- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Nyomtató topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dracox
addikt
válasz Vampire Bat #15900 üzenetére
Így is. Meg a legolcsóbb jatekost buy now-al ráraksz egy kis hasznot és adod tovább.
-
Stylerr
addikt
válasz Vampire Bat #15900 üzenetére
Én mostanában így, igen. Legutóbb Mertenst vettem meg 119k-ért, és utána pedig eladtam 139k-ért.
-
Shit Life
senior tag
Ti milyen kameraállásban játszotok?
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van néhány olyan ellenfél aki a következő taktikát alkalmazza:
középpályán labdaszerzés után középen nyíl egyenes passz előre és sprint a csatárral. Az esetek többségében nincs les és viszi szembe a csatár a kapusommal a labdát. Olyan mintha középső védőim nem is lennének. Még szerencse, hogy csak néhányan csinálják ezt. Hogy lehet ezt levédekezni, mert iszonyú tud lenni. Próbáltam a jobb analóggal gyorsan ráváltani a középső védőmre és sprint vissza ezerrel, de nem sokat ért
-
Nazara
őstag
válasz Rexcsek #15905 üzenetére
D-padon kiválasztod az Offside trap-et rögtön, amint látod, hogy labdavesztés lesz, mert igy az összes védőd egyszerre előremozdul és az inditás lesen találja a csatárt. Nálam ez bevált módszer.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Rexcsek
tag
Köszi a tippeket, mondjuk az egyik fórumtárs mért rám így egy 7-1-es csapást a BL minijátékunkban. Mondjuk iszonyat gyors volt és érintőben passzolta a labdát tovább. A második meccsen az egyéni taktikában átállítottam az agressziót maxra így a passzoló embert sokszor sikerült blokkolnom ill. belépni Doumbia elé még mielőtt megkapná a labdát. A vége így nagy mákkal 2-2 lett, de nem kívánom senkinek ezt az ellenfelet. A sima season-ban a 23. a világranglistán és a FUT-ban is veri a népet szépen. Mondjuk kb. 2000 meccs már a háta mögött van.
-
mkbla
senior tag
válasz Rexcsek #15905 üzenetére
Vagy hátrahúzod a védelmet, átállsz védekezésre, vagy még egyet húzol hátra az embereken. Így hátrébb lesznek és kevesebbet fog indítani a másik. Vagy ott lesz a védőd egyből rajta.
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
_adaml21_
őstag
válasz Rypejakten #15904 üzenetére
Sajnos én még mindig nem találtam meg a megfelelő taktikát a kereskedésre...
Az utóbbi időben Ramosra és Lacazettere voltam ráállva, liciten elhoztam egy csomót olcsón, és az átlag buy now ár alatt kicsivel adtam őket - de sajna már nem pörög olyan jól a piac.
Consumablesökből meg fogalmam sincs mit lehetne venni, mindennek olyan jól be van állítva az ára (Hunter lap, 28as contract), hogy lehetetlen nagyon olcsót kifogni belőle. Tehát pl. Hunter lap 13k-ért megy, liciten legjobb esetben 11.5-ért tudom elhozni, az nem valami nagy haszon....Szívesen várok még tippeket, 100 ezres büdzsével fektetek be
-
evibly
senior tag
válasz Rexcsek #15908 üzenetére
Én megtaláltam az egyszerű ellenszert: ha valaki ezerrel sprintel és/vagy cselez, akkor átteszem az eggyel odébb lévő védőre, vagy a középpályásra az irányítást és nem én próbálom maga levédekezni, hanem az AI-re bízom - de csak egy ideig.
Mert te nem tudod mindig jól lekövetni a szlalomozó támadót, a gép viszont igen. Amikor azt látod, hogy kellően közel van a gép által irányított védő a csatáron, azonnal visszaváltasz és szerelés gomb. (A másik verzió, hogy az általad irányított középpályással hátulról, oldalról követed, és legtöbbször oda lehet lépni vele, mert a sprinter a védőre figyel.)
Nálam ez az esetek nagy többségében működik, de észnél kell lenni, mert mindez pár másodperc alatt lezajlik, gyakorlást igényel.
-
evibly
senior tag
Tipp annak, aki Bundesligában érdekelt és csatár ínségben szenved:
Choupo-Moting: olcsó, és komoly upgrade-et kapott a 77-es lapjához képest. Nagyon jól kavar a labdával, noha a Pace nem magas, az gyorsulás és a sprint sebessége számottevő, és ehhez hasonlóan a befejezés statja is király.
Az első meccsén nálam egy mesterhármassal mutatkozott be, a H/M workrate miatt könnyen támadásba lendül, várja a labdát, és a 4* weak foot és 4* skill is igen rendben van. Ezen kívül 191 cm magas, erős, a fizikai mutatói is baromi jók, szóval érdemes rápróbálni...
-
dracox
addikt
Kicsit durva a piac, mert olyanokat olvasok, hogy bronz inform licittel 250-ért elhozta a másik meg Neymart 20k-val....
-
gyomorHD
tag
Skacok, tudnátok ötletet adni, mit kezdek Benzemával? Nyitottam egy pakkot és benne volt, 85-ös támadóként most kb 10 ezerért vinnék el. Érdemes várnom vele? vagy mikor és mennyiért tudnám eladni kb? Asszem UPgradelt a tag
-
Shit Life
senior tag
válasz gyomorHD #15916 üzenetére
Az nem up-ol, az egy sima Benzema, mert nem kapott up-ot!
Ha nincs rá szükséged akkor nézd meg hogy most mennyi a legalacsonyabb azonnali ára és pár száz coinnal rakd ki drágábban el fogják vinni!Más:
Ti észrevettétek hogy a meccs végi statisztikák néha kamuk? Itt az assistra gondolok leginkább, mert most pl a meccsen tuti biztosra tudom hogy Giovinco 3 gólpasszt osztott Teveznek mert mind három 2 in 1 szitu volt és a meccs végén csak 1 assist volt beírva
-
-
Shit Life
senior tag
Ki melyik kameraállásban játszik?
(bocsi hogy még egyszer megkérdem, csak kíváncsi vagyok)
Én Tele Broadcast-ban
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
1. Megérett a meggy.
2. Csipke bokor vessző.
3. SIF Aubebugyit berakom cserének.praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
MdewC
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #15923 üzenetére
(nem panaszkodhatok, de vannak nálam sokkal elvetemültebb kereskedők a játékban... Nem pointból jött.)
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Shit Life
senior tag
Valaki próbálta már MOTM Lukaku-t ?
Igaz nem vagyok oda az ilyen böszmékért, de kipróbálnám, kontrázni jó lehetBoldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
MdewC
nagyúr
Tiszteletem Urak!
Ezúton követem meg magam és ne oltsatok szét, de át álltam az erő sötét oldalára.
IF Aubebugyi megkísértett, megkörnyékezett, ha szabad így mondanom (csak a feleségem meg ne tudja...), csereként állt be 2 db első osztályú meccsen, az elsőn 1-0-ás állásról fordított egy fejes és bitang lövéssel, a másik meccsen pedig gólpasszal hálálta meg a bizalmat, üres kapu elé tálalt Asának, ezzel 1-0 ide.
Na mármost korábban hangot adtam neki, hogy nem szép dolog bronz lapokkal telerakni a csere sort (most is ezt mondom), de, hogy az IF-ek ne vigyék el nagyon az eredményeimet, ezért 2 játékosnak lehetőséget kell adnom a barnák közül. Szóval tartom velük a 81-es rétinget, saját "elveimről" lemondva. Ez van Urak, beálltam a sorba a többi "renitens" mögé. Akinek nem inge, ne vegye persze. (Máshol ezt úgy fogalmaznák, hogy a Juventus akadémiájáról lehetőséget kell biztosítani a feltörekvő fiataloknak, még szerencse, hogy a csapatomból lehetett választani... Nyilván pályára nem fognak lépni... )
Be írtam az örök élet kódot, szégyen, nem szégyen...
-
Rypejakten
addikt
én a 2 gold cserejátékoson kívül (Cáceres CB/fullback, CDM, Cabella CM/CAM/winger) csak bronzokat tartok a padon, mert egyszerűen nincs másra szükségem, úgysem fogom becserélni.
de értelme semmi, csak 85 környéki csapatokat kapok ellenfélnek.más: gyűlölöm, hogy az előny semmit nem jelent. ha a 85. percben nem vezetek minimum két góllal, akkor az a meccs potenciális vereség. ha csak eggyel megyek addigra, akkor már borítékolva van az egyenlítő gól a 90. percben.
-
Shit Life
senior tag
MdewC:
Szégyelld el magadat fiam
Rypejakten:
De akkor hogy fitness-el a másik keret? Vagy "squad fitnesst" használsz?
-
Kristof_94
nagyúr
Na, úgy látom a többi platformra is drágábbak lettek a coinok. Pedig nagyon nyitni szeretnék most egy Messit! Azon gondolkodtam, hogy el kellene adnom inform Ibra-t (15 millió), és/vagy MOTM Cahill-t (15 millió), de túl nagy eszmei értékkel (a FIFA szintjén) bírnak ezek a lapok számomra ezek a lapok, főleg utóbbi. Cahillért nyitottam több száz ezüst csomagot. Szerintetek megérné eladni őket? Ugye az sem biztos, hogy 30 millió coinból nyit az ember egy TIF Messit...
-
Pacos
tag
Megnyitottam újra a regisztrációt!
Egész jól megy a BL ezért optimiska lettemMellesleg úgy néz ki a szavazás alapján hogy 90%-ban PC-n játszottok, azt gondoltam több Xbox-os lesz
Amikor szétszedtem még működött!
-
Shit Life
senior tag
Na a végén mondom hogy kedvenc lesz SIF Laca-ból.... akkora meccset nyert most meg mint a ház!
SIF Griezmann is összekapta magát csak rá kellett érezni!Közben tegnap este megvettem IF Shaqiri-t csatárba és kiköpött Giovinco csak ő képes rakétákat is lőni távolabbról!
Nyitottam egy IF Guarín-t, egyenlőre hibátlan IF Vidal-al CDM-ben.
-
dracox
addikt
válasz Kristof_94 #15929 üzenetére
Annyi coinból miért nem veszed már meg akkor???
-
Rypejakten
addikt
válasz Kristof_94 #15936 üzenetére
annyiból, amennyit ráköltöttél az IOS fifára, PC-n már rég meglehetne Messi is.
-
Shit Life
senior tag
Eskü ezt össze kéne dobni : Cannibals
Rypejakten: +1
Kristof_94: nem hogy Messi-re, de még egy gamer PC-re eredeti Fifa15-el
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
UP Ruffier tapasztalatok:
rosszabb, mint az alap kártyája számomra. pozitívumok: hosszabban és pontosabban dob ki, több labdát fog meg és tart meg, nem pattan ki róla, a levegőben is dominánsabb.
negatívumok: sokkal rosszabb reflexek, érezhetően lassabb, és többet potyázik.
minden játékos mindenkinél máshogy viselkedik, szóval lehet én fogtam ki rosszul.
12 meccs, 22 kapott gól, abból 3 potya.UP Lacazette tapasztalatok:
ő sem vált be. egy Lukaku-féle tankot csináltak belőle, bármennyire nem ezt sugallja a 88 pace, 85 agility és 88 dribbling. a labdakezelése botrányos, az első érintése túl rövid, és lassabban fordul.
az erejét 80 környékére tippelném ingame, erősebb, mint a NIF lapja. erősebben lő, és magabiztosabb a levegőben is, több labdát tud lefejelni, vagy testtel maga elé tenni.
14 meccs, 8 gól, 5 asszist
én maradok a 79-es kártyájánál (cirka 300 meccs/300 gól, 100 assziszt).UP Nkoulou tapasztalatok:
azért használom, mert Silva túlárazott számomra, és kapott egy rare kártyát. másodhegedűs Luiz mellett, arra jó, hogy tehermentesítse őt. levegőben a statokhoz képest elfogadható (mindössze 180 magas), viszont az ángliusnak van jó szava rá, hogy egy pussy. Luizzal ellentétben ritkán láttam kirontani és szerelni, fizikálisan átlagos, a helyezkedése átlagos, néha átlagon aluli. gyorsnak gyors, de egy istenadta hasznos sprintet nem láttam még tőle.UP IF Payet tapasztalatok:
technikailag tökéletes, jól passzol, jól lő, gyorsabb, mint a stat mutatja, dinamikusan fordul, és rövid távon rendkívül agilis, 2 pöcivel maga mögött hagyja az emberét.
viszont nincs annyira benne a játékban, mint Cabella, és gyengébbnek is érződik, mint 70 strength, olyan 58-ra saccolnám ingame.
jól helyezkedik, a befejezése viszont körülményes.
lőttem vele egy rainbow flick+kapáslövés gólt. -
MdewC
nagyúr
Nos Urak.
SIF Aubabugyingó egy legális csalás a játékban. Nagyon keveset toltam még vele, mindig csereként állt be a 60. perc után, de 5 meccsen 6 gól és 1 gólpassz.
A terminátor kifejezésre egyébként pedig megsértődik...
-
losilee1337
aktív tag
válasz Rypejakten #15940 üzenetére
Üdv ezt hogyan kell?
rainbow flick+kapáslövés gólt.
Psn id: HungaryLosi
-
Rypejakten
addikt
válasz losilee1337 #15943 üzenetére
jobb kar le, aztán fel és megint fel, ha sikerül, akkor utána sprint, hogy elérje a labdát, majd lövés.
4*-os művelet, nekem 10-ből egyszer jön össze, de akkor elég látványos. -
losilee1337
aktív tag
válasz Rypejakten #15945 üzenetére
Értem köszi tudsz esetleg több ilyen trükkös lövés kombot?
Psn id: HungaryLosi
-
MdewC
nagyúr
válasz Shit Life #15942 üzenetére
Igen, valóban nagy a pacek, de ami nekem nagyon nagyon nagy újdonság, mondjuk egy Ibarbo-hoz képest, hogy nagyon durva a befejezése és a fejese is brutális!
Mivel futkosni nem tudok, persze a sebesség is fontos, csak az volt meglepő, hogy "nem kell annyira vért izzadni" a befejezéseknél, mint korábban a kolumbiaival, vagy Rémyvel. Imádom őket, de Aubebugyi statjai a befejezésben és fejelésben is "halálos", a sebessége mellé.
Jó a csapat, a kis francia RM megvan IF-ben is, ha jól tudom, nem próbálod ki?
LendvaiFeri1: Ne is mond, horror. Kereskedés miatt vettem, de mondom csak kipróbálom, már az IF lapjával szemeztem anno, Fransesco003 kolléga is beletette a bogarat a fülembe, szóval...
Lehet marad még egy darabig.
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
válasz losilee1337 #15946 üzenetére
mikor közel vezeted a kapushoz a labdát, akkor húzd el mellette ball rollal (jobb analóg) majd LB (bal hátsó gomb), RB (jobb felső gomb), irány felfelé, és így azthiszem rabona-lövés lesz az eredmény.
-
Shit Life
senior tag
Egyenlőre csak így kipróbálom aztán ha okés a keret akkor bővítem IF-re
Ez a SIF Griezmann mégsem akarja adni, lassú, úgy sokszor indul mint Caroll és ami a legrosszabb hogy a gyengébbik lába annyira suta hogy eltöri feszt a labdát!
Így keresnem kellett egy másik gyilkost, IF Tevez személyében
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest