- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz Anonymusxx #7151 üzenetére
Azért marhára nem. Szerintem nagyon faja kis játék
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Csapoati
nagyúr
válasz Anonymusxx #7151 üzenetére
Pont annyi volt G2A-n.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
ricsiii01
tag
Far cry 4-ről mit gondoltok lesz olcsóbb ennél a 16 eurónál steamre a közel jövőben vagy esélytelen? A far cry 3 ilyenkor már 7,5 euró volt steamen, nem tudom miért nem viszik az árát a 4-nek.
.
-
-
kovsol
titán
válasz PainKiller13 #7161 üzenetére
Az orosz kulcs csencselés mellé nehezen fér be a hasznos info.
May the Force be with you!
-
GoZoL
senior tag
válasz PainKiller13 #7161 üzenetére
-
GoZoL
senior tag
Most kaptam egy hírt miszerint a Dying lightot meg lehet venni a yuplayen és row kulcsot ad. Megnézi valaki steamdb szerint? Köszönöm!
-
ayo
Topikgazda
Kraven Manor ingyen
http://jateknaplo.blog.hu
-
tomsolo
addikt
Kizárt, hogy az legyen.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Egon
nagyúr
válasz Hokunda #7152 üzenetére
Nyilván van ilyen is, ugyanakkor azt gondolom, vagyok olyan jó emberismerő, hogy annak a pár tucat tagnak, akiknek ismerem az előéletét, oda merném adni kölcsönben az accomat. Nem bármely, bizonyos rang felett lévő tagnak...
Amikor írtam a diplomamunkámat a 3D-s grafikus gyorsítók fejlődéséről, szerettem volna tesztelni minden generációből legalább 1 kártyát (összesen 12 kártya került fókuszba). Ebből elég sok megvolt a környezetemben (rokonoknál, haveroknál), plusz a ph is segített (a akkor legújabb generáció 3 kártyáját a szerkesztőségben volt alkalmam tesztelni), de 2 kártyával nem igazán boldogultam. Ebből az egyiket egy ph-s fórumtárs közbenjárására, egy nagykerből megkaptam hivatalosan tesztelésre,. A másik vonatkozásában írtam a fórumra, hogy szeretnék egyet kölcsönbe, vagy ha másképp nem megy, vennék egyet (akkortájt 5-6K körül mentek azok a kártyák; emlékeim szerint egy GeForce 1-es vga-ról volt szó, és már kinn voltk az FX-ek is).
Egy általam abszolút ismeretlen fórumtárs jelentkezett, hogy segít: összefutottunk egy metrómegállónál, adta a kártyát, kérdezte hogy mikor hozom vissza, és ennyi. Még az általam felajánlott sört sem fogadta el... Természetesen annak rendje és módja szerint, a megbeszélt időpontban a megbeszélt helyen vártam, és ugyanabban az állapotban (tökéletesen működő) adtam vissza a kártyát, ahogy kaptam. Így is lehet.[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
SAABPEPE
tag
Nuuvem Deponia Complete durván 800 ft és régió free
-
Hunbeast87
senior tag
Boldogot Mindenkinek!
Off, de nincsen szívem offba rakni
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
SAABPEPE
tag
BÚÉK
-
eami
veterán
BUEK xD
-
dokken
tag
Lucius ingyen [link]
-
gabo91
aktív tag
válasz ricsiii01 #7155 üzenetére
Far Cry 4 Limited Edition Uplayen megint 12Euro, veszel -20% kupont akkor 9,6euro
-
echterion
nagyúr
Uplay store-ban akciók vanna. Pl. AC Black Flag 5 euro, FC4 LE 12 euró. Érdemes benézni, vannak még mások is.
Mod: látom, vót má'.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Pcgamers
tag
A Far Cry 4 LE az nem a teljes játék vagy a teljes játék?
-
dante0425
tag
Toto Temple Deluxe 1$
Hátha valakit érdekel még rajtam kívül -
Pcgamers
tag
Az alapjátékot megvenném annyiért de ha csak kiegészítő akkor nincs buy
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Darth_Revan #7188 üzenetére
Tipikus uplay
-
gabo91
aktív tag
válasz eszement24 #7186 üzenetére
Ubi club bejelentkezel, és üzletjutalmak menüpont, 100Uplay pontba kerül. (még nem vettem, nekem is csak javasolták) megveszed következő vásárlásnál használja fel autómatikusan
-
TheProb
veterán
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
kovsol
titán
válasz Darth_Revan #7188 üzenetére
Nekem alapból 16€ -t ír.
Egyébként a lemezes játékokat kiszállítják hozzánk is?[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik