Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • föccer

    nagyúr

    válasz dabadab #8000 üzenetére

    LOL :DDD

    Azért nem akadtam ki ennyire, mint az írásból ki lehet venni. Gondoltam, hogy a supporthoz forduló userek jeletős részénél nincs is a memóriának baja. De nállam (természetesen) nem ilyen jellegű hbáról van szó :)

    Hasaggymeg:

    Azért agyvérzést nem ettől fogok kapni :) Egyébként futott ez a ram hibátlanul, ebben a gépben, így azt kizárnám, hogy a bios verzióval lenne baj. A rendszer köszöni szépen stabil, immáron hosszú évek óta rendesen karban van tartva. :K És jelentem már rég nics meg az előző memória. Valahol nyíregyháza alatt vagy 50-60 km-re szolgálják új gazdájuk egészségét. Egyégként azt a részt még mindig nem értem (logikailag), hogy hogyhogy bnem kapták meg az e-mailemet? Akor hogyan reagáltak rá ebben a levélben? Másik e-mailt nem küldtem nekik, mert nem is volt hova :F Na mindegy.

    ON:

    Ezt a választ szeretnám elküldeni nekik. Kérek szépen valakit, hogy fordítsa le nekem britis inglisre:

    Tisztetel Sherihan Hussein!

    Köszönöm a megtisztelő válaszukat a garanciális cserémmel kapcsolatosan. Az ön által felvetett lehetséges okok nem jelentenek megoldást a memória hibájára. A hibát egyértelműen az egyik memóriamodul hibás működése okozza. Ezt azért gondolom, mert az operációs rendszer (Ms Windows XP pro sp3) hibanaplójában a memória hibára utaló hibakód szerepelt, miután futás közben többszöri alkalommal is újraindult a számítógép. Ezt követően memtest86 diagnosztikai szoftverrel egyenként ellenőriztem a modulokat. A 2 db 2 GB kapacitású lapkából az egyik modul hibátlanul működött, míg a második lapkának az ellenőrzése 4 kritikus hibát fedezett fel. Amennyiben szükséges, megismétlem ezt a vizsgálatot, és fényképen elküldöm a monitoron megjelenő információkat. Jelenleg a hibátlan, 2 GB-os modult használom. Ezzel a rendszer teljesen stabil.

    Kérem küldjenek részemre RMA kódot, hogy elküldhessem az önök részére a memória modulokat, hogy önök is bevizsgálhassák a kérdéses lapkát.

    Tisztelettel:

    Földvári Gábor

    Előre is köszi szépen.

    üdv, föccer

    Építésztechnikus. Építőmérnök.

Új hozzászólás Aktív témák