- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
phenomHUN
senior tag
Legrosszabb 38 percem Dotában, valami elképesztő, hogy mit művelt Rubick a 900 órájával - meg a Lunát is kiemelném. Ráadásul Shadow Demon, aki semmit nem ért lane-ezéskor (soloztam boton, kb. első 10 percben ) még írogatta is a baromságait. Ha supporttal vagyok sajnos én is gyakran feedelek, de ez tényleg = 0. I-d-e-g-ö-l-ő.
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
PR vs TT
Rakott vki PR-re?
Bo3 tudom, de azért vicces lesz az 1-0...
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Plexicushio
senior tag
Érdekes, bennfentes interjú, a második rész nincs feliratozva angolul, de ez is jó volt.
-
MaciG
addikt
Ha az ellenfél használja a BKB-t és én meg használom a blademail-t, akkor az őt visszasebzi BKB alatt ha üt?
BANZAII
-
MaciG
addikt
válasz Plexicushio #12011 üzenetére
Mindig variálnak valamikkel a patchekben, meg azt se értem mért jó, hogy ha pl. a BKb arra van, hogy kivédje a "varázslatokat" akkor mért van még is olyan amit nem véd ki, stb.
BANZAII
-
PitbullStyle
tag
Új patch
6.82cWith bones and spells I come!
-
Иван
őstag
Új fun csapat indul OLDMEN névvel (az OLDBOYS mintájára), burning, lanm, rotk és xiao8 + 1 rosterrel.
Adja az ég, hogy a +1 YaphetS legyen. A világ legjobb carryje, legjobb midese, legjobb draftere, legjobb supportja (oké, az a cím FY-nak megy, de ő jelenleg a világ legjobb playere csak szimplán, szal ezt most nézzük el) és legjobb feedere egy helyen. Még funból TI-t is nyerhetnének.
[ Szerkesztve ]
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
la_cc
addikt
Esetleg vkinek van infója, hogy Ali ma Emp ellen milyen felállással fog megjelenni? Az előző meccsükön kurva nagy balfasz volt egy egyik standin csak azért kérdem...
[ Szerkesztve ]
-
-
MaciG
addikt
-
la_cc
addikt
-
Plexicushio
senior tag
TS szépen hintába ültette a "bohócokat"...
-
la_cc
addikt
válasz Plexicushio #12022 üzenetére
Eléggé...
De Fnatic ellen szépítettek.
-
la_cc
addikt
http://www.joindota.com/en/news/22307-sl-x-huge-blow-as-vg-and-newbee-dropout
Asszem épp az egyik leendő győztes marad ki...
EG vagy Team Secret, nincs mese.
-
ígyvanferi
addikt
Ez így azért elég szegényes torna lesz. Nincs egy darab kínai csapat se, az Execration meg egy vicc, aki a keletet képviseli. Na nem is feltétlen azért, mert annyival rosszabb csapat lenne, persze valószínűleg az MUFC/Arrow szindróma fog fennállni. VP-t azért megverhetik. Talán a Na'Vi-t is. Bár ők ugye otthon lesznek.
v1lat ismét összehozta a tutit, az biztos... -
phenomHUN
senior tag
Ma safe to leave ranked meccsen dc-ztem, erre látom ugyanúgy levont 25 pontot.
Amit találtam:
'(If this is obvious, please inform the 4 guys that just screwed up.)
Start a ranked match pub about an hour ago. About 5 minutes in, one guy on the other side DCs. Abandonment, but stats still count. My team leaves. A few minutes later, the guy that abandoned comes back, they 5v1 me and I lose eventually. I LOSE 25 POINTS.
Don't leave your ranked matches, even if someone abandons. The stats count (after first blood) and you will potentially lose points from leaving.'[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz D1Rect #12028 üzenetére
Ja, kiírja, hogy: Matchmaking Rating will be updated for any match that progresses past first blood.
Dota 2 wiki egyébként azt írja, hogy az MMR mindenképp változik, ha ranked meccset játszik az ember, függetlenül attól, mikor dc-zik valaki. Érdekes. Lehet csak elavult a lap, és azóta vezették be ezt a first bloodos kitételt.
[ Szerkesztve ]
-
MaciG
addikt
válasz Plexicushio #12021 üzenetére
Értem. Akkor én nem értek hozzá, mert a Dota wiki-n (meg szerintem a játékban is) pl. Sven-nél a Storm Hammer az Damage:Magical, a sniper ultinál ugyanígy Damage:Magical és lőzőt védi a bkb utóbbit nem pedig mindkettő ugyanúgy magical (effekt persze hogy más, hisz szinte minden hősnél mások az effektek). Vagy akkor magcial sebzésből is van többféle? Mert azt tudom, hogy 3 féle van : Physical, Magical and Pure, de akkor ezeknél még vannak további változatai is?
BANZAII
-
NyxNyxNyx
addikt
Oda van írva a skillekhez, hogy pierces magic immunity vagy sem. Wikin még gondolom nem, csak library-ba. Pont ezért "hozták létre" 6.82-ben ezt a "kifejezést".
Egyébként szerintem teljesen logikus volt előtte is a lényeg.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
piqla
őstag
valaki vilagositson fel, legyszi: witch doctor ultijanal gyak. egy helyben kell allnom, mert ha jobbklikkel elmozdulok, akkor megszunik a ward is, igaz?
Szereted az állatokat?
-
la_cc
addikt
Secret vs Navi
Elég intenzív meccs.
-
xuldar
addikt
A lényeg, hogy minden skillt az ultid előtt használj. Tárgyat ulti alatt is lehet használni, ha nem "támadó", pl dagon, hex, szakítják. Sorrend: paralyzing, maledict, ulti, ezek után shadow blade és/vagy bkb. Ha az ultid alatt jobb klikkel támadsz valakit a hősöddel, abbahagyja az ultit és simán ütni fog. Külön a wardot viszont lehet irányítani ugyanúgy, mint rasta wardjait.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
ígyvanferi
addikt
Cirka 8 éve dotazom, de nem tudtam, hogy a WD wardot is lehet irányítani.
-
Plexicushio
senior tag
válasz ígyvanferi #12040 üzenetére
azt tudtam, már csak azért sem játszom WD-t, túl macerás de hogy invi-t (tárgyat) el lehet tolni közben, és nem csak az amuletet, ez új volt.
[ Szerkesztve ]
-
xuldar
addikt
válasz Plexicushio #12041 üzenetére
Ne mondd már, hogy nem láttál wd-t aki azonnal az ultija után tolja el a bkb-t, és nem szakítja meg.
Különben nem annyira macerás, be lehet állítani olyan hotkeyt, ami a hősödön kívül minden egységet kijelöl, és ebbe a rasta, wd wardok is beleszámítanak, nem csak a creepek, necro harcosok. Nekem pl. a 0 a hősöm, az 1 az egyéb egységek.[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
-Faceless-
őstag
Csak azt tudnám melyik gyökér írta meg a csapat osztás kódját...
Egyszerűen vicc, hogy 5-ból 3 0 last hittel fejezte be a játékot, és ultival próbálja ölni a creepet az erdőben. -
PitbullStyle
tag
válasz xuldar #12042 üzenetére
Ez így nem igaz, csupán pár tárgy van a játékban, amit channeling képességek alatt lehet használni. Az egyik ilyen a shadow blade, de pl armlet is ki/be kapcsolható. Phase boots használható (bár minek?), Shiva's Guard szintén használható. Ghost scepter vagy bkb megszakítja.
Ellenben a shadow blade használata egy teljesen más mechanizmusra vezethető vissza: invisibility képességek használhatóak channeling képességek alatt. Tehát town portal közben is képes vagy használni a következőket: shadow blade, shadow walk, ghost walk, skeleton walk, vendetta, shukuchi.
Tárgy alól egyetlen kivétel a smoke of deceit, ez megtöri a channeling képességeket. Képesség alól az összes olyan, amihez cast-time van kötve, tehát pl Meld vagy Nature's Guise.
[ Szerkesztve ]
With bones and spells I come!
-
bookninja
tag
válasz PitbullStyle #12044 üzenetére
ugyugy.
roviden osszefoglalva:
bkb->wd ulti
ghost scepter->wd ulti
wd ulti->shadow blade -
Plexicushio
senior tag
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz PitbullStyle #12044 üzenetére
Ebbe én is beleszaladtam. Bkb-ztam wd ulti közben és megszakadt. Aztán elfogadtam.
Jó hogy írod, nem tudtam a shukuchit, vendettát, pedig a kettő kedvenc hősöm.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
MaciG
addikt
Valaki tudja ez hogy is van pontosan?
"If a Hero has multiple different sources of Cleave, they will work independently"
Vagyis azt értem, hogy a clave attack-ek, ha több van egymástól függetlenül működnek, de ha pl. svennek van 20% a passzív skilljéből és magnustól kap egy 50%-os empowert akkor ha bejön egy krit a Daedalus miatt akkor azt a 20 vagy az 50 százalékos clave kapja meg és adja "tovább"?BANZAII
-
ígyvanferi
addikt
Mind a kettő.
Van mondjuk 200 dmg-ed, aoe-ban ütsz egyszer 40-et, plusz 100-at. Bejön a crit, az ugye 2,4-szeres, sima hit 480 dmg lesz, és az első aoe 96-ot, a másik 240-et fog így ütni. Persze a megfelelő aoe range-ben, azt nem tudom fejből, melyiknek mekkora*. Tehát lehet csak az egyik crit ütéssel érsz egy egy csoport creepet, a másikkal nem.*Magnus 200 range, Sven 300.
[ Szerkesztve ]
-
PitbullStyle
tag
Mivel ezt a kérdést korábban tőlem is kérdezték redditen, ezért paintben akkor csináltam hozzá egy gyors ábrát.
Sven a kék pont, az ellenfele a piros, és van Sven-en egy Battle Fury. Sven alap cleave-je 300 radius-szal rendelkezik, ez a nagyobb kör. A BF 250 radius-szal rendelkezik, ez a kisebb kör. Ez úgy adódik össze, hogy a belső körben (a 250-ben) 100% cleave hatás lesz, azaz ha 1000-ret critelsz a célpontodra, akkor a mögötte lévő egységekre is 1000 sebzés fog vetődni ebben a körben. Akik 50 radius-szal kijjebb állnak, azokra 650 sebzés fog érkezni.Ez a könnyebb szemléltetés, ha nem vesszük figyelembe az ellenfél armor type-ját. Ha igen akkor... Azt is el tudom magyarázni, de szerintem csak feleslegesen bonyolítaná a dolgokat.
Annyit még tudni kell, hogy a többszörös cleave többszörös attack-instance, tehát a fentebb említett 1000 cleave sebzés nem egyben érződne, hanem egyszerre két részletben. Ez olyan apróságok miatt számít, mint mondjuk TA Refractions képessége, aminek defenzív komponenséből így egy ütés kettő töltetet éget el.
Remélem kielégítő volt a válasz Ajánlom a jövőben érkező carry útmutatómat hasonló mechanizmusok megismeréséhez!
(reklám helye)With bones and spells I come!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest