- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- SSD kibeszélő
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sorex
csendes tag
Hello!
Nemrég szereztem be egy ACECAT Flair USB táblát, viszont gondom támadt a beizzításában.
Valaki tudna segíteni? a probléma részletesen:
64 bites Win7-et használok.
Amikor először rádugtam a gépre akkor nem akarta felismerni a táblát sehogy se. Aztán újraindultam, akkor már ment, viszont ha USB portot váltok akkor megint bajok vannak vagy ha sok ideig nem használom a táblát akkor amikor megint használnám akkor nem akar feléledni, és usb kihúzása és visszadugása után már nem ismeri fel a windows. De végülis az egyik portban most nagyjából zökkenőmentesen megy.
Ezután akartam felrakni hozzá drivert. A hozzá kapott CD és a netről szedett elgújjabb driver is ugyanazt írja: This version of the USB Tablet Driver software has not been digitally signed for Windows XP. It cannot be installed until the device is attached and recognized by Windows...
Ezután van még rizsa arról hogy ha USB-n használom akkor reconnecteljem és akkor felismeri talán...
Ezután a driver setupja egyszerűen leáll.
Próbáltam már a driver kompatibilitási módban indítani is de sehogy se sikerül felismertetnem a táblát neki.
A próbléma végülis az hogy így a nyomásérzékenységet nem kezeli le a PhotoShop cs5.Keresgéltem a témában és ebben a topicban láttam erről a tábláról kis diszkurzust, de megoldást azok a lépések nem adtak :S
Ha valaki tud segíteni akkor azt nagyon szépen megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs