Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Moethe

    csendes tag

    Sziasztok!

    Van egy Steelseries Rival egerem (januárban vásárolt, tehát nincs egy éves), ami az elmúlt kb. egy hétben meglehetősen furcsán viselkedik. Adott játékokban amelyekben az elmúlt egy hétben próbáltam (CS:GO, Dota 2, WoW) mindig fennállt a probléma, így a játék oldali hibát kizárhatjuk.
    Az egér néha fogja magát, és mintha "lag"-olna (nem tudok rá jobb kifejezést), tehát hiába húzom, van egy fél másodpercnyi idő kb., amikor nem mozdul, majd követi a mozgást, de nem késve, hanem onnan, ahol magához tér, és ezt random időközönként csinálja. Próbáltam már más USB portba dugni (közvetlenül a gépbe van dugva, tehát nem külön hub-on keresztül), de nem segített. Arra gondoltam lehet a kábel hibája de sehol nincs megtörve és használat során sem érik olyan erők/feszültségek amik a tönkremenetelt indokolnák.
    Meglehetősen idegestő probléma. A kérdésem az, hogy ez vélhetően az egér hibája-e, vagy mégis valahol a rendszerben van a hiba, tehát valami más hardverrel nem jön ki (bár elég újkeletű a dolog és azóta nem változtattam semmilyen hardvert a gépben), vagy belefér a garanciálisan orvosolható hibák közé?

    Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák