- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
-
debut12
aktív tag
És vajon demó, vagy hasonló mikorra várható????
A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
aya
addikt
válasz manutdzoli #600 üzenetére
Szerintem csúszni fognak, csak nem merik még kiirni hogy mennyit.
[ Szerkesztve ]
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
keIdor
titán
-
alien_
őstag
Availability: This item will be released on March 30, 2008. Pre-order now! Dispatched from and sold by Amazon.co.uk.
[link]Swarm is coming.
-
debut12
aktív tag
válasz manutdzoli #610 üzenetére
Szerintem jobb, ha hozzászokunk, hogy a Crysis betekintést engedett abba az új jövőbe, hogy mégis milyen erős hardver kell egy játék futtatásához.
A visszafelé lépés pedig nem jellemző erre az iparágra...
most gondoljatok bele. Miért optimalizáljanak valamit sokkal jobbra, amikor a vásárló esetleg már egy jóval korábbi játék miatt beújított új konfigra.
De ne legyen igazam...A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
manutdzoli
senior tag
A Crysis az egyetlen olyan játék ami alá olyan gép kell ami szinte még nincs is.Nem lenne visszalépés ha a Far Cry 2-nek "gyengébb" gépigénye lesz.A grafika biztos szép lesz,jól kell optimalizálni a játékot és kész.Én egy remek játékot várok
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
Rica
senior tag
Az egész az életszerűségre lesz kihegyezve. Szerintetek ebben is eltűnnek majd a hullák, ha pár méterrel arébb megyek?
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
ChromeX
addikt
válasz manutdzoli #615 üzenetére
valahol olvastam gépigényt de már nem találom, hogy hol és nem tudok linkelni, de úgy emlékszem az ajánlott vga 7800gtx volt de nem mernék megesküdni rá már, mind1 arra emlékszem, hogy nem volt olyan hú ded csúcskártya mint a crysis ajánlott gépigényénél
-
aya
addikt
Crysis gépigénye lesz, már a motor hasonlosága miatt is, tehát full gépen talán elfut majd.
A koderek valoszinüleg malmozni tanultak, meg aknakeresöztek, ugyhogy szaggatnifog ez is.悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
fpeter07
veterán
válasz manutdzoli #617 üzenetére
Ha a játék effekteket veryhighra rakod akkor biztos ott maradnak
amúgy sztem minimum akkora lesz a gépigénye mint a crysis-nak[ Szerkesztve ]
-
Rica
senior tag
válasz manutdzoli #617 üzenetére
Crysis sajnos nem futni 7300 GT, FC1 miatt kérdeztem.
-
Rica
senior tag
Szerintetek Atira vagy Nvidiára lesz optimalizálva?
-
Dr.Én
veterán
válasz manutdzoli #627 üzenetére
Én ugy tudom hogy március vége április végén jelenik meg.
Remélem a gépigény nem lesz akkora mint amekorának mondjákWOT: kissio
-
aya
addikt
Az nvidia intel rekám az elején szerintem 100%
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
debut12
aktív tag
Kapja be az nVidia.
Nem akarok még egy olyan kártyát!
Viszont elvileg az ATI DX10alatt jobban fog muzsikálni!
Szóval ide nekem jó sok DX10es gamet!
Szarok az nVidia által úgy optimalizált driverekre amikben úgy csalnak ahogy csak tudnak, mert nem a driver faxasága miatt gyorsul a játék, csak kikapcsolnak ezt azt. Emlékezzetek a Crysisos driverekre...A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
Rica
senior tag
Én egy 3850-est terveztem jól megnyújtani a gémhez, reménykedve, hogy high-on és minimális szűrésekkel, HDR nélkül futni fog szépen, de én sem hiszem, hogy az x2 3800-asom kihajt egy 8800 GT-ét, hiába megy 3 ezret, és amúgy sem szimpi az a vga (nem csak az ára miatt).
-
keIdor
titán
válasz illusiON #633 üzenetére
Hát vegyél egy X2-t. 10 és 30k között már kapni... alaplapod nem tudom milyen van, de a legtöbb Asus, MSi, Abit és DFi lapban simán meg is lehet őket rántani...
debut12: Ami most az NV-nek van, az nem DX10-es VGA. Legalábbis a Microsoft által elképzelt DX10 az nem ez... bár igaz, hogy most NV-m van, de nem vagyok márkafan. Azt veszem amelyik per-pill szimpi. Jelenleg gyorsabb az NV, de csak a pénz miatt. ATi-nak sokkalfejletebb architektúrája van.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
törölt tag
nekem sima amd egymagos 3500+ procim van 2 giga memoriaval 8600gt es siman fut a crysis...
nem max beallitasokkal, de mediumon siman eldocog 720-as felbontasban -
Drift_Elek23
aktív tag
válasz manutdzoli #615 üzenetére
énis várom már nagyon!
de sztem lesz akkora gépigénye mint a crysisnek! de ne legyen igazam...A tuning a lelke mindennek
-
debut12
aktív tag
In game video.
[link]A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
Ősgyík
tag
2 új video:[link]
Most nézem, hogy a gametrailers-en október 31.-ét írnak.
[ Szerkesztve ]
-
Fricc
tag
Jól néz ki
Ez szerintetek már valós dx10 képességeket kiaknázó motorral íródik? Tudom h dunia a motor neve, de arról nem írnak hogy mennyiben directx10. Kíváncsi leszek h az nvidia szar kártyáinak dx10ben nyújtott nulla teljesítmény mennyire fogja vissza a fejlesztőket abban hogy korszerű játékot írjanak, nem pedig olyan optimalizálatlan szart mint a crysis
-
debut12
aktív tag
Már hónapok óta az a dátum van ott kiíírva, sőt már akkor is az volt amikor még azon ment a vita, hogy február, vagy március a megjelenés dátuma. Most vagy tudnak valamit, vagy csak saccolnak.
Szerintem inkább nyár a valószínűbb, bár akkor meg miért adnák ki.A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
Gyusz
őstag
Nyáron nincs igazán vetélytársa a jó játékoknak, legalábbis kevés igazán ütős program szokott akkor kijönni. Néha bejön, ha akkora időzítik a kiadást, néha nem, de az Ubisoft nem igazán szokta a húzócímeit nyárra időzíteni. Én már annak is örülök, ha még idén lesz Far Cry 2 a gépemen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest