- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tartarus
tag
válasz Chris Kiki #66549 üzenetére
C01 Szállítással: 7,86$
C01S szállítással: 11,33$ jelenleg.
C01 BLF topic-ját itt találod -> [link] Itt most meg is néztem 3400K-es 5lm-t tud.
Sima 5mm-es huzallábas led van benne meg egy egyszerű boost converter ami meghajtja 20mA körül.
C01S-ben SST20 (4000K) van 2-módos driver, 10°-os optika, 300mA körül hajtja a led-et. Kisebbik fokozatában is többet tud C01-nél.
Szóval szerintem olyat ne ajánlj amit nem ismersz, nem olvastál utána. -
Chris Kiki
senior tag
válasz Tartarus #66551 üzenetére
Köszönöm a pontosítást! Ígérem legközelebb az előzetes engedélyed és a veled történő egyeztetés előtt semmit sem fogok ajánlani.
[ Szerkesztve ]
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
Tartarus
tag
-
Tartarus
tag
válasz Chris Kiki #66552 üzenetére
Arra ne várj.
Nem bántásból írtam, csak nem lenne jó ha valakit csalódás érne. -
Chris Kiki
senior tag
válasz Tartarus #66554 üzenetére
Értem én, csak a kioktató stílusod nem tetszett. Egyébként nem találomra ajánlottam a lámpát, azt hittem ez a Special változat már a jobbik, és a leírásában is úgy szerepelt, hogy <100lm. Ha csak kijavítasz, vagy ajánlasz valami jobbat, azzal persze semmi baj nincs, sőt.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
xcsabo
senior tag
Pár fórumot olvasgatok, de legalább eddig itt nem volt ilyen egymás kioktatása stílus. Jó lenne ha megmaradna barátinak a hangvétel. Én sem sertodtem meg egyszer se ha kijavított valaki. Sőt. Csak az nem téved aki nem csinál semmit. A kritikát pedig akármilyen is - tűrni kell. Pláne ha a fórum baráti jellegét meg szeretnénk tartani. Bocs a off-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Masooo
aktív tag
válasz xcsabo #66556 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a segtségeket, igazából úgy emlékeztem, hogy a c8-hz alapban lehet használni 18650 toldást, hogy 2 akkuval menjen. Mikor kerestem, én is találtam ahhoz a verzióhoz, amiről már ti is írtatok. Viszont azt nem tudtam, hogy az alaphoz nincs
Ez persze nem gond. Kimarad.
Köszönöm az AAA ajánlásokat is, találtom ott is olyat, ami ki fogja váltani az u-king pici amúgy működő de betegeskedő lámpácskáit. Sajnálom, mert szeretem őket, de rendre a kapcsolókkal gondja van eddig mindnek. Persze nem dobom el, rálesek hogy mi lehet a gond ott, csak a kiváncsiság végett.Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
sarajhvh
tag
-
saril
senior tag
hello,
mennyi értelme van egy sp70-hez a 26650-eseket bms elektronikával járatni?
a meló viszonylag nagy lenne vele, azt tudom, de hogy van-e annyi értelme mint a belefektetett munkaóra? vajonAkkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Skillet
addikt
válasz WestBam #66501 üzenetére
WestBam kérésére ide is.
Vettem Aliról egy Opus BT-C3100 töltőt. Fiatal még nagyon, keveset használtam, de a ventije elkezdett veszett hangos lenni. Kicserélni ugyanolyan kis toszra nem szerettem volna, zsákutca. Esetleg másik töltő, de WestBam tanácsára meghagytam és egy 3D nyomtatást hirdető hardveraprós kinyomtatta nekem EZT. Vagyis ebből a legnagyobbat. Ezúton is köszi neki. Szép munka!
Vettem bele egy 80mm-es Arctic F8 Silent ventit. Hangja nulla. Ha odarakom a fülem a levegő kijárathoz, érzem, ahogy tolja kifelé a levegőt. Ennyi.
KATT
KATTMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
xcsabo
senior tag
Ügyes vagy... Venti nélkül ne ment volna? Nekem is van, eddig semmi baja (kopp, kopp, kopp).
-
Skillet
addikt
válasz xcsabo #66565 üzenetére
Nekem 2020. 09. 14-én jött meg. Tényleg nagyon keveset használtam.
A venti alapból nem volt vészes, bár én a hálóban használom, de pár hete iszonyat hangja lett. Nappal is zavaró volt, kerregett.
Nemrég találtam róla EZT.
Az amúgy biztos, hogy a kis gyári venti sok levegőt nem mozgat meg. De biztos nem foglalkoztam volna vele, ha nem kezd el nyekeregni.
Mindegy, így alakult. Remélem jól viseli majd magát a töltő és sokáig fog szolgálni.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
emre
veterán
Van olyan olcsó bolt ahol 18650-es akkuhoz tudok tubust rendelni?
2 vagy 3db akkuból szeretnék egy külső tartót csinálni.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
gyapo11
őstag
válasz WestBam #66564 üzenetére
Ez így van. De ha már tettek bele, akkor miért nem golyóscsapágyasat? Régen mikor pc szervizes voltam voltak ilyen kis processzor hűtő ventik, siklócsapágyas évente csere, golyóscsapágyas sose csere.
Volt olyan ügyfél, akinek cseréltem, legközelebb bármi alkatrész kellett a gépébe már úgy kérte, hogy a "golyóscsapágyas" verziót kéri.[ Szerkesztve ]
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
Gargouille
őstag
válasz Masooo #66557 üzenetére
A tévedés kockázatával, szerintem rosszul emlékszel, legalábbis a sima C8, az egy 1 akkus lámpa, a driver meg a led benne 3,7V-hoz van készítve. Ha két 18650-et raksz a csőbe, akkor sorba kötöd őket, és máris dupláztad a feszültséget. Biztosan lehet bele barkácsolni (vagy venni) olyan elektronikát ami ezt kezeli, de a gyári C8 - amennyire én tudom - nem ilyen.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
FBLLMAG
senior tag
Szerintem sincs sok értelme, de Te is meg tudod oldani, hogy nem fogod 4,2 V -ra feltölteni az akkukat, és nem is fogod teljesen lemeríteni. Az autóknál kicsit drágábbak az akkuk, mivel jóval nagyobbak, ott számít, hogy minél később kelljen hozzányúlni. A lámpáknál viszont pár $ -os tétel. Nem éri meg. Meg aztán a lámpák is jeleznek. Tudtommal a SP70 is.
Nem kell kikapcsolásig hagyni lemerülni az akkukat. Persze, minden pillanatban töltés sem segít.
-
FBLLMAG
senior tag
Ja kifelejtettem. Védett akkukat is lehet kapni, amik biztos beleférnek a lámpába. Védik is a cellákat. Akár még hővédelem is van bennük (mert ugye 10 A -ral is párszor meghajtod az akkukat). Míg ha a vezetéket az akkuk oldalán vezetnéd, nem biztos, hogy beleférnének a lámpatestbe.
-
bedvóter
tag
És dobpergés......
A SkyRC-n már javában fut egy védett 21700-as kapacitástesztje.Amikor egy vita során már mindenki hülyének néz engem, akkor biztos lehetek abban, hogy nekem van igazam.
-
saril
senior tag
Nem tudtam, hogy itt ennyire fontos helyesen írni, bocs ma'n. Köszi a válaszokat.
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Műszakis
tag
Üdv! Megjött a HK04 sst40 barna verziós változat, nagyon tetszettős 3 db 18650 kúpossal hajtom, szép eloxálás jó súly és kényelmes fogása van a gyémántmintás (kicsit szúrós de tapad a kézbe) markolatnak , type-c töltés és elvileg 5A es kábel amit adtak hozzá . Ec03(50.2) al összevetve messzebbre világít de kevesebb szórtfény.
-
iatti
aktív tag
akkor ezt jól kibeszéltük. nem vagyok egy Grétsy László,de nekem böki a szemem. és hogy legyen lámpa téma is. dobjatok már fel egy osram ledes d4sv2 videót. már lassan fél éve kijött, de igen lusták a tulajok
-
WestBam
Topikgazda
Skacok, nyugdíjas talinak vége, beszéljünk inkább a
reumárólakarom mondani arégi szép időkről, fenébe is, szóval maradjunk a lámpáknál⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
-szabi-
őstag
Nehogy kiderüljön 78-as születésemmel én vagyok itt a "kisgyerek".
-
-szabi-
őstag
Paff neki.
Igaza van WestBamnak térjünk vissza a lámpa témához. -
sarajhvh
tag
Itt ilyen koros mindenki!
Én 20 múltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest