Hirdetés
- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueboi69
senior tag
válasz -NoVa- #86114 üzenetére
Áh, audi is ki van csukva, az is külön szervízelős világ.
Navi amúgy nem navigációra kell, azt kb 2x próbáltam csak ki, de egyszerűen megnyugtat a térkép. A fiestaban sokszor hiányzik, ha sötétben megyek, ismeretlen részen, akkor segít, hogy melyik utcánál is kellett befordulni, vagy ha át akarok vágni valamerre, akkor látom, hogy nem lesz-e 300m múlva zsákutca.
Vagy hosszabb távon is mindig kizoomoltam és látszódott az útvonal mint progress bar. Így már asszony sem kérdezgette, hogy merre járunk és sok van-e még
Meghát na, azért ha már 20éve is tudtak ilyet készíteni és készítettek is ilyen kijelzőt a köznépi autókba, akkor mindez 15-20évvel később ne legyen már akkora extra.Nézegetem a mondis hírdetéseket, bőrkárpitos kb nincs is. napokban linkeltem egyet, amiben volt 280ezer km, az volt bőrös, azon kívül mind ilyen otromba szétfingott plüss.
Tempomat nekem a fiesta-ból is nagyon hiányzik. A bmw-ben imádom, hogy autópályán is kicsit ki tudom nyújtani a lábamat. Fiestaban méginkább kéne, mert magzatpózban vezetni és 10-15percig ugyanúgy tartani a lábam a gázon az nem túl kényelmes. Városban nyilván nincs értelme és nem is hiányzik.
Mondjuk ezt eddig nem is néztem, remélem ez is alap a mondeoknál, de már semmire sem hiszem azt, hogy alap...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- Asztali i7-4790 16GB RAM Asus RX 550 játékra fogható gép
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14,2 M3 Pro 2023 18GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC, I3-10100, 8 GB RAM, 240 SSD, monitor, billentyűzet, egér
- AOC Monitor 27" Q27B3CF2 100 HZ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest