a sok meccs miatt teljesen jó egy havi GOLD), de ami itt történt, azon garantálom, hogy behugyoztok! Ilyen irányított, árkád gameplay egyszerűen nincs! Totál nem az történik a legtöbb esetben, amit szeretnénk... Azért küzdesz, hogy életben tartsd magad pár percig, ami ziccer, azt kihagyatja a gép, ami meg semmi, abból ott a gól!!!
Plusz a kerete se volt rossz, ez látszik a videóból, bár nekem is ott van IF Laca, TIF Mertens, SBC Fekir, OTW Higu, padon: IF Muriel és OTW Pjanic... (lehet ez a baj)
Elejétől a végéig nézzétek! Aki képben van fog látni pár furcsaságot! Kiégtek!
Ja, mindez DIV3-ban, mert amióta kiszórt az új patch miatt DIV1-ből, azóta offline toltam leginkább ultimaten, de egyrészt az full könnyű és sokkal normálisabb, mint a vállalhatatlan online... Ennyire nem lehet gyenge ez a játék... Pedig az.
Egyébként a videón sokkal jobbnak tűnik, mint élőben, belassultnak éreztem a játékot...
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Marchocius
tag
Van kint 2 új SBC.
-
gabigyerek
senior tag
Vannak furcsaságok, az biztos
Pl első gólod előtt david luiz pont úgy lép vissza az ellenfélnél, hogy azzal szabad teret kapjon mertens a lövésre. Vagy a harmadik gólnál a kapusa 13 méter alatt tudja megszelidíteni a hazaadott labdát .
De amúgy ez most a Fifa. 4-ből 2 gól tuti ilyen szar bepattogós vagy abszurd lóhugy.
PS4
-
dracox
addikt
válasz Marchocius #14715 üzenetére
Ajándék SBC-nek tűnnek jó csomagokért.
-
Francesco003
aktív tag
Pedig olyanok a feltételek hogy egekbe lesznek....
-
MdewC
nagyúr
válasz gabigyerek #14716 üzenetére
Az összes gól komma volt. Egyedül az utolsó volt vállalható. Befejezhetnék már, hogy helyettünk döntik el...
-
MdewC
nagyúr
Van. Lehessen?
Igazából félkész, nem állandó, beállításom van, így túl sok értelme nincs is leírni... Nincs működő taktikám jelenleg, a topik összefoglalóból is ki kéne törölni ami van, mert full értelmetlen. Esetleg a részletessége miatt maradhat, de nem friss...
67
50
Org
70
40
40
Free
30
40
50
Cover1 próbát megér, de...
Gáz a game play.
-
Kristof_94
nagyúr
Az tuti, hogy gáz, izzasztó első WL meccsen vagyok túl... Son természetesen a már a 10. percben lesérül, ezután vágok vele 2 gólt, de látszott, hogy a rendszer keményen küzdött a labdatartásom ellen. Szinte féltem passzolni, mert tuti elvették vagy elpasszolták. Egyszer majdnem gólt kaptam, mert a kapusom nem tudta rendesen elrúgni a labdát, gyakorlatilag a 2-3 méterre álló ellenfélhez passzolt. 2-2-re hozta a gyerek és tizikkel nyertem meg. Volt neki lila Rúúni, POTM Alli, valami fekete Mané, IF Bolasie...
-
sz_abika
addikt
5db meccs, 5db 1golos vereség 56-57% possession mellett. Azt hiszem ennyire futja ebből a csapatból, Higanyekat nem tudja kiszolgalni a Walcott/Feghouli szél, de kapuban Butland nevetséges golokat kap.
PSN: xszabikax
-
Kristof_94
nagyúr
3 meccs 1 győzelem...
A legutóbbi meccsen félollós góllal vezettem, erre jön ez: [link]
Bocsi, hogy a vége lemaradt, természetesen gól lett, majd egy hasonlóval meg is nyerte... Ezért komolyan felesleges bárkit venni, egy bronz csapattal is ugyan ez lenne.
Ja, mondanom sem kell, hogy Defour kb. az 5. percben lesérült.[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
válasz LedyGyuszi #14732 üzenetére
Lm/RM verzioban, igen. Középre Coquelin kerult, vedelemmel nincs gond erzesre, a csatarsor hűlt ki nagyon. Eddig Icardi 13meccs/ 10gol / 2 assistot hozott, most 5 meccsen szerintem kapura se lottem vele.
Ja es Lanzini nagyon jol mozog amugy, golt is szerzett, úgyhogy Defour maradt a padon.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
5 meccs után végre megvan a második győzelem. Nem éppen ezt vártam.
A gyereknek megvolt 88-as Lukaku, 88-as Mertens. POTM Alli, De Bruyne, MOTM Touré és hasonlók...
Elhúztam 2-0 arányban termesztésen felhozta, pedig sokkal jobban játszottam, de ugye Mertensnek óriási hátszelet kell adni.
Az egyenlítésénél a védőm adta neki a gólpasszt, majd De Bruyne besarkazta. A 92. percben indítom Hazardot, passz Son felé, ő pedig besarkazta.
Ja és Son lesérült ismét. Az eddigi 5 meccsen mindig lesérült valaki, csinálhatnának ezzel valamit...[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
válasz Kristof_94 #14734 üzenetére
Nekem meg az első de 80.89.perces golokkal. A labdabirtoklast is mar hatul passzolgatassal huzta fel.
12/11 kapuraloves, Cech kifogta az összes sarkot, de aztan az argentinokkal csak be brusztoltam kettőt[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz gabigyerek #14731 üzenetére
Előbbi ön tökön bökés.
Csinálj egy 4-2-2-2-es alakzatot és ig alakítsd át, amire akarod.
-
Blashe
aktív tag
Ma winter UP-DOWN úgy készüljetek! Állítólag a piac beszakad nagyon! Este 19:00 !
-
Kristof_94
nagyúr
"Beszakadhatna" az EA épülete alatt a föld is... 6 meccs alatt 2 győzelmet tudtam elérni, a legutóbbi is nevetséges volt, természetesen újabb sérüléssel. Szégyen, ami a WL-ben megy. Örülök, ha a Gold meglesz...
-
gabigyerek
senior tag
válasz dracox #14741 üzenetére
Hát erre én is.
Egyszerűen ki nem álhatom idén a piaci mozgásokat. elég csak megnézni futbin-en FIF higuain értékének a mozgását a tegnapi napon. 500k->410k->540k->430K->510K->330K
Vicc.
Most megvettem az OTW Higu-t, mert talán ez tartja a legstabilabban az értékét, minden más annyira spekulatív hogy hányok.
De remélem bezuhan mindenki a francba és akkor nekidobom a konzolt a szemközti bolt falának (a 4ik emeletről)
PS4
-
MdewC
nagyúr
válasz gabigyerek #14742 üzenetére
Elengedem én is a dolgot, most kéne eladnom TIF Mertenst, de nem érdekel, ha jönne esetleg TIF Dybala, majd akkor eladom tarcsi Higuval együtt...
-
MdewC
nagyúr
-
Marchocius
tag
Szerintetek Sane OTW lapja kap ugrade et?
-
MdewC
nagyúr
-
Marchocius
tag
Akkor mast probalok kinezni befektetesnek
-
Blashe
aktív tag
válasz etaclan1984 #14749 üzenetére
Ezeknek én is örülnék...jöhetnének még sokan mások is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest