- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
falcon 180 hoz nem jar user manual? van valahol a neten?
Szoval akkor csak en nem ertem a bangood szulinapi P4 arazasat...hm[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
Allien
veterán
válasz Jackal2 #26950 üzenetére
De azt se feledd, hogy a monitor elé berakott egy másik kamerát (mobius), ami tuti nem javít rajta. Amit viszont felvett (mert azt látni), az szerintem vállalható. vagy rosszul gondolom?
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
kriszbon
őstag
válasz Jackal2 #26950 üzenetére
Jaj értem, akkor bocsánat rosszat írtam.
Persze hogy nem emlékszel, mert csak a csomagot és a táskát mutattam kívülről, belülről meg nem, a címke meg le volt ragasztva.
Nos abban van az a drága kacat, és úgy hívják hogy .......... na most már gyanítod azt hiszem.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
molnigee
aktív tag
Fincsi 130-as: JJRC JJPRO-P130
Új szemcsi: Eachine VR009
Mennyi újdonság jön mostanában, tök jó basszus ez a 130-as is 40K RTF? Egész kellemes.
Van úgy hogy nem adja ki kicsi crash, szerencsére a 2 propon kívül más baja nem lett.
--> http://dronearena.hu/ <--
-
qqzs
őstag
-
NightLord
tag
válasz Balázs1621 #26889 üzenetére
Nálam nincs interferencia a képen (EF-01). RCGn olyasmit irtak, hogy az ujabb verziokba mar beepitettek egy filtert.
Viszont menet kozben mintha lekapcsolna a kamera, elkezd villogni a piros led rajta, es elmegy a kép. Ha leteszem a gépet, megint jo.
Ez mitol lehet vajon?[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz Jackal2 #26947 üzenetére
lol, még szerencse hogy nem vagyunk egyformák [link]
a felvett vagy az fpv-re írod? amit vesz sztem bőven jó, oké nem egy akciókamera/hubsan szint, de ilyen x5/kulcstartókamera minőségnél bőven jobb, plusz mindenegyben van, nem kell építgetni. jó mondjuk én se venném, utóbbi hsz-ekben amilyen óccó racerek vannak már...
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
eurolacko
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy DJI Phantom 3 4k dront
Az a problémám vele ,hogy bent a házban a telómon (s6 edge) látom a képet és menüt amit wifin küld de
ha kimegyek az udvarra megszűnik a kapcsolat és oda az egész ,viszont maga a gép működik
Valami beállítási probléma lehet? Tudna valaki segíteni ebben? Köszönöm előre is! -
Jackal2
senior tag
válasz DJGABI #26959 üzenetére
Szerintem ez az X252 nem nagy szám. Gyakorlatilag ugyan azt adják el, mint az XK X251-nél, csak +FPV+okos akksi (ami nyilván nem okos, csak be van tokozva).
Az FPV irdatlan hitvány, szerintem vállalhatatlan, ráadásul van GPS-alapú brushless Hubsan 501 44-ért. Azért az elég jó (igaz, asszem azon nincs FPV).Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
kriszbon
őstag
válasz Jackal2 #26961 üzenetére
Lehet zöldséget mondok, de az FPV meglétét kivéve(azért mert eleve van rajta), én így látatlanban csak tesztek alapján nem tartom annyira jónak mint az X251-et.
Az X251 már közelít a Racer kategóriához(néhol annak is írják) az X252-t meg inkább ilyen játékos, mutatványos bohóckodós kategóriának mondanám.
Persze lehet nincs igazam, de én így látom.Forever Walkera Runner 250 Advance: [link]
Főleg akku nélkül örökös lesz.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
mobbo
senior tag
válasz eurolacko #26960 üzenetére
a drón "Phantom_1xxxxxxx" wifijéhez kapcsolódtál a telefonnal?
amikor nincs kapcsolat kapcsolódj újra, lehet a telefon elveszti valamiért amikor kimész
egyébként nem túl támogatottak a nem-apple készülékek, fut androidon a dji go de sok a panasz
a legjobb ha veszel egy ipad air vagy ipad mini 2 a drónhoz és csak erre használod -
maj-viktor
őstag
[FB.COM/DronHUN] DJI Phantom 3 Advanced Drone Unboxing - Kicsomagolás (magyar - hungarian)
https://www.youtube.com/watch?v=ISbbrTxzj-w[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Allien
veterán
válasz Jackal2 #26961 üzenetére
Viszont a Hubsannak ótvar a távja. Legalábbis, kb olyan toy grade. Nekem azt jelentené a gps alapú, hogy van mondjuk egy app, amin be tudom rakni, hova menjen, vagy legalább követni valahogyan.
Nem pedig egy playstation táv, ami ugye jól néz ki egy MJX X800-l... Gravity üzemmóddal.[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
mobbo
senior tag
válasz Sh@dowMAN007 #26966 üzenetére
upairone/chase elég jó kis gépek, de ha figyelembe veszed hogy szoftveresen mennyire ratyik, illetve hogy teszteken 300 méteren már nem volt túl stabil a kapcsolat (a spec szerinti 800méterrel szemben) mindezt minimum 80ezer plusz vám áfa már majdnem ott vagy, mint egy phantom 3s
vagy mennyiért tudod megvenni? -
Jackal2
senior tag
válasz Sh@dowMAN007 #26966 üzenetére
Annak olyan a videója, amilyen kamerát ráraksz
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
mobbo
senior tag
válasz Sh@dowMAN007 #26971 üzenetére
eu-ból rendelnéd? akkor nincs vám
-
Jackal2
senior tag
válasz Allien #26968 üzenetére
Jah hát kicsit toygrade a videók szerint, nekem sem tetszik, de lehet fogásra jó, fene tudja.
A GPS mód nem ezt jelenti, semmi köze az APP-hoz. A GPS mód arra jó, hogy a pozícót tartsa, meg hogy az olyan funkciók, mint a headless tényleg működjenek.
Az App a szoftveres funkciókat kezeli és feltétele, hogy legyen 2.4-es átvitel ÉS legyen egy valamilyen WIFI alapú AP a gépben vagy hívhatjuk bárminek, de a lényeg az, hogy nem a GPS miatt fog működni vagy sem.
Ez a gép egyébként pont nem "appos"
-
Jackal2
senior tag
válasz Sh@dowMAN007 #26973 üzenetére
A 4K az konkrétan kamu. Egy interpolált kép 2K-ról. A kamera egy átbrandelt Firefly 6S, keress rá a neten
De ha végig gondolod, 100K-ba nem férhet bele egy igazi 4K kamera...
-
qqzs
őstag
válasz Jackal2 #26976 üzenetére
A Firefly 6s az 4k az a 100ezresben van a 80asban mi van azt nem tudom, Yt tesztben is mondtak hogy 6s van benne es 500metert mertek kepvesztes nelkul
-
qqzs
őstag
Mindig irod a vam afat, amit en eddig szerencsesen elkerultem.
Mindig fake szamlakkal kuldtek es eddig ketszer jott nagy erteku csomag mindkettoben volt drone is
Lentebb kerdeztem hogy akik vamot kapnak csekkoljak a drop shippinget bangood vasarlasnal?
Es van nalatok is fake szamla a csomagon kivul?Eladó: GTS450
-
qqzs
őstag
válasz Sh@dowMAN007 #26978 üzenetére
varjal nyolcadikaig mert ez is szulinapos logos termek
Egyebkent tenyleg ez tunik most a legjobb olcso gps+gimbal+kameras gepnekA leirasbol ugy tunik a 2K csak full HD
[ Szerkesztve ]
-
Arti1
aktív tag
Ha megpakoltam az u807-et (mini FPV, plusz kis akksi, na meg a befőttesgumik), akkor a plusz súlynak mi a hatása?
a) nehezebb lett, ezért nehezebben tolja odébb a szél
b) nehezebb lett, ezért a szél ellen nehezebben dolgozik, nehezebben jön vissza széllel szemben
?Szerk:
nem tudom, a csere-bere tilos-e, de ha valakinek lenne felesleges Micro Jst 1.25 2 pines anya csatlakozós rövid kábele (Eachine EF-01 AIO mini FPV kamera tápcsatlakozója), akkor tudnék adni cserébe 3 és 4 pines csatlakozót ugyanebből (Syma és XK kameracsatlakozók), vagy syma akksi csatlakozóból apát/anyát, esetleg JST akksi csatlakozóból apát/anyát.[ Szerkesztve ]
http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
eurolacko
csendes tag
Szia!
Igen a Phantom wifijéhez kapcsolódtam és kicsit szívat a cuccos...de van valami remény.... most épp fél órán át frissült a progi majd levittem az udvarra kipróbálni és működött annyi h mintha kissé törné a képet de ez lehet beállítási probléma
Minden esetre köszönöm ,hogy válaszoltál! Ha nem lenne jó a továbbiakban akkor nézek hozzá iphone vagy ipad cuccot -
peter9228
aktív tag
válasz Teréz Atya #26936 üzenetére
Köszönöm a segítséget a többieknek is, akkor valószínűleg rendes szemüveget meg kamera lesz belőle, az jó lesz legalább később is, ha veszek egy komolyabb gépet.
-
qqzs
őstag
válasz Sh@dowMAN007 #26983 üzenetére
Csak ugy hogy 8-9 szulinapi félar mindenre amibol mar kiderult hogy nem mindenre meg nem fel ar meg nincs next day delivery
Egyebkent 8% OFF Coupon Code: bgupair, special for Upair quadcopter akkor 77e lesz belole
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Jackal2 #26947 üzenetére
Itt az a baj, hogy az lcd-ről veszi fel ami egy kalap fos. Még az én kamerámmal is sokat romlik a kép egy monitorról, hát még egy sport kamerával.
Majd karácsonykor kiderül. (Asszony hozza) És akkor már csak egy 251 és egyszer talán egy xk 500, de az nem vonz mert szinte teljesen 380
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
mobbo
senior tag
válasz Sh@dowMAN007 #26978 üzenetére
szerintem ne szopasd magad az upair-rel, rendelj innen egy p3s és sokkal jobban jártál (eu-ból szállít)
-
Shodan
addikt
válasz eurolacko #26984 üzenetére
Ami fél óra alatt lejött progi,vszínűleg firmware egy kalap sz@r. Könnyen lehet hogy emiatt is rossz a video signal, ha továbbra sem jó lehet hogy a régit kell visszatenned. Mennyiért sikerült szerezni egyébként a gépet ha megkérdezhetem?
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
SpydeR3412
aktív tag
Most akkor n lesz 50%-os akcio (szept. 8-9)?
Jo hogy azt várom.
Saknos lecsúsztam az x100rol. Lesz még valahol akcioban? -
eurolacko
csendes tag
válasz Shodan #26989 üzenetére
Tegnap este csak egy pár percre próbáltam ki mert már 11 óra volt .most melózni megyek és csak 4 körül végzek...utána tesztelek ..egyébként a képet előtte is törve adta és próbáltuk egy Iphone 5s-el azon is törte valamiért
A gépet 669 euróért vettem egy német webáruházból (Computeruniverse) 2 nap alatt itt volt és utánvétellel tudtam fizetni (hozzáteszem én itt élek németbe) -
Jackal2
senior tag
4K interpolálva. 2K-t dupláz, hidd el, hogy ebben eléggé otthon vagyok. Az IMX 078 / Novatek 96600 nem tud többet fizikailag megjeleníteni.
Azt írtam én is, hogy a 100-asban van, a 80-asban nyilván még fosabb. Hozzá kell tenni, hogy ez csak EGY KAMERA, tehát semmi köze ahhoz hogy egy Upair van fölötte, lehetne az bármi más. Az Upair semmit nem csinált vele, csak vettek máshonnan egy kamerát és átbrandelték.
Mobbo: az új Upair nem olyan rossz, SebyDocky szerint főleg hibajavítások történtek, a kamera standard, a szívás faktor szerintem az okos akksival lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
Ugye itt 3 dologról beszélünk:
- FPV-n látott kép, ez a DVR, ez PAL vagy NTSC, vagyis általában 720*576 px (analóg 5.8)
- a kamerára rögzít direktben, a felbontás az, amit a kamera tud (ált. 1080p 30FPS)
- a telefon által kiadható legnagyobb felbontás, ez 2.4GHZ, ez is rögzíthet, ez annyi, amennyi a telefon felbontása (de nem hinném, hogy mindenki Full HD telefonnal drónozik)Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Ha lesz egyáltalán nagyszabású banggoodos szülinapi kedvezmény vennék pár dolgot, amiket már most szeretnék a kosárba tenni.
1) Valami kamera platform, amivel lehetne kicsit tempósabban is repülni (nem racer)
Jó lenne GPS és FPV én a Hubsanra gondoltam (Hubsan H501S X4 5.8G FPV vagy Hubsan X4 Pro H109S 5.8G FPV With 1080P HD Camera 3 Axis Gimbal GPS RC Quadcopter van más ami szóba jöhet? lehet felőlem ravcer is, ha legalább az elején le lehet lassítani (eddig cx10 és 686g vel van tapasztalatom) és elbírna egy akciókamerát.esetleg pluszba 2) Egy szobai mini cirkáló FPV-vel Semmi rendes távirányítóm nincs.
esetleg 3) Akciókamera: gitup git 2 továbra is ajánlott, vagy van esetleg jobb alternatíva?
Más:
Valaki nyert már a BG-s szerencsekeréken? -
Allien
veterán
Itt többen is "nyertünk". A többségében fizess 200 dolcsit, és kapsz -10%-ot, meg hasonló baromságokat. Bár, biztos van, akinek jól jöhet. Én nyertem pl 100 coint is, de jellemzően a 90%-a levesbe ment a szokásos nem nyert feliratra. De, néha sikerült 10 BG pont, kb eddig 80 jött össze...
-
Plasticbomb
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája