-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz Allien #25699 üzenetére
Őszintén megmondom, én még nem is láttam olyan propokat a valóságban, tehát nehéz megmondani hogyan viselkedne ha annyira el lenne vékonyítva.
A gyári nagyon vékony, és még azt is alig fogja a csavar(elcseszték rendesen a menethosszt).
A másik meg, hogy azoknak valószínű teljesen más a profilja, talán te is erre gondoltál a nem sok különbséggel.
A motor az szerintem más kérdés, főleg a 1306-os, mert ott nem sok különbség van(bár, ki tudja).Ezeket a számítgatási dolgokat már láttam valahol hogy hogyan is van, de most az istenért nem találom hol, meg az aksi C érték számítgatást se
Hol vannak ezek.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
elszabi
tag
Szerintetek itthon ilyenért mi járna?
-
molnigee
aktív tag
Snap up falcon 180
http://m.banggood.com/Eachine-Falcon-180-FPV-Quadcopter-with-700TVL-HD-Camera-5_8G-200mW-40CH-Transmitter-RTF-p-1071511.html?utmid=928%3Fp%3DOQ2207783206201409E3--> http://dronearena.hu/ <--
-
mobbo
senior tag
szoktátok balance-olni a propokat?
-
vandor01
őstag
válasz molnigee #25704 üzenetére
73ejroert?.... duple h8 minit kiegeszitőkkel sem kapok!
(#25707) Zsee75
az aminek látod! eddig atbasztak a vevőket 120 vs 240ejroért[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Jackal2
senior tag
válasz Zsee75 #25707 üzenetére
Snapup, ez a jó link, csak Molnigee geek és telóról tolja.D
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
stinky14
csendes tag
Nagyon el akarják adni az összeset
-
vandor01
őstag
válasz KaiotEch #25715 üzenetére
mint a csak 10db-os XK X100-as a GB-nel Hétfőn....
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
molnigee
aktív tag
válasz KaiotEch #25718 üzenetére
Olyan vegyen akinek még nincs. Eladni nem kell ott a táv benne, azt utánna vehetsz arf gépet pl.
Más, pls help!
A távon, flysky beállítom a chanel 6ra az egyik kapcsolót, display menüben jelzi is a működését.
Cleanflightban viszont nem veszi sehol.
Azért is nem értem mert a ch5-öt be tudtam állítani.[ Szerkesztve ]
--> http://dronearena.hu/ <--
-
mobbo
senior tag
WLtoys V686-ba vennék nagyobb akkut, valaki tudja esetleg melyik 1200mah-os fér bele normálisan?
-
DJGABI
addikt
hát a gyári mérete kb 51x29x7mm. de amúgy az akksi tartó átszabásán is gondolkozok, az a műanyag bizbasz felesleges oda.
én X5HW-t vettem, ez már pont nem fér bele.igazából nem olvastam át mind az 50 oldalt rcgoupson, ott ilyen 1000eset linkeltek, meg ebayen találtam vmi 3k-ért pont ehhez való nagyobbat, de annyiért no way
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
mobbo
senior tag
válasz DJGABI #25724 üzenetére
ezt találtam, hogy elrepül az ember majdnem 12 percet vele
csak ennyiért kicsit sok, főleg hogy kellene belőle 3db -
DJGABI
addikt
-
nagyúr
Hát gyerekek mondták az esőt, meg viharokat mára és semmi sincs, tök jó idő van lehetne menni reptetni, ha nem kellene melóznom
-
elszabi
tag
tegnap éjjel nem aludtam, mert már régóta tervezgetem hogy elnézek ide. így az első vonattal 4:35-kor elindultam a nyugatiból. esztergomtól bicajjal nem volt messze. a kompkikötőnél már volt 2 fazon, így csak finoman nyitottam:
- lehet felvételt készíteni a monstrumról?
- persze, hogy lehet.
- levegőből is?
-
- ezzel a drónnal itt a táskámban...
- ha nem robbantja fel, akkor lehet.a közelben hországok voltak, ezt hallottam csak tőlük:
- ott repül, ott repül!később lejöttek megnézni a kikötőből, hogyan is repül a masina. visszafele még begyűjtöttem egy geoládát, majd irány a belváros. gondolkodtam, legyen-e röpte a bazilika körül meg a hídról, de az most egyelőre elmaradt, mert fáradt voltam.
vmikor megszerkesztem a videót, addig is itt egy kép reggelről. szépek a fények reggel. érdemes ezért korán keni. vagy nem lefeküdni.
-
shaddam
aktív tag
Pár hete megjött az ornitopther, tegnap viszonylag szélcsend volt és megreptettem Nagyon jópofa, kár hogy kicsivel komolyabb gép az kb a hobbykinges ősgyík van csak, amihez alkatrész nem nagyon létezik
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
nagyúr
Mit értesz az alatt, hogy erre IS? x251-et minek vettem volna meg 3eFt-al olcsóbban?
(#25737) [chelloZotya: Semmi baj, tudom variálós vagyok. Általában mindenben azt nézem, hogy ha mégsem jön be valami miatt, akkor eladható legyen, vagy legkevesebb bukóval. Nem szeretem csak úgy kiszórni a pénzt, amiért keményen sokszor éjjel-nappal megdolgozom.
Amúgy csak annyi, hogy kiszórják a raktárkészletet, kell a hely másnak.
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
válasz elszabi #25732 üzenetére
Mi is az az épület?
(Lakásban álmodom valami hasonlóról, móló vezet a ház alapjául szolgáló nagyobb platformhoz, amin van egy kisebb kertes rész, meg a ház, a ház a tenger felőli széléhez kicsit közelebb, azon az oldalon a ház és a tenger között egy "terasz", ahonnan közvetlenül lehet a vízbe csobbanni, stb....)
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
nagyúr
válasz Plasticbomb #25738 üzenetére
-
vandor01
őstag
lehet itt álmodozni hogy:
24 euroert x100
63 euroert x251
73 euroert falconde ott a sok HA?
HA sikerül megvenni azt az 1-et a 10ből?
HA sikeresen megérkezik az országba 2-3hét?
HA sikeresen SARC mentesen atjut a SARC szedőkön +1het és 20-30 ejro!
HA ezeket az akadalyokat abszolvalja a kiszemelt cucc lesz szeptember 23?EU raktarbol 100ejroert 5 nap alatt kézben van az x251.. sőőt már itt van!
Lehet reptetni.....Persze megprobalok venni x100 meg falcont... beszámolok, hogy sikerült-e?
-
mobbo
senior tag
most ez az x100 miért ilyen nagy vágya mindenkinek? ez ennyire jó gép?
-
vandor01
őstag
37$ ért nem ugrál erte senki.. mini luxus mikor felééert van "hasonlo"
de 25$ éert már lehet valakinel megüti az ingerküszöböt?CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Zoty4
őstag
Sracok ilyen szivacsot nem tudjatok hannan lehet jo aron beszerezni?[link]
Vagy ti hogy taroljatok, cipelitek a madarkakat, nyilvan p3-nak van sajat doboza, de nem csinalt valaki maganak tartot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest