-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matisz77
aktív tag
Hali van valakinek ötlete mi lehet a gond? Elindítom a játékot majd a zászló kiválasztás után kifagy Fifa 15 működés leállt üzenttel!
-
cocobanana
tag
Szia!
Szerintem a pakk nyitásnak semmi értelme nincs, max akkor, ha sok zsetonod van és már kész van fullosan az álomcsapatod, és nem akarsz egy másik álomcsapatot csinálni, akkor jó nyitogatni mint amikor sorsjegyeket kaparsz.. Illetve ha veszel fifa pontot és abból nyitogatsz. Mert hamarabb kész lesz úgy az álomcsapatod, ha tudod konkrétan kiket akarsz megvenni és azokra gyűjtesz , mint most nyitogatsz és felesleges cuccokért megy el a zsetonod. De ha neked ez a jó, akkor csináld ezt.
Tegnap hajnalban volt egy szuper arany promoter csomag, 15k-ért 2x annyi elemet tartalmaz mint a sima arany, de tudod kinek kell...Amúgy én spanyol csapatot teszek össze, reál és barca játékosok fogják alkotni nagy részt. Na oda kell rendesen farmolnom a zsetonokat, mint most ilyen pakkokat nyitogassak.
-
dracox
addikt
válasz cocobanana #2053 üzenetére
Osztom a véleményed. + én is BBVA liga csapattal tolom végig az egész 15-öt majd amíg nem érkezik a 16
-
zsoltirte
aktív tag
Napok óta kerülgetek itt egy ajándék pakkból esett Immobilet, akit nem lehet eladni. Megéri köré valami olcsóbb bundesliga csapatot építeni, ami online képes vagy még oda is sok zseton kell?
-
Keller16
aktív tag
Jelenlegi
Csütörtökig még szerzek egy Jackson Martinezt és meglátjuk mire megyünk. -
TommyGun
őstag
Mivan akkor ha lesérül egy játékosom, kirak a team managemant részre hogy cseréljem le...de hiába rakok be mást, bárkit, mintha odaragadna arra a poszra a sérülés ikon és ennyi, nem tudok visszalépni a gémbe mert nyafog hogy cseréljem le...csodás
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
MdewC
nagyúr
Ja, ez a csapat nincs még meg, csak arra írtam, hogy nekem is jutott eszembe 1-2 ötlet és megcsináltam.
Kb 60K kéne, hogy meg legyen ez a csapat, de még a mostanit se tudtam rendesen kitesztelni. EA-s linket már küldtem a jelenlegiről.Gigit még nem próbáltam, de sztem hozni fogja, amit elvárunk tőle. Most még csak Storari és Marchetti vannak meg. Kicsit játszok a mostaniakkal és ha vmi "nemgyerebe" akkor változtatok. Benzema jónak tűnik, csak M/L a workrate.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
lofagi
addikt
Tegnap volt egy PROMO pack azt hiszem,hogy pár órára volt csak aktív. Ez teljesen random ahogy jön majd? Lehet erre valahogy számítani, hogy mikor lesz a következő. Se 20k coinsom se FIFA pontom nem volt rá. Valami tipp? Egyáltalán érdemes kinyitni? (most nem azoktól kérdezem akik teljesen ellene vannak a pack nyitogatásnak )
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
petya1985
tag
hello! nem tudjátok ezt támogatja a fifa 15??
https://support.logitech.com/en_us/product/3388
ÜBER ALLES F.C. BAYERN MÜNCHEN!!!
-
Dinter
addikt
Ti mikor kezditek el egy játékos árát csökkenteni? Már kb negyedjére rakom fel (4 játékosomat), de még mindig nem vitték el.
-
TommyGun
őstag
válasz petya1985 #2065 üzenetére
Nem hiszem, de ez amúgy se jó játékra ennyi erővel billel is tolhatod, a joynak a lényege az analóg karok megléte, nem feltétlenül az hogy most rohadt kényelmes, bár azok amúgy...Logi F310 F510 v. Xbox360, ebből van USBs is. (szerintem a sport játékok csak az analóg karos joyokat támogatják, xinputos joyokat, az pedig ha jól tudom szabvány méghozzá két analóg joyt követel meg, sőt szerintem a lgtöbb joyra is elkészített gém döntő többséggel csak ezt támogatják, főleg hogy a legtöbb gém manapság portolva van konzolra, vagy odavissza konzol-pc között, oda meg nem tudsz ilyeneket venni, ami neked van az vmi szimulátoros vmihez volt jó a múlt évezredben...ezek ilyen kihalt cumók nekem is van pár a polcon régről botkormány meg miegymás, hekkeléssel lehet mennek de szopni fogsz vele...)
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
oneak7
tag
Magyarosítás mikor jön??
-
martoonx
csendes tag
Ezt a retkes szar játékot. Minden bemegy, kapusom (Begovic) lába között két gólt kaptam, utolsó percekben. Egymás után négyszer kikapok a 90 pecekben. Tudom hogy magyar betegség de fifában már nem kellene. Egyszerűen nem tudok normálisan védekezni. PEdig Kaboul és Koscieliny van nálam középen, még le se futhatnak. Persze az ivelős szar ellen nem lehet mit kezdeni. Vicc első napokban mondtam milyen könnyű a játék, csomó gól, csak lazán jöttek a meccsek. Hétvége óta folyamatosan vesztek. MInd 89-95 pecig kapok kettőt. És most is olyantól kaptam ki, aki nem tom hogy de csak távolról lőt 3 szor és az bement.
Ilyennel már találkoztam 3x távolról 30 ról miond úgyan úgy lőtte és mind gól valami noobbal.
Tényleg elbasztak itt valamit bizonyos emberekkel messziről rálövőd azt gól.
Vicc... -
drk88
senior tag
Valaki kapott már e-mailt az 576-tól előrendelői bónusz kódokkal? Gondolom senki...
-
Dinter
addikt
Csak nekem nem megy a kereskedelem? Nem vesznek semmit.
-
evibly
senior tag
Azt tudja valaki, hogy a konzolról (X360) feltöltött videókat hol lehet megnézni?
Azt írtátok már, hogy PC-n nincs is ilyen lehetőség, de itt van, viszont sehol sem találom a Media menüpontot, amit korábban. Ha már itt tartunk, hol vannak a 14 alatt feltöltött visszajátszásaim?
Már csak azért is, mert Rakitic-csel olyan brutál long shot bombát akasztottam be, hogy látnotok kell
[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
válasz martoonx #2076 üzenetére
Én eddig offline tolom és teljesen elégedett vagyok, minden volt már: nagy goal, nagy kapufa, nagy győzelem, nagy vereség, nagy sérülés, góltechnológia stb.
Javítani persze mindig lehet majd, különben mit adnak majd el jövőre?
Nekem eddig megérte az árát.
+ Ps4-en szuper videókat lehet 2 gombnyomással rögzíteni, majd megosztani (FB).[ Szerkesztve ]
-
Pacos
tag
Na megvolt az első online győzelmem Remélem azért mert én lettem jobb. Első 3 meccsen még gólt sem bírtam lőni, aztán volt egy 3 - 4-es meccsem. Itt pont az volt mint amit feljebb leírtak. A gólok nagyobbik fele elég...fura volt. Két rohadt nagy bomba, egy szóló amikor középkezdésből kb.14 mp alatt átrohant a csapatomon 1v1-ben, aztán volt egy 30 méteres emelésem a jobbfelsőbe Tök mák. Na mindegy! Utána végre már volt egy X-em, és aztán nyertem is.
Már csak kell egy jobb proci hogy ne legyenek ezek az apró akadásokAmikor szétszedtem még működött!
-
^Boss
őstag
védekezés megszokására kell egy 20-30 meccs (nekem legalábbis ennyi volt). akkor van esélye az embernek, ha általában 1 gólon tartható az ellen, de max 2 (akkor egy x-re jó vagyok).
persze ez egyénenként más lehet...
hejj de messze van még a 2. osztály seasonsben.... -
Genji
őstag
nálatok is csak max +10% szerződésmódosítót adnak a menedzserek?
vettem egy rahedlit de sehol a tavalyi 50.a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
evibly
senior tag
Valaki írta, hogy scripteltek a meccsek. Egyre jobban érzem ezt, így nagyjából 30 online meccsel a hátam mögött.
Amikor lövök két gólt az első 20. percben már eszembe sem jut örömködni, hanem készülök rá, hogy nem lesz ez így végig. Ha pedig én kapok kettőt az elején, akkor no stressz, mert tudom, hogy majd jönnek az én pillanataim. És valóban.
Olyan az egész, mintha egyszer az egyik, másszor a másik csapat kerülne mesterségesen generált előnybe. Ekkor jönnek az ellenfél elé pattanó labdák mondjuk háromszor egymás után (ez rendszeres), a 90. percben szerzett gólok (mondjuk így én is nyertem nem egy meccset már így), a 11-esek (volt olyan, hogy az általam nem irányított védő akadt össze a labdát nem is birtokló ellenféllel és büntetőt kaptam ), az összeakadó belső védők, röhejesen bénázó kapusok, rossz helyre menő kirúgások.
Szinte előttem van egy potméter, amit az EA ide-oda tekerget a meccsek alatt
Ezek ellenére mégis bejön a cucc, X360-on is sok új, apró mozdulat van, ami nem volt, a gólszerzés is több módon lehetséges - szóval hihetetlen ez, mert néha lebontanám miatta az egész háztömböt
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Amit lehet venni boltban 2200 FUT point, az max csomag nyitásra jó?
-
Stylerr
addikt
Minél magasabb team chemistry mit eredményez lényegében? A játékosaim jobban "megértik" egymást? Másik kérdésem pedig az, hogy vettem ilyen +3% fit, +5% fit-et adó emberkéket a squadomba, és akkor ez azt eredményezi, hogy a játékosaim kevésbé fáradnak el a meccsek alatt, és azt meg tudom nézni, hogy összesen hány % + fit-et adnak a tagok? Fifa coint hogyan tudok szerezni? Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
-
TommyGun
őstag
Ha belegondolsz ez a legtöbb IRL meccsen így van, jön egy helyzet akkor az a csapat mentálisan megtáltosodik, neadj isten gól tuán meg főleg, vagy vérszemet kap.
-
TommyGun
őstag
válasz Stylerr #2089 üzenetére
Jobban pontosabban passzolnak, valszeg kapnak egy kis boostot amit te nem látsz számokban sehol.
Az edzők pedig arra jók PL a fitnesses hogy ha alkalmazol egy +20-40-60-as fitness kártyát egy játékoson vagy csapaton ennyi plusszt ad. Namost ez nem pont a fitnessnél jön jól de ugye vannak plussz all attrib kártyák, meg plussz passz, plussz védés etc lapok ott már komolyabbat boostol ha sok ilyen edződ van.
Viszont két egyforma ne legyen, elvileg minden színből kettő van, egy sima meg egy rare a sima a 3% a rare a +5%. ha mind összegyüjtőd előny de nem létszükséglet. Ha esik én megtartom őket de venni nem szoktam.[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz TommyGun #2092 üzenetére
Igazából sok értelme nincs, hiszen ezek a tuning lapok csak 1 meccsre adnak némi előnyt. Szinte észrevehetetlen. Valamint coinba kerül, azt pedig, főleg az elején inkább játékosra érdemes költeni, mert az valóban előny. A fit edzőket pedig ráér szép sorban megvenni, ha van tényleg fölös coin.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Meghivott
addikt
válasz losilee1337 #2094 üzenetére
Én sem kapom a napit, de az csak korlátozott ideig volt, nem?
-
MdewC
nagyúr
válasz losilee1337 #2094 üzenetére
Üdv!
Nekem PS3-om van, de sajna már nem ad semmit megnyitáskor... Mondjuk a rekordszámú bronz pakkból elég is volt!praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
evibly
senior tag
válasz losilee1337 #2097 üzenetére
Én se kapok már vagy két napja semmit sem, szóval biztosan lejárt az adakozós időszak.
Viszont ma reggel egy Xbox Legenda esély kártya várt rám, amiben az arsenalos Cambellen kívül kizárólag értékelhetetlen bronz lapok voltak
-
elod22
senior tag
Eddig nálam két nagy óriási hibája van a játéknak (PC): soha sem fújja be a kezezést a bíró és nem lehet visszajátszást menteni/feltölteni. Nálatok is ez a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest