-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferni
őstag
válasz Francesco003 #16451 üzenetére
Nem volt időm kereskedni
-
Zsohi
őstag
Rálestem a piacra az imént és azt kell, hogy mondjam hiányoznak a coin hackerek... SIF Lacazette 98 000 azonnaliért találtam, SIF Sanchez 138 000 és senkinek nem kell. Lényegében minden IF lap elértéktelenedett, a non-IF lapok ára meg egész tisztességes áron ragadtak meg. Sajnos, így ebből lehet nem lesz semmi.
[ Szerkesztve ]
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
Shit Life
senior tag
-
Shit Life
senior tag
válasz Rypejakten #16455 üzenetére
Ez sima izomból
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
gyomorHD
tag
mitől függ amugy, hogy egy MOTM vagy InForm vagy más kártyák mennyivel növelik értéküket? Ugy értem, mi alapján kap +10 +20 statot? Random? vagy ST/CM/DEF ugyan azt szokta kapni, esetleg meccsen nyújtott teljesítmény, vagy random szám generátor?
-
Shit Life
senior tag
Miután több meccs alatt nem vált be az új BBVA csapat (nem éreztem őket) eladtam őket és megszületett eme:
Sikeresek nálam a szélsők csatárnak állítva (Reus, volt Hazard, volt Neymar) így SIF Sanchez-ből miért ne lehetne egy állat ST?
Na meg megláttam a SIF David Silva-t 180k-ért nem tudtam otthagyni, eszmélet statjai vannak!Vélemények?
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
URAK!!!
Ma csak szívtam, mint a torkos, nem nagyon voltam formában a srácokkal 1ütt, de...!
Ezt látnotok kell!
A csapat bevette a pusztító kapszulát, mind a 3 gól ugyan azon a meccsen volt, ebből 2 "first touch fake shot" + lövés, a maradék meg a Vipera...
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
gyomorHD
tag
piros lap, tizenegyesek: 12. rész
-
mkbla
senior tag
válasz bucketb0b #16420 üzenetére
tulajdonképp igen, az egyik következik a másikból de már a veszélyeztetésig sem jutok el én a zászlót kb az 5ésfeles sarkára állítom, és onnan eddig nagy esélye volt hogy befejelje valaki, de az már többé nem működik, majd akkor megpróbálom kicsit kifelé onnan... Amúgy meg ebben csak az az idegesítő, hogy az ellen simán megcsinálja, hogy átgázol mindenki, a védőim hiába ugranak a labdára meg hiába minden, olyan mintha lyukasak lennének és elmegy meg átmegy a labda rajtuk...
(#16424) Rypejakten
na kb erre voltam kíváncsi köszönöm, majd még gyakorlom(#16423) mirefes
szívesen lefogyasztanám veled, csak nem sűrűn járok pestre
viszont most még azon filózok, hogy vajon megéri-e vennem live előfizetést, mert ma járt le az ingyenes havi... lehet addig farmolok még zsetont a gép ellen offilne vagy valami, csak a gáz h nem tudok játékosokat venni, a piacon meg nagyon el vannak szállva az árak.... pakkokat meg ugye nem éri meg nyitogatni...(#16442) zsoltirte
felettébb érdekes, nekem semmi bajom nem volt tegnap!
Sőt!!!!
Képzeljétek, úgy mentem végig tegnap az 5. osztályon mint az úthenger!! Ledaráltam mindenkit , talán 1-2 vereség meg X becsúszott, de összességében elégedett voltam az eredményekkel. A hendi is húzogatott kicsit oda- vissza. A 4. osztályban viszont volt az első 2 meccsem amitől megint láttam, hogy gecibe se vagyok sztár. Úgy lealáztak a 2 meccsen hogy az katasztrófa... És szerintem a hendi keze is benne volt... Na de ez van, majd lesznek jobb napok is''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
thebigK
addikt
Teliberakhatja az ea a kurva édesanyját a kamutizenegyeseivel, meg a húdefuckingNEXTGEN kapusával. Adnák ki inkább a ufc, nfl párost PCre, abban a pillanatban törném ketté ezt a szar lemezt és küldeném el postán ezeknek a majmoknak...
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
elod22
senior tag
Napi búlvár: [link], részletek a hozzászólások között
-
evibly
senior tag
Tartogattam egy ideje az upgrade-te kapott SIF Iscomat, amit anno még csomagból kaptam, és mivel beesett a piac, le is tettem róla, hogy meg tudok szabadulni tőle valami értelmes összegért.
A napokban néztem az árát Xboxon és jellemzően 250k körül volt, de kitettem lesz, ami lesz alapon 450-re. Erre nem elvitték?
Ezzel, illetve mirefes kolléga nagylelkű juttatásával hirtelen lett 1 millió zsém. Mit javasoltok, mit csináljak vele?
A. Nyitogassam el?
B. Vegyem meg belőle azt, akit akarok, tudok, a többit nyitogassam el?
C: Kereskedjek?(Lehet, h beszerzem RVP-t, hozzá még sosem volt szerencsém...)
-
Shit Life
senior tag
válasz evibly #16478 üzenetére
Szvsz semmiképp se nyitogass mert csak kidobott coin 95%-ban!
Inkább vegyél olyan játékosokat akiket még nem próbáltál vagy nem telt rá, pl IF-ek SIF-ek és építs csapat-csapatokat!
Vagy pedig a meglévő legjobban bevált csapatodat erősítst belőle!Vagy ha tudsz és akarsz is akkor a kereskedés a legjobb választás
[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
válasz Shit Life #16479 üzenetére
Igen, valahol én is ezt gondolom, egyedül az a bajom, hogy a kereskedés lehetetlenné vált a webapp kiiktatásával. Meló közben nem tudok így foglalkozni vele, este meg inkább játszok, mint a piacot böngészgessem. (bár, nyilván az is beleférhet).
Leginkább SIF De Bruyne izgatja a fantáziámat, és mivel a Bundes csapatom egyébként is elég harmatos, lehet, h őt beszerzem és kicsit felturbózom a kollektívát Ha egyáltalán meg tudom venni, fogalmam sincs mennyi lehet Xboxon...
[ Szerkesztve ]
-
Shit Life
senior tag
válasz Shit Life #16479 üzenetére
Szerencsére nálunk PC-n most az Inform lapok ára a padlón van így alkalmam lehet kipróbálni "akit csak akarok" aki nem horror áron van persze és , nagyon jó móka 1-2 jó IF-SIF-re építeni egy jó csapatot!
PL tegnap este EZT raktam össze, ma fogom tesztelni, de szinte biztos vagyok benne hogy jó kis csapat lesz!
SIF De Bruyne nagyon állat lett, lassú nagyon de a labdával jóban vannak
[ Szerkesztve ]
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz LedyGyuszi #16482 üzenetére
Azt hogy? PC-n is lehetséges úgy?
"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
mkbla
senior tag
Aztarohadt Jól kivagytok, érdekes amúgy ez a piac!
Én pl anno vettem egy Javi Martinezt valami 2K körül, de mondta haver h hagyjam a fenébe mert lassú mint a szar, és tényleg lassú... (habár láttam olyat aki gerinc volt és 53 helyett 63 tempo meg 83-84l fizi és védekezésre is rátolt még 10-et ) Na de lényeg a lényegben, kiraktam listára láttam mindenféléket, 1K-100K-ig meg még másfél milláért is ki volt rakva, de föleg ilyen 5-6K magasságában, vagy 20-30K erre én gondoltam és kiraktam 8700-ért és elvitték, sőt sok olyan játékost is akiket a bronz pakkokban nyitogattam azoknak is kitartottam 4-500-ra az árát vagy voltak afölött és azokat is viszegetik. Igaz a LedyGyuszi által javasolt órás intervallumokban raktam ki, de amúgy mindig elvisznek legalább 1 valamit azok közül amit kirakok.
Én is akarok 1 millát keresni!!négy!!!!negyvennégy!!!!!!!!!!!négy!!!!!Nekem ma jár le az előfizum, offline érdemes farmolgatni kis lét? hogy lehet a legjobban? Mert akkor lehet hamarosan veszek 1 év liveot és tolom tovább, nekem is van álom csapat meg álom játékosok de azok egy millába kerülnek... Meg még a 50-70K-t is húzom a szám kiadni valakiért...
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
bucketb0b
őstag
Hogyan pocsékoljunk el egy csomó zsetont. 34. perc ragequit
csapat
statisztika
események (bár a gólszerzőkre nem vagyok büszke)[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Vampire Bat #16483 üzenetére
egyetlen egy if játékost vettem folyamatosan 30-35k ért és raktam ki egy órára 45-50k-ért...
óránként ránéztem, amikor lejárt a licit vagy 1-1 meccs után...
egyszerre volt kint a piacon 10-15 db ilyen játékosom, óránként elvittek 3-5 darabot, este még többet is...
kicsit időigényes, de nekem bevált...[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
turul79
tag
Nálatok sem jó az origin?
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz LedyGyuszi #16487 üzenetére
Köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
Shit Life
senior tag
A tegnap esti BPL cseresorának (fitness) összedobtam ezt: CSAPAT
2 okból, mert még Cavani-t és Verratti-t nem próbáltam, meg azért mert nagyon tetszik IF Ayew statja, jól be fog tudni segíteni a védekezésben 88 stamina, végig bírja a fel-le rohangálást!
Ezért került a BPL-be is RM-be Valencia és nem valamelyik penge mert erős és bírja a melót!A két csapat mostan megyen küzdeni
-
Shit Life
senior tag
Jól üzemelnek a csapatok!
SIF Sanchez csatárba állítása nagyon jól bevált, tökéletes, Agüero sehol sincs hozzá képest!
RvP sajnos ebben az új felállásban és taktikában nem vált be (Ő egy igazi CF), helyette jött Vargas a kis chili, bitang jó, elől a két chilei maghasadás nagyon hatásos
SIF David Silva meg egyenesen fenomén, ragad hozzá a labda, tökéletes osztógép!Hoztam 2 gól is:
Minek ide Yaya ha itt van MATIC
A David Silva halálpontos FINESSE SHOT
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
-
Dinter
addikt
Valaki próbálta már HPS patchet? Nálam lengyel csapatok jelennek meg a magyarok helyett
-
Shit Life
senior tag
válasz LedyGyuszi #16494 üzenetére
Matic nekem jobban bejön mint Yaya CDM-ben. Nálam Fernandinho a párja, én úgy szoktam hogy egy erős állat és egy közepes erős de technikásat teszek CDM-be, pl a bundesben Schweini és Gündogan
-
Shit Life
senior tag
válasz LedyGyuszi #16498 üzenetére
Lassú de nem használhatatlanul , úgy se neki kell futni ő csak szűr és osztogat
Matic is lassú és mégis ott van mindenhol[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest