Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz baphomet #26215 üzenetére

    "Most éppen, az a sláger hogy, ha már úgyis lesz modul transfer, akkor vezessék be végre a 10% bukót a modul eladásra is"
    -
    Egyetértek! És követelem, hogy minden "B"-el kezdődő, és "aphomet"-el végződő fórumozónak felére csökkentség az ugrótávot, és fizessem minden egyes rakományért 90+3% "alkotmányos díjat(Mordor nagyúrnak)! :D
    Mindenesetre azzal együtt, hogy valóban nem rendezek hiszti félórákat az ED főhadiszállása előtt, nem örülök semmi olyan újításnak, ami az arcade irányába mutat. És az is hülye érzés, hogy miután megkínlódtam valamiért, egyszer csak egy könnyítés révén egy laza félóra ráfordítással bárki számára elérhető lesz(itt nem is kifejezetten a hajószállításra gondolok). De mivel én solo módban a magam örömére játszom, a magam univerzumában, így oda ez a transfer tréfa be nem teszi a lábát, emiatt még ez a komolytalanság sem rongálja meg az idegrendszerem. Mindenesetre sztem a bubiban egy 5-ös fejlesztésű FSD-vel még a Corvettet is különösebb gond nélkül el lehet juttatni bárhova.

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák