- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
luw2win
őstag
Véglis nem lenne hátrány ha produkálna ilyet.
Mert akárhogy is nézzük a Cod4-nek gyönyörü grafikálya van és egy eléggé ótvar konfigon is elfut szépen. Full grafhoz meg nem kell egy bivaj gép.
Cod4et kellene h utánozzal egy kis grafikai töblettel.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
feka007
veterán
válasz luw2win #1203 üzenetére
Ennek, meg a CoD4 grafja ég és föld sztem. Az se volt csúnya, de ehhez képest ótvar. Úgy látom, hogy már a soft shadowsot is szépen kidolgozták, mert pár hónapja még recés árnyékok voltak a videókban, most meg szép ívesek. De mondom, ha a konzol jól viszi a videókon, akkor pc-re is megoldják, UbiSoftnak nem szokott nehézségére esni az optmalizálás.
-
rup1u5
nagyúr
válasz luw2win #1203 üzenetére
épp tegnap raktam fel újra a cod4-et és meglepődtem mennyire egyszerű a grafikája.
az elején az a hajós rész kifejezetten gagyi ahogy a hajó belső termeiben is lehet látni a hullámok utáni kis fehér "cseppeket" ez szerintem egy ordas hiba. egyedül a sznájperkedős pripjaty-i pálya néz ki jól de az is csak a színek miatt. alig néhány dolog amortizálható. pedig mennyire tetszett mikor elöször végigtoltam a 8800gts-en.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
feka007
veterán
Én is nyáron raktam fel vmikor, és nem tudtam öt percig multizni, mert olyan sivárnak tűnt a grafja. (na jó, igazából azért, mert maga a multi része nem jön be nekem... még mielőtt vki grafbuzizni kezdene...)
Nekem már akkor se tetszett a grafja, mikor kijött a demo, néhol elképesztően élettelen, és színtelen a kidolgozás. Persze megy 250 fps-sel, de nincs is sok oka szaggatnia. Mondjuk a Csernobili pályának tetszett a grafikája, azt nagyon szépen megcsinálták. -
dzsóbácsi
aktív tag
Van itt olyan, aki jobban várja a multit, mint a Single Player-t??
És ha igen, akkor miért?? -
west
őstag
válasz feka007 #1213 üzenetére
csak azert mert 70be volt,4870et meg 60ba tudtam volna csak
de x2 lesz ebbol ...csak most nem volt ra annyi kp[ Szerkesztve ]
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
Vistaboy
veterán
Far Cry 2 Napkelte és Napnyugta trailelek."Úgy tűnik, a Far Cry 2-őt készítő srácok meglehetősen elégedettek a játékukba ültetett dinamikus napszakrendszerrel, ugyanis a 2 napja kiadott videók után két új, ezen ficsőrt bemutató trailer érkezett. "
Forrás: CyberGen.huMOD: Most néztem hogy már voltak régebben. Úgyhogy bocsika.
(Meg kellene már tanulnom visszaolvasni.)[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
fiATHaLON
őstag
A videókban látott konzolos effekt, hogy
a földön lévő, felvehető fegyverek villognak, kikapcsolható?
Erről tudtok valamit?
Nem kibírhatatlan, csak egy ilyen kinézetű játékba szerintem
nem illik igazán... -
Zsolti0609
tag
Nem vagyok egy nagy gép mágus,ezért szeretném,hogy segitsetek!!!A mostani gépem:
Cuccok
AMD Athlon64 X2 4800+ EE DUALCORE BOX Socket AM2 ,ASROCK ALIVENF5 ESATA2 Plus ,LG 20" LCD L204WS-SF 5ms ,MSI GeForce NX8600GTS T2D256E HD OC PCX ,SAMSUNG 320GB SATA2 16MB,-DATA DDR2 2x 1GB 800+MHz dual Extreme Edition,
Na és arról volna szó,hogy tudom,hogy gyenge a procim,de új procira nincs pénzem!Szoval,ha vennék bele 4850-es Ati-t,az milyen beállitásokra lenne elég naggyábol?kiváncsi lennék!!Köszi,hogy segittetek!!!Ja és nem fog szaggatni a gyenge proci miatt a játék?[ Szerkesztve ]
-
nsrking
senior tag
válasz Zsolti0609 #1226 üzenetére
Hát ha 4850-at akarsz venni akkor sztem procit is cserélhetnél. Egy 6000+ már elboldogulna vele.. és azt meg már 15k környékén osztogatják itt a ph-n.
-
ScouserHUN
tag
Elég nyilvánvaló, hogy azért így is látványos javulás lesz a mostani 8600GTS-hez képest. A proci valóban nem a legerésebb, de azért így is simán menni fog minden.
-
nsrking
senior tag
válasz Jhonny06 #1228 üzenetére
Hát nem tudom. Nekem is egy 8800 gt-m volt 5000+BE 2x3GHZ-el hajtottam. Aztán eladtam haveromnak akinek 6750-e van, és szembetűnő változást nem vettem észre... Szal ebből is gondoltam hogy egy 3,4-re húzott 6000+ kihajtaná nagyjából. És azért az ára messze a C2D alatt van... + alaplapot sem kell cserélni.
-
Rica
senior tag
Hol van a vége a procidnak?
Nekem 3G-én is stabil a 3800 X2-őm és szépen meghajt egy 3870-est, igaz, csak alapon, de a kép minőség javulás megérte a kariért a 25 pénzt. Szal szerintem nem gáz egy procilimites jó vga-ra beruházni, ha jó az ár/érték aránya, de proci cserére már ne költsél, lntel lesz a következő konfig szerintem nálad is.https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
ScouserHUN
tag
Az ugye a baj, hogy ha az ember mondjuk akar venni egy 4800+os mellé egy videokártyát, mert a 8600GT elég kevés(mint nekem is), akkor nyilván legalább egy 4850-ben gondolkozik. Az pedig, hogy procicsere kellene? Gondljunk bele az legalább 50k huf mert alaplapot is kell cseréni. Szal a 34k-s 4850 mellé még költhetnék 50k-t és azért ez már nem mindegy.
Különben októberben én is veszek egy 4800+ mellé egy ATI 4850-et és majd felhuzom a procim 3000Ghz-re aztá kész. Lehet, hogy nem lesz tökéletes, de teljesen megteszi. Abban a kategóriában amit én megengedhetek magamnak már régen hozzászoktam, hogy kompromisszumokat kell kötnöm. Biztos sokan vannak így még ezzel
[ Szerkesztve ]
-
Zsolti0609
tag
Köszi a segitséget!Ahogy gondoltam tényleg gyenge a procim a 4850 eshez képest!Talán ésszerű lenne megvárni a januárt a leárazások végett,aztán veszek új procit is,meg a 4850-et!Lehet,hogy pénzileg a két dolgot annyiért fogom megvenni,mint most ha csak a kártyát venném meg!
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz Zsolti0609 #1233 üzenetére
Azért abba ne éld bele magad, csökkennek az árak, de nem ilyen szinten. Egyébként pedig már most is nagyon jó áron van minden, ha van valamilyen úton-módon lehetőséged most váltani, akkor ennél jobb alkalom nagyon nem lesz. Szerintem.
-
Dashes
őstag
-
Rica
senior tag
válasz ScouserHUN #1232 üzenetére
Például én is. Őszre terveztem egy Giga lapra egy válogatott 8400-est, ami kihajt ma gyakorlatilag bármit, de nekem messze király lett volna egy 4870 09 nyár elején. A beiskolázás ezt feülírta, de nagyon elégedett vagyok a 3870-nnel, ami alapon bír futni nálam. Sokáig viszont már nem halogathatom az Intel cserét. Az tuti, hogy 939 amd-re már nem költök egy fél fillért se.
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
Rica
senior tag
válasz ScouserHUN #1238 üzenetére
1280*1024*75, minden High-on, szűrés/simítás semmi, átlagos 26 fps-t produkál, ha teszek rá 2x élsimítást, akkor csak 21, de ha visszajön a vga gariból, akkor leveszem az árnyékot low-ra, amire azt mondják, hogy szintén sokat visszafog. A játékélményt nem zavarja, mentésnél szaggat be és a vtol-os repülős csatában, amit úgy sem szeretek.
Azt remélem, hogy az FC2 30 fölött fog menni. Tulajdonképpen még ki sem próbáltam, hogy a vga procilimites-e egyáltalán, a proc 3G-én is atom stabil, csak nyárra visszavettem egy kicsittzsolesz: azért, ha összejön a rá való, jövőre egy 8400-assal megkergetek egy 4870-est és akkor fullra mindent
[ Szerkesztve ]
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
nsrking
senior tag
Már csak pár nap, és GAME....
-
Red_Bull
aktív tag
Én a helyedbe inkább egy Radeon 4670-et vennék bele, ez jóval erősebb egy 8600GTS-nél és még több pénzed is maradna, ez a kártya pont passzolna is a procidhoz
[ Szerkesztve ]
-
Red_Bull
aktív tag
válasz ScouserHUN #1248 üzenetére
Akkó ne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozilla Firefox
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest