- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Teréz Atya #25800 üzenetére
Én eddig akármit számoltam, alkatrészenként drágábban jöttem ki, mint RTF-ként. Én GB190-es frame-re gondoltam hogy átrakom a Falcon-t, de azért egy plusz egész falcon frame-t rendeltem
-
Teréz Atya
senior tag
Mindenkitol bocsi h 7 vegen nem tettem fel a Falcon 180 beallitasait. Frissitettem a CleanFlight-ot, erre mindent legyalult, ha meg visszatoltottem a regi beallitasokat, akkor meg lefagyott az FCB. Nem akartam nem mukodo beallitasokat kozzetenni, igy most mindent ujrafaragtam az elejetol es le is teszteltem. Ugy nez ki h ujra jol megy a gep nalam, este mennek fel a screenek meg a dump a legujabb cleanflight beallitasokkal.
Amugy nagyon furcsa. Eloszor azt hittem h az uj CF nem tamogat valamit a regibol, ezert fagy amikor visszatoltom a beallitasokat, de ugyanazokat be tudtam allitani kezzel is. Lehet megvaltozott picit a formatum? Fene tudja. A masik h direkt ugy frissitettem h mindent hagyjon meg, ezt meg lexarta a CF es az uj FW-el minden beallitast legyalult.
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
molnigee
aktív tag
válasz Teréz Atya #25803 üzenetére
Én meg belőttem annak a csávónak a leírása alapján akit ajánlottál, hát ez a gép egy őrület hogy mit tud
És nem feltétlen a sebességre gondolok, hanem a manőverezhetőségre, fordulékonyságra, stabilitásra.
JA, sajna a videó jeladó nem bírta sokáig, egy kisebb esés után elengedte az árnyékoló fémborítás a panelt, le is szedtem inkább, aztán otthon visszaraktam és nincs kép...Ha a panel hátuljára rárakom az ujjam, akkor bejön a kép, mi lehet ez?--> http://dronearena.hu/ <--
-
Teréz Atya
senior tag
válasz molnigee #25804 üzenetére
Hmm, lehet eleresztett valami forrasztas. En a gyari kameratap dugaszat beragasztottam, mert nem biztam benne + az adot tepozarral + gyorskotozovel rogzitettem. Igy sem repul el, de sokkal tobbet mozoghat fel es le.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
nagyúr
válasz Teréz Atya #25803 üzenetére
Ez akkor szokott előfordulni, hogyha az új adatbázisában, vagy xml-ben változtatnak valamin, amit nem tud értelmezni.
Amúgy nem válaszoltál nekem privátban Te lecseréltem iA6B-re a vevőt? Rá lehet hekkelni telemertiát.
[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
JJRC H12C akku vagy barmi ami bele megy Dromida Ominus-ba avgy nine eagles galaxy visitor 6-ba. Utobbiakba a Giant Power szokott gyartani akkut.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz KaiotEch #25807 üzenetére
A FlySky telemetriat a legujabb betaflight (talan 3.X) fogja tamogatni. De most latom h piacra dobtak hozza OSD-t. Hmm, fova a faxba fogom bele rakni?
-
nagyúr
válasz Teréz Atya #25809 üzenetére
Én itt néztem.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz KaiotEch #25810 üzenetére
Jaj, ez hack. Az ia6 / ia6b vevo visszakuldi a sajat feszultseget. Ha ezt elvagod a vevon es az akkufeszt rakotod a vevore, akkor az akkufesz jelenik majd meg az adon az 5V helyett.
-
Teréz Atya
senior tag
-
molnigee
aktív tag
válasz Teréz Atya #25813 üzenetére
És eladó? Jelenleg 15-ért van egy hunból
--> http://dronearena.hu/ <--
-
nagyúr
válasz Teréz Atya #25812 üzenetére
Igen valami ilyesmi. Amúgy az ia6B-nek nagyobb a hatótávja? Bár hiába, ha a 200mW-s FPV már elvesztette a jelet.
(#25816) [chelloZotya: 70$-ért is EU-s raktár. Sehol nincs odaírva, hogy CN
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
x251 gearbest eu raktár (flash-ár) csak 102.99$, ez nem sokkal drágább mint ha kifogja valaki az akcios 70$t amire rájön a 27% áfa
és 3 nap alatt itt van -
qqzs
őstag
válasz elszabi #25786 üzenetére
sima atuszas jobb szerintem a szemnek es az is illik lassu zenehez
Ok ez az engedely csak van hoyg egy heten ket videot rak fel, szoval nem tudom hogy porog ez ennyire, kicsit elkepzelhetetlen. A kerelemhez szukseges anyagok osszeallitasa is egy fel nap
Ehhez mit szoltok, mar barometeres magassagtartos wifi+tav+kamera+rth+magassagtatas a kovetkezo a gps lesz ami belegyomoszolnek
[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
Jackal2
senior tag
XK 250 10e alatt és Cheerson Cx-10 55e Bangoodon. Van brushless Hubsan 44-ért, GPS-es, szintén BG.
[ Szerkesztve ]
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
medvegy
aktív tag
A GB akciónak nem most kéne amúgy lennie?
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
vandor01
őstag
válasz medvegy #25825 üzenetére
annak mar vege... lemaradtal... 40db husss finish
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
válasz KaiotEch #25828 üzenetére
szerintem meg.... 12.00 AM utc... nos az 40 perc mulva kene jonnie?
[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
nagyúr
válasz Teréz Atya #25834 üzenetére
Milyen visszaszámláló? GB-n nincs olyan, BG-n szokott csak
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz Teréz Atya #25834 üzenetére
eszem megall ezeken a kinaiakon... hajnal2... hat k....be..
aki akar venni az legyen keszenletbe!! hatha trefa-mokaznak a kicsi sargak...micsoda? van szamlalo? hol merre? a GB-nel nem latok... csak a BG-nel
[ Szerkesztve ]
-
medvegy
aktív tag
Szerintem készítse mindenki a kattintós úját
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
vandor01
őstag
válasz Teréz Atya #25837 üzenetére
ja igen az other HK produce-nal van
de van aki itt a fenti cuccokra palyazik... x100 x251 x252 X380de akkor lehet most 14.00 kor lesz hisz a szamlalok szaladnak....
-
Zoty4
őstag
amúgy elcseszték nagyon, mert hivatalosan a 12 am az 0:00
linkZsee75: lehet igy sporolnak
[ Szerkesztve ]
-
Zsee75
tag
válasz DJGABI #25841 üzenetére
már reggel át volt írva. mondom bazzeg lemaradtam mert ugye az hajnali 2 lett volna
Molnigee: látod igazam volt hogy elöző héten még 12pm voltés ahogy rákattint valaki hogy megvegye azonnal egyel kevesebb lesz vagy hogy lesz hogy ne tudj 40nél többet venni?
vagy 100an kifizetik paypalal?[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz Zsee75 #25843 üzenetére
mikor csekkolod kifele vagy adja az akcios aron vagy ujra az eredetin...
figyelni kell mert lehet akcioson van de mire a PP nel jovahagynad
akkor at ugrik az eredeti arra.... a kis sarga genyak...HAJRA!!!
-
nagyúr
válasz Teréz Atya #25837 üzenetére
De az az other
-
qqzs
őstag
hol a fenebe van ott szamlalao???
hova kell kattintani hogy megvegyem?Eladó: GTS450
-
Allien
veterán