Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adam0913

    tag

    válasz -conrad- #18316 üzenetére

    Én ma kezdtem el kb a 14. smurf accot csinálni, megpróbálva kihasználni a fentebb említett dota2 buggot, amit Qsnake elvtárs is kihasznált, hogy ne kelljen Lvl 50.-ig felhúzni ahhoz, hogy rankedezhessek.

    Mire érdemes figyelni?
    Leginkább arra, hogy ne ruinold a gamet, ne vedd véresen komolyan, kommunikálj a többiekkel, és az egyik legfontosabb (amin még nekem is van mit javítanom) NE FLAMELJ, előrébb nem leszel vele, és csak a saját játékod rovására megy.

    Milyen herot pickelj? Lényegtelen, én törekszek arra, hogy core-t hozzak, mert a meccs befolyását nagyobb részben tudod vele befolyásolni az tény. De részemről a solo offlane-t játszom több indokból is.
    Az ellenfelek nagy része is smurf, így soha nem fogsz trilanet kapni ellened(kivétel 1-2 meccs) , ha higgadtan tudsz lanelni, farmot-szintet szerezni, elhúzni a creepeket, ügyesen harassolni az enemy carryt, sőt akár megölni többször is..akkor nyert ügyed van. De ezen a lanen lehet a legjobban "snowballozni" a support(ok) killelésével.

    Amit még javaslok, NE kezdj bele olyan fightokba, ahol te vagy az initiater hero (pl : phoenix,centa,es,magnus,earthspirti,clock,etc..) , mert ezeken a gameken abszolút nem számíthatsz a társaidra. Javarészt megvárják, hogy kioszd a dmg-t, majd mikor 5vs1-ben kiszednek, behúzzák a killeket.
    Egyszerűbb, ha türelmesebb vagy, pick off-olsz esetleg, vagy ha az enemy hibázik azonnal kihasználod.

    Itt a smurf amit ma kezdtem : Dotabuff link

Új hozzászólás Aktív témák