Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • virbo

    csendes tag

    válasz Geller72 #49367 üzenetére

    Engedjétek meg hogy beleszóljak mint "koca" repülős.

    Nálam fontos szempont egy benti gépnél, hogy legyen rajta propvédő (és lehetőleg a kamera is védve legyen). Jelenleg még nem tudok üzembiztosan repülni, és védő nélkül cserélgethetném a propokat vagy mászhatnék fel a függönyre percenként.

    Namost van Qx90-em (felesleges sallangoktól megszabadítva, kamera sem a gyári), nekem az csalódás volt, a méretéhez képest szerintem lomha. Igaz propvédővel használom, de 2-3 grammal így is könnyebb mint a gyári állapotában. És ezen nem segített a 45C-s tuning akksi sem.
    Van H8 minim, ez kamerával halál sajnos, de legalább törhetetlen. :D
    Van E011-em, ez még figurával is erősebbnek érződik mint a Qx90, gyárilag propvédős. Eddigi tesztjeim alapján még nem sikerült összetörnöm a vázat, bár neten azt mondják hogy azért nem annyira strapabíró.

    Ti olyan szemmel nézitek ezt, hogy acroban is muskátlibiztosan repültök. Picit próbáljatok a kezdőbbek szemével nézni a dolgot és máris van létjogosultsága az E0xx és Furibee vonalnak.

    Szerk: Ja és egy másik fontos szempontom: propvédővel is minél kisebb legyen, hogy a család ne féljen annyira azért tőle... :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák