Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz Alfajiri #4452 üzenetére

    Köszi az ötletet, de... Laptopról fut a samba. Úgy használom, hogy hazaérek-laptop bekapcsol-mikor lefekszem-laptop kikapcsol. Közben végig üzemben van. Az összes létező energiagazdálkodási funkció ki van lőve, tehát "Teljesítmény centrikus" módban van, a Windows10 nem kapcsolhatja be-ki az adaptereket, sem USB-t sem HDD-t, sem semmit. Ergo tétlenség alatt sem fog (elvileg) lekapcsolni semmit. (max a képernyőt) Zenét is hallgatok Foobar-al USB-n és fontos volt, hogy ne kezdjen el a widows "okoskodni" a háttérben, ha esetleg órákig nem nyúltam a géphez. Nem is teszi egyébként, mert eddig soha nem kapcsolt le semmit "magától". A zenehallgatás is folyékony, akadásmentes, akár online rádióhallgatás esetén is.
    Csak azért engedtem ennyire bő lére a válaszomat hogy rámutassak, részemről talán mindent (?) elkövettem, hogy a leghatékonyabb és a legstabilabb legyen a rendszerem, ezen belül a Samba is.

    Más... tegnapelőtt éjjel megvolt a teljes reset Lite-on. Újra beállítottam mindent és tegnap úgy 6 órán át szinte folyamatosan moziztunk... hibamentesen. Esti főműsor: Blade Runner 2049, 2,5 órás film, 70-80 Mbit adatsebességgel és egyszer sem döccent, vagy "riccent" meg semmi, + gyönyörű a képe is úgy "mellékesen". Szóval, most van öröm és bódottá.. Remélem ez így is marad.... :) Bár ilyen volt már az elején is, hogy pár napig semmi bajom nem volt vele, aztán meg... de ezt már mindenki tudja.

    Ha egy hét múlva is ilyen lesz, boldog(abb) ember leszek... de addig is köszönöm mindenkinek a támogatást és a segítséget. :R

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák