Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Keem1

    addikt

    Srácok, remélem, valaki tudja, ez mitől van / hogy lehet deaktiválni.
    Nem egyszer előfordult már, hogy órák múlva a Facebook egy értesítést újra feldobott, mint amikor új activity (poszt, komment, like, stb) jönne létre, de valójában nem. Az alábbi screenshot is ezt mutatja: csipogott minden eszközöm, amire feldobott egy olyan posztot, hogy déja vu érzésem volt. Nem véletlenül, újnak jelzi, de ez a poszt 21 órája született, és az utolsó aktivitás is 20 órája volt.

    Ez valami bug? Kikapcsolhatóságot nem láttam rá, de nem az első eset és baromira idegesítő, mert minden eszköz, amin be vagyok lépve, csipog rá.

    Amúgy sokan szidják a Facebookot, sokan meg áldják, ez köztudott. Nekem alapvetően nem lenne vele gondom, mert testreszabtam a láthatóságot, az ismerősöket, csak a hektikus működése ne lenne, meg néhány baromira bosszantó dolog. Pl. a fal össze-visszasága. Fogalmam sincs, kinek az ötlete volt évekkel ezelőtt a random rendezettség, de sokkal jobb lenne egy blogszerű (időben visszafelé rendezett) fal. Kényelmes, átlátható. 1080p-n is katasztrófa (főleg az új kinézet), de vajon 4k-s monitoron milyen lehet a középre rakott felület? Ki lehetne használni, és a posztokat mozaikszerűen, az oldal aktuális szélességéhez igazítva megjeleníteni (nem igényel nagy programozói tudást). Ma már minden monitor (desktop) legalább 1080p-s. Meg ha egy helyen (pl. desktop) megnézek valamit, akkor a többi eszközön (telefon) tűnjön el az értesítés. Ezeket valahogy nem sikerült megoldaniuk eddig, pedig a józan ész azt diktálná, hogy így lenne rendben. Szerintem szándékosan nem akarják jóra megcsinálni, csak nem tudom, miért nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák