Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blattida

    nagyúr

    válasz pami5 #14540 üzenetére

    Ezt írtad:

    Két lemez írás utáni tesztje. A tesztek alapján egyértelműen érzékelhető, hogy a Maxell+R - Taiyo Yuden alapanyag, MID: Yuden000 T03, Made in Japán - DVD nem ellenfele a Philips-R - MID: INFOMEDIAR30, Made in Taiwan - DVD-nek. Minden eredménye az utóbbinak jobb!

    Ebből csak az derül ki, hogy a berakott két teszt alapján írtad, amit. Lehet magyarázni, hogy sok korábbi eredmény is benne van a véleményedben, de ez a hozzászólásodból egyáltalán nem derül ki. Ráadásul, ha ez valóban így lenne, akkor nem is így fogalmaztál volna.

    Senki, semmit sem vont kétségbe, pusztán arról van szó, hogy két teszt alapján nem lehet tényszerű véleményt alkotni és ezt általánosságban leírni, ahogy Te azt tetted. Nem azt írtad, hogy nálad, nem azt, hogy a nálad lévő környezetben, írókkal és nem is azt, hogy szerinted.
    A zozopapának írt későbbi válaszodban már ezt írtad: Nálam az INFOMED R30 jobb eredményt ad.
    Ez már azért egy kicsit mást jelent, mint az eredeti kijelentésed, Te is érezted, hogy módosítanod kell rajta (nem véletlenül).

    A #14338 hsz-ben például már írtam neked ilyet.

    Mivel jelenleg nem használok pluszos ty lemezt, így a kérésednek, jelenleg, nem tudok eleget tenni. Ha lesz majd, akkor megteszem.

    Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Új hozzászólás Aktív témák