Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • belovary

    senior tag

    válasz atala #8331 üzenetére

    Elviekben az L7160 is tud. Ezt egy felhasználó is megerősítette, pedig sokk helyen nincs feltüntetve, sőt a saját oldalán sincs emíltve. Érdekes. Rendelném is, de az ára igen horror.
    Nekem azért a hosszú évek alatt kialakult egy bizonyos minimum. Szegély nélkül való nyomtatás, szkennelés, másolás, kétoldalas nyomtatás.... Na most ahogy nézem, itt több elég drága verzió, még a kétoldalas nyomtatást sem tudja automatán. Pedig ez szerintem olyan alap, hogy nemigaz. Most az, hogy ki akarok nyomtatni számlát, vagy bármi olyat, ami több oldal, és manuális szórakozni minden lappal, abszolút nem életszerű. Nem is értem.
    Ez a 7160 nem lenne rossz, de borzasztóan drága szerintem, hiszen nem egy professzionális eszköz. Azok kicsit odébb kezdődnek árban. De szerintem azért elvárható lenne, hogy 60-70e Ft környékén egy nyomtató tudjon ilyen alap dolgokat. Most kutakodok, hogy melyik típus tudja ezeket egyben. A DVD -re írást meg elengedem. Mert ha sokat nyomtatnék, még oké.... de átlag felhasználásra ez sok árban.

Új hozzászólás Aktív témák