- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz balazs1956 #66900 üzenetére
Igen, nálam is 3 csavar gond nélkül kijött, a negyediken meg úgy eltűnt a kereszthorony, mintha sosem lett volna rajta
Estefelé folytatom, lefúrom a csavar fejét és szétszedem.
Forrasztásokat átnézem, aztán meglátom, hogy mi látok benne
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
xcsabo
senior tag
válasz bbsofficial #66899 üzenetére
Néztem én is de már csak akkuval van sajna és csak hideg fehér.
-
veterán
válasz Donki Hóte #66901 üzenetére
Na, megjavítottam a lámpát Valóban a hírhedt piros vezeték tört el a forrasztásnál, nagyon nem értem, hogy miért, hiszen a lámpa belsejében mechanikai igénybevétel egyáltalán nem éri
Egy csavarfejet le kellett fúrni, ehhez bevettem egy kézremegés csökkentőt, mert eléggé pici a csavar feje. A lefúrás rendben sikerült.
Amikor szétszedtem a lámpát és megláttam, hogy hová kell visszaforrasztani a piros vezetéket (a képen a panel jobb alsó sarkába), akkor gyorsan bevettem egy újabb kézremegés csökkentőt és a pisztolypákámat átcseréltem egy hegyes kúpos fejű pákára.
A piros vezetéket szépen befuttattam ónnal és a második kisérletre sikerült visszaforrasztani a vezetéket a helyére
Három csavarral összereaktam a lámpa házát, most működik jól, remélem, hogy fogja bírni egy darabig
-
MittuDomain_
őstag
válasz Donki Hóte #66903 üzenetére
A leírás végéről hiányzik, hogy bevettem még egy remegéscsökkentőt.
Egyébként szép munka, vétek lett volna emiatt kidobni. Nekem is jó lesz rá figyelni a sajátommal, az még bírja.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
veterán
válasz MittuDomain_ #66904 üzenetére
A végén természetesen bevettem még egyet, de már nem kézremegéscsökkentőnek, hanem jutalmul
Amúgy fel nem foghatom, hogy mitől törik el benne sorozatban ez a piros drót
Mindegy, sosem fogjuk az okát megtudni, de a jó hír az, hogy a hiba elhárítható
-
ZolkoW
őstag
válasz Donki Hóte #66905 üzenetére
én sem értem, mondjuk nincs ilyen lámpám, de egy olcsó USB-s lámpámnál az okozta, hogy mocorgott benne az akku, és idővel elfáradt.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
sarajhvh
tag
válasz Donki Hóte #66905 üzenetére
Ügyes munka!
Célzó víz nélkül nem ment volna ilyen simán! -
balazs1956
senior tag
válasz Donki Hóte #66903 üzenetére
Gratulálok, szép munka!
Én, azon a végén ahol csak egy csavar rögzíti, fekete mindenrejó szigszalaggal szoktam körbetekerni, mert ott mindig kicsit szétnyílt a két fele.
Meg sem látszik! -
peter889
őstag
Sziasztok!
Tudnátok olyan külföldi esetleg hazai netes oldalt ajánlani, ahonnan jó minőségű zseblámpát vehetnék nem horror áron?
Ahonnan régóta jó tapasztalatokat szereztetek.
FasTech, Aliexpress kilőve.Erős fényű, Convoy S2+ szerű lámpát szeretnék venni, melegfehér vagy semleges színhőmérséklettel, akkuról üzemelőt.
Pár éve a FasTechről rendeltem, ma ment tönkre. Talán 4 évet sem ment. Mit ér a "fém" lámpa, ha az elengedhetetlen alkatrésze egy műanyag vacak gyűrű.
Bezzeg a 2012-ben vásárolt íbéjes lámpa a mai napig megy, még ha egy kisebb gonddal is.
Pár éve a FasTechről rendeltem egy RGB izzót. Gagyi hulladékot küldtek. A márka matricája félig le volt válva, amikor érkezett, valami fekete szennyeződés zörgött benne, stb. Persze ajánlottan lehetett csak rendelni (az én pénzemen), mintha valami komoly cucc lenne.
A garancia érvényesítéséhez megkövetelték volna, hogy küldjem vissza Kínába. A gagyi fasztekes izzó fél év alatt tönkrement.Haverom az Aliexpressről rendelt lámpát, a szemem előtt esett szét, mikor megérkezett neki.
[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
válasz bbsofficial #66910 üzenetére
Azért tudnak a kínaiak nagyon jó minőséget is gyártani, ha akarnak.
Miért, csak itthon lehet jó minőséget venni?
Vagy a jó minőséget nem érdemes külföldről rendelni?
Én annak idején nem is láttam idehaza akkuról üzemelő igazán erős fényű zseblámpákat.[ Szerkesztve ]
-
bbsofficial
aktív tag
válasz peter889 #66911 üzenetére
Természetesen, hogyne tudnának, szinte minden lámpát Távol-Keleten gyártanak.
Csak a két említett oldalt kizártad, jeleztem, hogy teljesen mindegy milyen weboldalon rendeled, ugyanúgy széteshet.Ha itthon vennéd ugyanazt, akkor nyilván 1.5-2x annyiba kerül, de van valamiféle garancia.
Nevesebb gyártmányokat (pl. Olight, Fenix), pedig itthon érdemesebb. (Ezeket nem is szoktam látni a kínai oldalakon)[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
válasz bbsofficial #66912 üzenetére
Persze, széteshet. Csak nagy kérdés, milyen gyakorisággal fordul elő.
De sztem magára valamit adó gyár leteszteli a cuccot piacra dobás előtt.Garanciával nem sokra megyek akkor, ha a trükkös gyártó kisakkozza, hogy nem sokkal azután menjen tönkre.
-
papucsiga
csendes tag
válasz peter889 #66911 üzenetére
Lehetni lehet, csak számolj az esetlegesen vele járó kellemetlenségekkel.
Ma kaptam vissza az Nkontól a kis zebrát. Le a kalappal előttük. Folyamatosan informáltak, hogy mi a helyzet, végig kedvesek és türelmesek voltak. Az oldalt bátran merem ajánlani. Nagyjából két hónapba telt az egész, mire ők is visszaküldték és visszakapták. Viszont a visszakapott lámpa a saját doboza és papírjai nélkül érkezett meg, noha azokkal együtt küldtem el. Ha létezhet ilyen javítás után rosszabb lett, mint volt. Szóval ez a márka erősen tiltólistás nálam akárki akármit is mond. -
Ra3
őstag
válasz peter889 #66915 üzenetére
A Convoy S2+ is egy teljesen jó lámpa, meg pl a nagy tesója az S21a is.
Ha normális helyről veszel (ali, banggood) nem hamisat akkor nem fog szétesni, és világítani is sokáig fog.
Az meg hogy meghibásodhat bármikor benne van a pakliban 20ezres lámpánál is, csak itt a feléből veszel kettőt és ha az egyik beadja a kulcsot akkor a másikkal világítasz tovább, amit ugye a garipapírral nem tudsz megtenni.
További extra ezeknél hogy bármelyik alkatrészét megkapod elég olcsón, ha bedöglik / törik akkor is jó eséllyel javítható.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
H-Zol
senior tag
válasz peter889 #66909 üzenetére
Haverom az Aliexpressről rendelt lámpát, a szemem előtt esett szét, mikor megérkezett neki.
Az nem lámpa volt
Nekem tizen pár lámpám van Aliexpresről , pont az este repült a betonon az egyik Lumintoppom na mondom ezt nem élte túl, és működik de már úgy néz ki mint egy háborús veterán, nagyon sokat esett!
Aliexpress egy tág fogalom a legolcsóbb vacckoktól, a legjobb minöségig mindent meg lehet ott találni! -
vince
őstag
válasz peter889 #66909 üzenetére
Én a Sofirn lámpáit is bátram ajánlom. Árban nagyon jók, panaszként az szokott feljönni velük kapcsolatban, hogy gyengébb minőségű az eloxálás, de ha vigyázol rá, ez nem fog gondot okozni. Személyes kedvencem az SP32A (nem a 2.0 verzió), ami méretben kb. egy Convoy S2+, de oldalkapcsolós (ami nekem sokkal jobban bejön) és a turbo fokozata elég morcos. Van egy SP33-am is, azt is szeretem, jó kis flooder, illetve családtagoknak rendeltem két C8G-t is, az meg egy thrower, egész komoly fénnyel, veri a kb. háromszor drágább Klarus XT12GT-met. A jót, mert van egy gyengélkedő lámpám is Nem mértük, csak szemre hasonlítottuk össze őket.
És igen, én is úgy érzem, hogy egy kicsit elmozdult a topik abba az irányba, hogy vegyél itthon neves lámpát garanciával, sok pénzért. Értem az ezt képviselők véleményét is, hiszen sok esetben nem filléres (értsd: Kínából rendelve is drága) lámpákról van szó, a kínai "garancia" pedig sokat nem ér (bár több horrorsztori volt már itt neves lámpa hazai gariztatásával kapcsolatban is). Ettől függetlenül nekem hiányzik az a pár évvel ezelőtti lámpa topik (és elemláma blog ), ahol elérhető árú, számomra ismeretlen gyártók lámpái (esetenként gyöngyszemei) kerültek bemutatásra.
Persze lehet, hogy én voltam csak új ebben a témában és azért nyűgözött le a hatalmas választék, most meg van egy rakás lámpa itthon és igazából nincs már szükségem kb. semmilyen újabb trófeára, de az ember tenyere mindig viszket, szerintem nem kell ezt itt ecsetelnem"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
gyapo11
őstag
Én is kedvelem az olcsóbb lámpákat, ezt régebben kifejtettem, de már nem ajánlok itt semmit, rossz a fogadtatás. Drágát meg a hülye is tud venni.
Ki lehet fogni jókat is meg rosszakat is, nyilván van kockázat, mert a kínai hazudik össze-vissza, de még így is sokkal olcsóbb, mint a drágát megvenni. Nekem is volt a kezemben sok lámpa mondjuk 50 $-ig, minimális dolgokban tud jobb lenni, pl. a széleken szebben ér véget a fény, jobb a driver kezelése (nem low-mid-high, hanem stepless vagy sok fokozat előre-hátra), bár drágáknál is előfordul a pár fokozat, garancia ha itthonról veszi valaki vagy van kereskedő ismerőse, aki "intézi" a gyártóval a küldést költség nélkül.
Az igazán nagy fényeknél indokolt a magasabb ár, azt az olcsók nem tudják elérni, mondjuk 10 ezer lm fölött.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
MittuDomain_
őstag
Azt én is hiányolom. A BG versenytárs nélkül maradt a GB kihullásával, a Fasttech drágább ill. kisebb penetráció, az Ali-n sem nagyon jelennek meg feltörekvő lámpák.
gyapo11: Jöjjenek azok az ajánlatok, nem pusztába kiáltott szó, hidd el.
Anno én is azok között voltam, aki szórta ide az igazi akciókat, és nem vesztettem el az érdeklődésem a téma iránt egyáltalán - csak megszűntek a nagyon jó ajánlatok.Meg persze van itthon cirka 50db, ha végre átköltözöm, lesz egy lámpafal elrettentésnek, hogy ezért ne vegyél még egyet, ember.
Anno 22$-ért vettem a Q8-at egy éjjeli snap-up keretében, már ilyen akciók sincsenek igazából.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
peter889
őstag
válasz gyapo11 #66921 üzenetére
Mivel dicsértétek ezt a Convoyt, adott némi erőt ahhoz, hogy megnézzem mi is a baja az enyémnek.
Íme a bűnös, a széttört műanyag lemez:
Ezt az oktatóvideót találtam a neten:
https://www.youtube.com/watch?v=1lAfK7PepMo
(Mondjuk tegnap este magamtól is rájöttem.)
Az enyémmel ellentétben a videóban szerelő lemez láthatóan masszív fém:
Itt van beillesztve a linkelt vidóban: [kép]Én 2016 decemberében vettem a Fasttechről a lámpát (Convoy S2+ T5-5B 2800mA 2-Group 3/5-Mode, Grey) , nem értem, az enyém miért műanyag lemezes?!
Szerintem kicseszésből, mint gyenge láncszem. Nehogy már sok évig használjam...
Nem pontosan odavaló fém alátéttel pótoltam, így már működik, bár kissé nehézkes a nyomogatás. Igazából nálam napi használatban van.
Tegnap a meghibásodás után mérgemben párszor földhöz juttattam, nem lett baja, előtte mindig kíméletesen bántam vele.Az igazat megvallva, így már nem bántam meg a vételt, örülök, hogy megvettem, Köszönöm szépen a válaszokat, és a korábbi ajánlásokat is. A Sofirn lámpáit is majd megnézem jobban.
Tudtok olyan helyet, ahonnan Convoyos alkatrészeket, kiegészítőket érdemes rendelni?
Talán megfelelő alátétet is nem ártana rendelnem, még a végén így a gumi mehet tönkre.#66919 H-Zol, ok, akkor ha majd kinéznék egy Aliexpress-es, vagy más lámpát, vásárlás előtt kikérem itt a véleményetek.
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz peter889 #66923 üzenetére
Gyakorlatilag mindenféle alkatrészt lehet vásárolni a gyártó Aliexpress boltjában: http://convoy.aliexpress.com/store/330416
[ Módosította: Intruder2k5 ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
FBLLMAG
senior tag
válasz gyapo11 #66921 üzenetére
Ezzel azért nem teljesen értek egyet. 50 - 60 EUR körül is el lehet jó, minőségi lámpákat fogni. Az is tény, hogy nagyon olcsón, nem lehet "rendesen befejezett" lámpát beszerezni. Nem csak az számít, hogy hogyan világít, milyen a kialakítása. A szerviz jó ha van, de inkább ne legyen rá szükség.
- Az olcsó lámpák a rendes holdfényt (0,15 lm; 0,2 lm; 0,3 lm) sem tudják. Esetleg, másodlagos piros fény sincs.
- Dupla áramkör, hogy ha az egyik meghibásodik, a lámpát akkor is tovább lehessen használni.
- A kezelés is mintha átgondoltabb, "befejezettebb" lenne a nevesebb gyártóknál. Gyorsabban kezelhetők, esetleg teljesen testre is szabhatók. Szó szerint.
- Szabályozott kimenet, akár 140 lm/W feletti hatásfokkal, és az alacsonyabb fokozatokon is tovább bírják.
- Alapbók jár hozzájuk több kiegészítő, és ha valami kéne még, az is kapható hozzájuk. Akár lengőkapcsoló, szűrők, diffúzor, vagy egyéb szerelék.
- A Spot / Spil fényesség arányra is figyelnek és a fényerő is rendben van. Olvasás közben a fény nem vakít, miközben távolabbra is látni velük. Egyenletes fényt biztosítanak nagyobb távon is.
- Használat közben a lámpák magukra is vigyáznak, de a felhasználó kezét sem égetik meg.
- A fényerő, használat közben nem csökken, és ma már, a tartalék üzemidő is rendelkezésre áll. Nehogy fény nélkül maradjon a felhasználó. -
peter889
őstag
Köszi szépen a linket.
Ott le lehet kérni adott típusokra vonatkozó összes alkatrészt?
Tehát pl. beállítanám, hogy a Convoy S2+ -hoz az összes kiegészítőt/alkatrészt kilistázza.
Én nem találtam olyan gyűrűt, ami nekem eltört, de biztos csak nem néztem meg elég alaposan.#66927 ZolkoW, létezik világító kapcsolós Convoy S2+ is?
Utóirat:
Meg tudnátok mondani, hogy ezt az alkatrészt ki lehet csavarni forrasztás nélkül is? [link][ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
válasz peter889 #66928 üzenetére
lehet, hogy csak kapcsolóval együtt kapható, nem emlékszem. Nekem majdnem mind át van alakítva, a fém kapcsolósok nem, mert az nyűgösebb (Zozz azt hiszem, csinált ilyet is), pedig a köszörű és egyéb szerszámok is be voltak vetve...de a fém gomb melletti keskeny rés kevés volt ahhoz, amit szerettem volna. Abba belefúrtam egy gumigombot végül, és kék fényt kapott. (nem ajánlom senkinek, a fémgombos kivitel tök más kialakítású, nagyobb a falvastagság ott...)
Rég nézegettem, de talán az ezüst színűből, vagy valamelyikből létezett gyárilag világító kapcsoloójú is.Ui: nem, ott csak a forrasztás tart. Nem fér el a zárógyűrű, azért nincs is.
[ Szerkesztve ]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
peter889
őstag
válasz ZolkoW #66929 üzenetére
Értem, köszi szépen.
Meg tudnátok mondani, hogy létezik olyan akkutöltő 18650/AA/AAA akkukra, ami képes kiírni az adott, belehelyezett akku tényleges kapacitását mAh-ában?
Mert az ugye egyre csökken az adott akku élete során.
Pl. ez vajon képes rá? [link]
Ilyesmi akkutöltőket érdemes külföldről rendelni?Én sem vennék több tízezer forintért zseblámpát.
-
ZolkoW
őstag
válasz peter889 #66930 üzenetére
Nekem nem egyértelmű, de ez úgy nézem, tud olyat: [link]
Hasonlóm van, de csak 2 hellyel.
Igazi kapacitást mindegyik csak egy teljes merítés után tud mondani, töltés közben a beletöltött áramból csak közelíteni lehet, de ez tudja, hogy egy menetben feltölti -> kisüti, miközben méri -> újra feltölti.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
-szabi-
őstag
Hi
Én megmaradtam a rendelek Kínából olcsót vonalon. Nincs is neves lámpám.#66922 MittuDomain_
Hiányolom én is pl. a Zanflare F1 típusú akciókat. Vettünk itt vagy félszáz lámpát.
Több, mint egy éve várok XHP70-es kézi-ágyú akcióra, de semmi.
Ezen felül BG-n kívánságlistán még követek vagy 8 lámpát, de semmi értelmes kedvezmény nem volt.
Sajnos F1 típusú akciók már nincsenek.
Így aztán nálam is abbamaradt a lámpagyűjtögetés. Van amit eladtam van amit elajándékoztam.
Napi használatban csak egy van BLF A6, többi a fiókban.
A kívánságlistás lámpák közül azonban remélem lesz még módom egyiket másikat birtokolni, ha nem is mindet.
üdv -
peter889
őstag
válasz ZolkoW #66931 üzenetére
Köszi szépen, nekem az úgy jó, ha egy menetben feltölti -> kisüti, miközben méri -> újra feltölti.
A kettes mondjuk azért is jó, mert könnyebben hordozható. Majd még eldöntöm, hogy 2 vagy 4 férőhelyeset veszek-e.
Köszi szépen az infót.#66932 -szabi- , azt nézem, az a BLF A6 majdnem pont úgy néz ki, mint a Convoy S2.
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
válasz peter889 #66933 üzenetére
Az A6-ot a maga idejében úgy reklámozták, hogy "amilyennek a S2+ kellett volna legyen".
Azonos méret és host, más driver, kis zsebrakéta. Nekem csak 1db A6 van itthon. Meg egy Astrolux S1.
Hatalmas eltérés a dobozukra írt más felirat.
[ Szerkesztve ]
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
peter889
őstag
Úgy látom, az Astrolux is nagyon hasonló.
-
Ra3
őstag
válasz MittuDomain_ #66934 üzenetére
Na ezt jó hogy felemlegetted, már el is felejtettem hogy valahol lapul itthon egy kék Astrolux S1
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
MittuDomain_
őstag
-
WestBam
Topikgazda
válasz sarajhvh #66938 üzenetére
+1
Hozzáteszem drágát is megfontoltan érdemes venni, de szerintem a magas ár az hozza magával, hogy az ember csak jobban utána olvasgat, videókat nézeget, hogy tudja mit is vesz, mit szeretne pontosan. Olcsóból könnyebben lehet impulzusvásárlás, mert "csak" 19,99$ kuponnal, ésatöbbi, ésatöbbi. Szerintem ha magunkba nézünk mind vettünk már feleslegesen ilyen lámpát, nem is egyet...⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
pittlaren
csendes tag
válasz sarajhvh #66938 üzenetére
Tolod itt a smiley-t, de akkor az mi, aki szerint csak a drága jó? Gyomorforgató az a szervilizmus amit tolsz, ennél még az is jobb, amikor a várromnézegető, random posztokhoz totál indifferensen vallásos révületbe esve valamennyi lámpája lumen/candela értékét liturgikusan felsorolja.
Milyen név az, hogy Azim? Cornwalli vagy ír? Mór...
-
sarajhvh
tag
válasz pittlaren #66941 üzenetére
Na erre most hogy reagáljak?!
Én is kedvellek!
Nem tolok szervilizmust, csupán veled ellentétben önmérséklően reagáltam egy kedves
topik társ hozzászólására.
Miért baj az neked, ha van pár ember aki megengedheti magának a drágább lámpák
megvásárlását?
Gyűjtögess te is jobb lámpákra, és érezni fogod a minőségi különbséget, pláne
hosszútávon.
Nem muszáj elolvasnod FBLLMAG topik társ bejegyzéseit, inkább keresgélj a brand lámpa gyártók termékei között. -
sarajhvh
tag
válasz Zoli-bácsi #66942 üzenetére
Nem igazán a bölcsesség jele mások gúnyolódásán vicsorogni!
-
pittlaren
csendes tag
válasz sarajhvh #66943 üzenetére
Kinek mi a prioritás, ugye. Astrolux, convoy etc. _nekem_ elég jó. Neked nem , lelked rajta. Érzed ugye a különbséget, amikor egy 5-20-30 dolcsis lámpa diskurzusba berobban valamelyik lumentálib, és a 3-5x drágább lámpával viszi a thread-et? Ami a kéretlen tanácsod illeti: saját magad is megfogadhatnád, lévén Te álltál bele a " hülye, olcsón" polémiáddal abba a diskurzusba, ami arról szólt, hogy lenne igény kommerszebb lámpa témára is. Úgyhogy, fogadd meg a saját tanácsod: scroll, don't stop.
Milyen név az, hogy Azim? Cornwalli vagy ír? Mór...
-
veterán
válasz FBLLMAG #66926 üzenetére
Nekem 40 dollár az elvi felső határ, annál többet nem vagyok hajlandó kiadni semmilyen lámpáért sem. Ebbe nálam belefért a Convoy L2, a Convoy L6, az Astrolux FT03, a Sofirn SP33, az Utorch C8F, vagy a Lumintop GTMini, persze úgy, hogy mindig volt türelmem kivárni az ütős akciókat
Nem hiszem, hogy egy magunkfajta nem professzionális lámpahasználónak objektíven nézve ezeknél a lámpáknál jobbra lenne szüksége.
Sima EDC lámpának ezek már túl nagyok és erősek, napi használatra egy S2+tökéletesen megfelel. Kocsiba is elég egy C8+.
Amire esetleg hajlandó lennék 40 dollár feletti összeget is kiadni, az legfeljebb egy olyan lámpa lenne, ami egyesíti a 40 dolláros Convoy L2 és a 40 dolláros L6 tulajdonságait, vagyis valami bikaerős, folyamatos fényerőszabályozású, zoomolható lámpa lenne. Sajnos (szerencsére ) jelenleg ilyen lámpáról nem tudok
[ Szerkesztve ]
-
H-Zol
senior tag
Megint el szabadultak az indulatok, de így legalább nem laposodik el a fórum
Én is személy szerint az olcsóbb lámpákat gyűjtöttem össze de viszont Donki Hótével ellentétben elmentem az olcsó de nagy lámpák felé is ami nem is olcsó -
pittlaren
csendes tag
-
sarajhvh
tag
válasz Chris Kiki #66948 üzenetére
és Pittlaren! Stay jers! Szívemből kívánom nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást