- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz tzsolesz #1802 üzenetére
A teljesítményeltéréseket látjuk a tesztből ... annyi a fontos az adatok mellé, hogy előfordulhatnak olyan jelenetek a Geforce kártyán ahol, akkor is recések lesznek az élek, ha be van kapcsolva az élsimítás. Ez a lényeg igazából. Dönteni kell a maximális képminőség és a sebesség között.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Enton
addikt
Nekem is tökk mindegy, hogy zöld vagy pirospárti a motorja. Csak játszanánk már vele.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
killer1203
senior tag
egy bizonyos oldalon: Razor-os
most töltöm remélem menni fog
(#1807) Keldor papa
[ Szerkesztve ]
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
keIdor
titán
-
tzsolesz
nagyúr
válasz killer1203 #1806 üzenetére
Gyorsan töröld a hsz-od, mert kitiltanak......
Nem utasítás, csak jó tanács...
-
Mozso26
senior tag
26 kb/s ez sosem fog lejönni, irjatok már privit lécci a részletekröl ha nektek jobban muzsikál.
Amugy 1000% hogy meg fogom venni mert csak 7000ft magyar felirattal.[ Szerkesztve ]
-
losi73
senior tag
válasz killer1203 #1806 üzenetére
jó lesz tuti 60p mulva 100% os jelentés
[ Szerkesztve ]
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
simi762
tag
na haliho emberek!
ki merre jár manapság a gameban?
valami vélemémyt mondhatnátok róla!
játszható-e vagy miegymás!? -
D@ni88
addikt
jááá hozza már a postás
-
D@ni88
addikt
válasz Sirandrish #1815 üzenetére
de milyen beállításokat bír? meséld csak
-
Sirandrish
legenda
1440*900 minden VH illetve levettem a Shadowt HIGH-ra és így az én gépemen 30FPS alá nem megy...Full highon az én gépemen 50FPS megvan..ugyhogy jihhááááá
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
D@ni88
addikt
válasz Sirandrish #1817 üzenetére
én mg épp 1órája mentem el tv-zni amikor kijön mondhatom szép
amúgy m,ost nézem hogy hasonló gépünk van csak én msot vettem bele még 2giga ramot, de nekem csak G80as gts-em van
hát nem tom majd meglássuk
és ugye a 180.42vel nyomod?[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Én már tolom a játékot.....
szépen megy.....
-
Sirandrish
legenda
már volt egy G3am de szarnak lőttek és elvették
amugy kemény vagyok..késsel piszkálom ki a lábamba furódott golyótEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
legenda
ó de rég vártam már hogy énis nézegethessem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
D@ni88
addikt
Ezt nemérteni kijött a Farcry2 és egyből megindult a bux fölfele kopp kopp erre vártak?
elvielg 1óra múlva én is tolomlol régi driverrel nyomta az egyik [link]
[ Szerkesztve ]
-
19870820
senior tag
haliho halljátok tényleg novemberbe jelenik csak meg? cd galaxis azt irja na most akkor hogy is van?
akkor az 576 csak kamuzik hogy pénteken jelenik meg?[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
Eddig bejön. Majd estefele belemélyedek. Az én konfigomnak atuómatán a legmagasabb beállításokat ajánlotta fel. Szépen megy.
-
Enton
addikt
Nekem így is tetszik. egyáltalán nem csúnya!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
D@ni88
addikt
amúgy crysisre visszatekintve sokkal szürkébb ennek a színvilága... sztem
-
Sirandrish
legenda
ez egy nagyon nagy game...gyönyörü is és minden...nagyon bejön
-
törölt tag
Eléggé optimalizáltnak tűnik. Mindenféle hotfix nélkül, DX10 2XAA Very High beállításokkal 34 FPS átlag. LINK
-
.:Kristian:.
addikt
válasz Sirandrish #1821 üzenetére
az semmi.. én a karomból szedtem ki egyet de úgy hogy ujjal belenyúlt és kihúzta.
egyébként nagyon kira a játék, én is full grafon tolom, jól optimalizált. -
Sirandrish
legenda
Beszart a GPS-em
Nemtudja valaki mit csináljak vele?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
cotag
senior tag
Miért nincs magyar felirat? csak inglis van a razorban?
-
Laraxior
titán
szerény véleményem szerint a Cry Engine jóval szebb mint ez a Dunia 1920ban minden tökig tolva is vigan megy 30FPSel..
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #1833 üzenetére
jóvan..megvan
-
Sirandrish
legenda
-
Laraxior
titán
válasz Sirandrish #1838 üzenetére
Mert még új ha végigvisszük kíváncsi leszek mennyit fogok még vele játszani
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Enton
addikt
Esetleg a multira ránézett már valaki???
Működik-e vígy nincsennek serverek vagy valami?"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Sirandrish
legenda
válasz Laraxior #1839 üzenetére
lehet hogy szebb a Crysis de nekem nem kell ennél szebb
-
Laraxior
titán
nem kell tökig tolni ott mindent szebb az sima highon is
Sirandrish: szűrő? elég kockás
Francba..megjött lapom...most telepíthetek[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
2XAA-val nálam elég jól ment! Mind a sima mind a warhead crízis!
-
killer1203
senior tag
Ati hotfixet XP alatt valaki probálta ?
(#1843) Laraxior szépkislap
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
{Zodiac}
senior tag
Average Framerate: 33,79
ultra, 4aa, 2af, dx9
Öntörvényű Sünmalac
-
Skizz
addikt
Dx10.1 mit rejteget, már ami a sebességet illeti? Feldobjam a Vistát másodlagosként?
(Abu főleg tőled kérdem.)
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Laraxior #1843 üzenetére
csak a képen ilyen
amugy szűrő OFF...nem birja azt az én gépemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest