- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bwoay
nagyúr
válasz HUNited #58746 üzenetére
azért kérdem, mert régóta vásárolok a banggoodon, és amikor egy kupon nem működik, annak mindig oka van
- akciós terméknél nem használható
- meghatározott alkalommal használható
stb.
elhiszem, hogy tudod, miről beszélsz,
azt vonom kétségbe, hogy a banggood kuponos rendszerét kellőképpen ismered.
nekem is "szakmámba vág" a dolog, és még nem tapasztaltam visszásságot ilyen téren náluk. sőt, kimondottan korrekt módon jártak el eddig minden ügyben, beleértve a garanciális problémákat, hiányos csomagokat, készlethiányt.ami a forrást illeti:
igen, van másik, az előző HSZ-emben linkeltem neked.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
HUNited
őstag
Semennyire sem ismerem, tegnap regisztráltam hogy ezt az S2+-t megrendeljem. Eddig Aliról, Ebay-ról, Gearbestről rendeltem csak. Meg régen a Tinyről, de az hála Istennek megszűnt (na tőlük 2x rendeltem, mindkétszer megszívtam)
Mint mondtam, ha magyar cég lenne, és egy szórólapon/oldalon feltünteti hogy az itt látható termékekre kapsz ezzel a kóddal 20% kedvezményt, akkor jogosan sírnék. Tudom, hogy a kínaiaknál mások a szabályok, ezért is utálom személy szerint ezeket a kuponos dolgokat. De azt a KORREKTSÉG jegyében elvárnám, hogy a listanézetben valamilyen módon jelöljék, hogy arra nem érvényes a kupon.Amúgy próbából több terméket is próbáltam kuponnal megvenni, és egyiknél sem engedte Annál sem, ahol a kedvezményes ár és az eredeti ár megegyezett. Tehát ahol áthúzott ár van, ott a kupon nem jó.
-
vince
őstag
válasz HUNited #58757 üzenetére
Jelölik
Why is my coupon not working?Próbaképpen végigkattintgattam 8-10 normál áras lámpát a linkelt oldalról és mindnél ette a kupont
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
ZozzV6
senior tag
-
xcsabo
senior tag
válasz ZozzV6 #58760 üzenetére
Úúúúú jobbulást. Mindegy, írtam nekik, hogy mindenképpen cseréljék, mert az szerintem nem normális működés, hogy ha bekapcsolom a lámpát a legerősebb fokozaton teljesen feltöltött akkuval, akkor pirosan villog, ami kevesebb mint 20%-os töltöttséget jelentene normál esetben.
-
arti1121
senior tag
Sziasztok
GearBest - ről rendeltem egy nitecore TUP - ot kb 1.5hete. De vagy már 5szőr nyomtam rá a gyorsitásra.
Ott ilyen lassan megy a feladás??
Régebben jobbak voltak...Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
MittuDomain_
őstag
Rég írtam be akciót, itt az ideje:
Színes 8-as S2+ 9,99USD.ps.: hogy ez a fajta elox mennyire tartós, nem tudom, de egyedi a lámpa, az fix.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
-
HUNited
őstag
Napi sötétben sétákhoz/gyalogláshoz megfelelő lehet ez a fejlámpa?
A T6 az elvileg XM L2 ledet jelent, bár a leírása szerint XML.
[link] BCLux -
ZozzV6
senior tag
Nincs ötleted se?
Mivel is gyártják a lámpákat?
Első körben modokhoz pl ledek alá távtartókat csinálni majd később terv hogy csináljak nulláról saját lámpát. Persze megvásárolható refivwl optikával meg ilyesmik. De maga a host tök saját lesz. De ez a távoli jövő.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
vince
őstag
válasz HUNited #58773 üzenetére
Fejlámpának én olyat vennék, ami minél kevésbé hotspotos, egyenletes szórt fényt ad. Amit linkeltél (sőt, vettél, mielőtt bárki bármit mondott volna róla – ha nem érdekel a véleményünk, akkor miért kérdezel? ) az nagyon nem ilyen. 2 darab 18650 megy bele (nagy és nehéz lesz tőle az egész), az átvezető madzag gyenge pont lehet. Módkiosztás, ahogy előttem írták, felettébb vicces.
Zozz írt egy cikket tavaly a fejlámpákról, érdemes elolvasni. Azóta jött ki néhány újabb típus, amelyek szintén jók, pl. Sofirn SP40, YLP Panda 3R"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
gyapo11
őstag
válasz kugyu21 #58768 üzenetére
Nem mértem ugyan ki, de szerintem lekapcsolja a töltést.
A notebook sem teszi tönkre, az enyém 100 % után leengedi 95-re, megint föltolja 100-ig és ezt ismételgeti. 4 éve minden hónapban kihúzom a töltést tesztelési célból, semmit nem változott a kapacitás.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
gyapo11
őstag
válasz HUNited #58769 üzenetére
Erőben tuti elég, de milyen a vetítési képe, milyen a színe a fénynek, mekkora szögben szórja a fényt, kevés az üzemmód (max, közepes, villogó) a maxot nem bírja tartani, a közepes sokszor sok, a villogó meg nem kell, és kicsit sok az a negyed kiló a sétához.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
xcsabo
senior tag
alin vannak a skilhunt official store-ban uccsó darab akciós lámpák.
pl. m200 29,9 akkuval. h03-ak szintén. de csak 1-1 db. -
vince
őstag
válasz HUNited #58786 üzenetére
Mondd le és vegyél egy rendes fejlámpát, nem fogod megbánni
Az akciós S2+-hoz képest minden más drága lesz, a kérdés csak az, hogy használható lámpát veszel a pénzedért vagy vacakot.
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
HUNited
őstag
Tuti nem adnék egy lámpáért 10-11 ezret. Ő meg gyakorlatilag onnan indít (SKILHUNT H03)
-
vince
őstag
válasz HUNited #58789 üzenetére
Sajnos ennyibe kerül egy normálisabb fejlámpa. Éljen az erős forint! Most megnéztem, két éve vettem a H03-at $29,07-ért, akkor ez 7806 Ft volt.
Esetleg nézz rá a Sofirn SP40-re, 11.11-én $20 alatt el lehet hozni, de akkuval is megáll kicsivel $22 felett.[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
válasz HUNited #58786 üzenetére
Én az itteni ajánlásokkal kicsit szembe menve a Decathlonban vettem a Trek 900-as lámpát, 8 ropi, de külön LED és optika van benne közelre és távolra + egy piros, állandó a fényereje az akku merülése ellenére, akku töltöttség jelzős, elem adapter is jár hozzá, vízálló, könnyű, usb-ről tölthető. Magyarán esti sétához tökéletes és 2 év valódi garancia van rá és azonnal beszerezhető, ha ez fontos szempont.
-
-szabi-
addikt
válasz MittuDomain_ #58720 üzenetére
Nah most jól lelomboztál.
Eddig nem is néztem, úgy voltam majd befut.
Tényleg nincs még úton, back order állapotban van. -
Gargouille
őstag
válasz stellaz #58791 üzenetére
Nem mentél szembe, szerintem többen is írtuk, hogy az korrekt lámpa a maga ligájában. Ezt most is fenntartom. És amúgy ár/érték arányban is jó, hazai és azonnali beszerzés korrekt garival.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
Sub-S
senior tag
Az Astrolux FT03-ban lévő XHP50.2 lednek milyen CRI értéke van?
-
stellaz
veterán
válasz Gargouille #58795 üzenetére
Azért írtam, hogy kicsit szembe menve, mert nem szokott az ajánlott lámpák között lenni, meg valaki írta, hogy kicsit gyenge a fénye. De amúgy itthon is nagyon jó szolgálatot tesz, ez az első fejlámpám, amivel úgy tudok olvasni, hogy nem bántja a szemem a visszaverődő fény.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz stellaz #58798 üzenetére
Pont kempingbe, ház körüli használatra való. A műanyag ház hamarabb sérülhet, kevésbé víz álló, ezért távol a civilizációtól, nem lenne a legjobb választás. Otthon meg AAA -s elem mindig található. Ha sportolsz, futsz, az a pár g nem fog zavarni. Vannak fémházas, erősebb fejlámpák is, de ez sem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest