- Egérpad topik
- E-book olvasók
- Objektívek topikja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jokko
tag
válasz Azog the Orc #27252 üzenetére
Köszi a tippeket, SIF Wilshere nincs a piacon, Erikssen sima lapja kapható, más nem, arra gondoltál?
MU Schweinsteiger szintén nincs, Wellbeck-et sem láttamÚgy tűnik nehéz ilyenkor augusztusban játékost vásárolni
-
bab1987
tag
Stilszerűen kellett búcsúznom másodosztálytól. 10 pont mindent eldöntő meccs. Vezetek sima 2-0-ra egy atom futkozós csávó ellen. Erre fogja magát a game és levág az Originről
psn:balazsb1987
-
addikt
válasz Azog the Orc #27261 üzenetére
Ja, Schürrlét próbáltam már, igencsak jó, és olcsó is.
Belőle a SIF ST-t próbálnám ki egyszer. Van pár játékos, akiket ki akartam próbálni, mert még elérhető áron lennének, de már nem nagyon lesz rá alkalmam.
SIF Schürrle
SIF Welbeck
TOTS Bolasie
Robben
SIF Aubameyang
IF Walcott
TOTS Payet
SIF Lacazette
TIF Griezmann
TOTS Wijnaldum
SIF De Bruyne[ Szerkesztve ]
-
Azog the Orc
őstag
válasz Citroware #27263 üzenetére
Alap ember az egyik keretemben CF-ben egy jó ideje
más:
Mai rövid fifás próbálkozásomat elmesélem!
Végre jó a játékmenet, erre:
Első meccs 15.perc körül kibasz az UT-ból, mondom oké, újra, 2.meccs 20.perc körül kibasz az UT-ból.
3. meccs a 10.perc körül 2-0 ide erre a paraszt leteszi a kontrollert, na itt kiégtem és kiléptem a picsába!Elmehet a k.anyjába az egész EA és a sok fogyatékos köcsög, halálos egyvelege egy játék tönkretételének!
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Coint hogyan tudnék gyűjteni? Vicc ahogy ki van találva, ha van egy kis pénzem akkor a tetves contractokra kell költenem, vagy néha fitnessre, esélytelen pár ezret összeszedni játékosokra. Most is feljutottak, kaptam 5 ezret, abból 2300-ért vettem egy Cazorlát a többi ment a rohadt szerződésekre...Rá vagy kényszerítve, hogy igazi pénzél vegyél fifa pontot...
-
Jokko
tag
válasz bucketb0b #27260 üzenetére
Inkább támadásban, Rooney + Toure középen plussz a hátsó 4es egész jól teszik a dolgukat ami a védekezést illeti.
Schürrlét már próbáltam, a bundesligás csapatomban játszik is bal szélen, de kell a változatosság úgyhogy itt marad SilvaMost veszek egy sima 84es Eriksen-t, de még jöhetnek a tippek!
-
bucketb0b
őstag
válasz Chereiose #27266 üzenetére
Ezt rosszul látod Van 3 "teljes" 2 nagyjából teljes low budget csapatom. Emellett több százezret költöttem el pakkokra, hátha esik valami és simán kigazdálkodom kupából, divből a szerződésre valót. Ha a pakkok helyett játékosokra költöm azt a pénzt már bőséges keretem is lehetne, amellett, hogy nem játszok sokat.
Simán összedobható jobb csapat kevesebb játékszámmal is ezt csak azért írtam.(#27268) Jokko: Ramsey, Wilshere, Oscar, Cabella, Coutinho
LW-be esetleg Bolasie.[ Szerkesztve ]
-
-
MdewC
nagyúr
-
addikt
Ha van egy csapatom, amivel nagy nehezen összehoztam mindenkire a 10-es összhangot és a csapatra a 100-ast, és így kezdem el a meccset, de át kéne állítani hatékonyabb felállásra, amivel már a rossz posztok és linkek miatt elromlana az összhang, ha meccs közben állítom át, akkor az összhang is változik, vagy az marad maximumon, ha már úgy kezdtem a meccset?
-
Jokko
tag
Sima seasons-ben a válogatottak bő keretén lehet valahogy változtatni?
-
evibly
senior tag
válasz Chereiose #27274 üzenetére
Alapból azt szoktuk tanácsolni, hogy egyiket sem, mert nagyon kicsi az esélye, hogy valami jó essen. Ami nekem bejött, az a 400 coinos bronz pakk, mert egy-egy rare lap simán elmegy 800-1000-ért.
Ezek jellemzően csapat fitnesz lapok, de az is lehet, h jön egy rare szerződés. vagy egy jobb játékos. Itt érzem a leginkább, hogy minimál pénzért elég jó eséllyel jöhet valami értelmes...
-
Azog the Orc
őstag
Kell valakinek Fener-es RvP ?
-
jegenye77
addikt
16 megjelenik akkor ez egy kicsit játszhatóbb lesz?
Mert most kb 80%-a a meccseknek játszhatatlanul szaggat.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Azog the Orc
őstag
válasz jegenye77 #27286 üzenetére
Egy jó ideje már játszhatatlan ez az okádék!
Sztem nem kell sokkal jobb helyzetre számítani mert ezek a parasztok a serverekre már kb 5 éve nem költöttek és nem is fognakOlyan kurva érdekes hogy játszottam 2 baráttal 2-2 co-op meccset és mind a 4 meccs kristály tiszta játékmenet volt, ilyenkor mi van jó lett a netem? A nagy fszt, a coop-ban sokkal-sokkal kevesebben játszanak és azért , tehát ahol sokan játszanak azt nem bírják az EA serverei, ennyi!!!
Sorry, csak ez a téma elég érzékenyen érint még mindig és fog is, mert felháborítónak tartom hogy kiadnak egy játékot ami elég célirányosan az online-ra van kihegyezve és pont az a része katasztrófa!
Nem biztosítják mögé a megfelelő technikai hátteret, úgy mint más online játékra kiadott játék készítői, vannak egy páran, akiknek ez sikerült[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz Azog the Orc #27287 üzenetére
Én meg nemrég vettem meg
Még a controllert is ez miatt vettem.
A héten egy normális meccs nem volt!
Mi PC-sek vagyunk ilyen "szerencsések" vagy minden platformon ilyen fos?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
bucketb0b
őstag
válasz Azog the Orc #27287 üzenetére
Meg ott nincs annyi laggos retard ellen
-
Azog the Orc
őstag
válasz bucketb0b #27290 üzenetére
Már leszarom hogy miért szar az egész, hogy a serverek vagy laggosak az ellenfelek, a lényegen nem változtat a játék egy kalap szar online!!! Néha vannak napok, napszakok amikor jó, de nebattamámeg a k.anyja hogy ez így rendben van!
Ha egyszer romlott húst adnak egy hentesnél oda többet nem megyek, ez a lényeg!
-
bucketb0b
őstag
válasz Azog the Orc #27292 üzenetére
Hidd el 1 hét és már meg is veszed a fifat a pes után
-
Vampire Bat
aktív tag
Lenne egy olyan kérdésem,hogy:
Holnap eljön a haverom fifázni,és hoz kontrollert,ami az ő Xbox 360-jához van,és vezeték nélküli.
Hogyan tudjuk csatlakoztatni a gépemhez? Lehet egyáltalán? Kell valami program?"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz Vampire Bat #27295 üzenetére
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Chereiose
addikt
Az miért van, hogy betettem stadionnak az Emirates-et, és azóta nem játszottam otthon csak idegenben??? 10-15 meccse már...Mi ez a szánalmasság megint?
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #27296 üzenetére
Csak ilyennel lehet? Enélkül nem is?
"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz Vampire Bat #27298 üzenetére
nemhiszem.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
bab1987
tag
válasz Azog the Orc #27294 üzenetére
Pes 15 tele van steames csalóval, a szerverük még rosszabb mint fifáéknál. Pes 6 óta nincs egy normális része a sorozatnak....
psn:balazsb1987
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest