- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi
senior tag
válasz torrentszaki #7474 üzenetére
Telenornál a flottánkban minden mobilnet fél áron rendelhető. Miért ne járna kedvezmény? Flottában a késülékárak viccesek, de azok magánszemélyeknél is azok.
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
dchard
veterán
válasz radio100jozs #7698 üzenetére
Teljesen kizárt, amit írsz. 25km-ről maximum GSM900-on tudsz hívást felépíteni, nagyon nagyon előnyös terjedési viszonyok között, 1800-on biztosan nem. Az, hogy valamit kijelzett a 3310-es, nem azt jelenti, hogy az használható bármire is
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
radio100jozs
őstag
Nem 3310-essel, hanem Motorola M3888-al, aminek kiálló antennája volt, anno ez volt kapszulásban a Vodánál, ja és a 900 MHz akkor még nem volt, mert csak 1800-on szolgáltathatott az első években saját hálózaton, csak lassan indult el a belföldi roaming megszűntével a 900 Mhz-es sávon. Pl. Bp és Cegléd között a 4-es út mentén Gyömrő és Péteri között a domboldalon volt az első 900-as cella.
Amúgy a helyszín az 52-es főút mentén, ahol Kecskemét határában az M5-nél volt Voda bázisállomás, és egészen Fülöpszállásnál volt még vétel, és írtam,hogy tudtam vele telefonálni. A bázisállomás meg azonos volt, mert akkor még bőszen netmonitoroztam, és rajzolgattam a cellákat, bázisállomásokat, ami most van a cellamapperel.[ Szerkesztve ]
-
aygo
csendes tag
válasz radio100jozs #7703 üzenetére
Sziasztok! Ez az új Digi mobilnet működni fog egy mobiltelefonba! ?? (Internetre) Vagy csak a hozzá kapott wifi stick-el??
-
mazsi
senior tag
válasz torrentszaki #7707 üzenetére
A Digi flotta lesz csak az igazi sztori. Ilyen árakat már nehéz lesz felezni, de 1000 forintos telefonokkal még lehet operálni Persze ha már rendesen felállt a rendszer. Valahogy ismétli magát a történelem: a voda szállt be féláron a piacra versenyezve az ADSL Matáv árakkal Az is láthatóan lassú történet volt, de rengetegen ugrottak bele ész nélkül csak az árat nézve.
Flotta pedig rengeteg van, valamiért a fél ország 7. éve a Fidesz szekértáborához csatlakozik Nem rossz a flottában, de egy hasonlóból jöttem. és több olcsóbbat is ismerek. Mondjuk ezeket nem kell másfélmilliós reklámszpottokban tolni főműsoridőben.
[ Szerkesztve ]
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
trec12
addikt
Digi flotta? Nem gondolnám, hogy várható ilyen. Az elején főleg nem. A pletyka szerinti korlátlan beszéd, sms csomag +50 GB ára (3500Ft) aláver a flották 80-90%-ának. Persze lefedettség, sebesség külföldi roaming megint egy más kérdés ami az értékét csökkenti.
[ Szerkesztve ]
-
torrentszaki
tag
A Digi flotta hasonló lehet a nyugati előfizukhoz, 1 eurós havi árban.
Már csak hanghívásra marad a T flottás kártya, a második sim helyre bekerül a Digis kártya június 1 után, így minden megoldódik.Az alföldön viszonylag sokat utazom, tapasztalati postokat majd írok párat.(térerő, lefedettség) -
dchard
veterán
válasz 4Grider #7706 üzenetére
"de megoldhatják úgy is, hogy csak adott imei számú készülékben működjön"
Nem tudják megoldani, és nem is lenne semmi értelme.
IMEI kizárólag a hálózati regisztrációkor megy fel a hálózatnak, ott van egy készülék white/black/gray lista például lopás, hitel nem fizetés stb miatt. Ha azon átmegy, a szolgáltató már nem tud (és nem is akar) mit kezdeni IMEI alapon egy készülékkel, ugyanis nem a készüléket, hanem az előfizetőt megszemélyesítő SIM kártyát hitelesítik, IMSI (és nem az IMEI) segítségével.
A Vodafone-nak volt home net szolgáltatása, de ott sem a készüléket, hanem a körzetet (LAC, RAC, TAC) azonosították, nem a készüléket.
-
4Grider
nagyúr
Konkrétan van Officenet+ előfizetésem a Vodafone-tól és tudom, hogy a szolgáltatáshoz biztosított sim kártya csak a hozzá adott - sajnos erősen lebutított - B315-ös routerben működik. Ezz az ÁSZF-jükben is leírják, a szerződésben is:
Az OfficeNet+ tarifacsomag kizárólag a Vodafone által megjelölt internetmegosztó eszköz vásárlásával vehető igénybe, továbbá az előfizetés kizárólag ezzel az ajánlatban vásárolt eszközzel használható, a szolgáltatáshoz biztosított SIM-kártyával.
Nem ellenőriztem le (pedig nagyon szeretném a céges vpn miatt), hogy valamelyik saját LTE routerben működik-e, mert a Vodafone topikban is megerősítették amit a Vodafone írt, hogy csak az adott eszközben működik. -
dchard
veterán
válasz 4Grider #7712 üzenetére
Én azért javasolnám, hogy próbáld ki a SIM-et másban is, mert az, hogy az eszközbe nem rakhatsz más SIM-et hihetőnek tűnik, ellenben az hogy a SIM-et más készülékbe rakva nem működik, azt a hálózatnak kéne ellenőriznie, csak nincs rá infrastruktúra. Hacsak nem valami spéci SIM alkalmazás képes érzékelni, hogy nem az előírt készülékben van, és maga a SIM tiltja le saját magát amíg vissza nem rakják a kijelölt eszközbe. Ez utóbbi nem kizárt, de nem láttam még operátort, aki erre pénzt költött volna. Hogy az ÁSZF mit ír elő, és mit tudnak betarttatni meg más kérdés
-
mzso
veterán
10GB-os csomag 250Ft-ért nem lesz?
-
kchris78
veterán
itt az egyik lenyeg. Nekem Ts flottam van, es ettol egy par ezredessel dragabb, korlatlan hang sms es 12GB adat ebbol 7 EUs is. Nekem ez boven tobb mint eleg, es az egesz orszag le van fedve. Hiaba olcso ha lassu es nincs lefedettseg pont akkor amikor kellene? (kirandulas etc)
KI emlekszik meg arra mikor anno a PANNON es Westel versengett az elejen hogy a meg telefonnal nem rendelkezo emberek kihez menjenek? Es dragabb volt a Westel, megis oda mentek sokan mert egyszeruen akkor videken sokkal jobb lefedettsege volt...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Olyat esetleg rajtam kívül tapasztalt más is, hogy egy adott területen, helyen a hálózatkeresés után csak Digi 2G hálózatot talált az eszköz, de 4G-t nem?
Vajon mi lehet ennek az oka és esetleg előfordulhat az, hogy ilyen helyeken az egész kapacitást 2G-re használják, 4G nem is lesz? -
mzso
veterán
válasz alex devil #7718 üzenetére
Az is jó.
De akár még 100Ft-ért is. Amúgy a Blue Mobile majdnem ilyen volt egy időben. 90 FT-ért 333 MB.[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
No akkor ha már élénkül a topik és közeleg az indulás, gondoltam mérek egyet ismét 1800-on, lássuk változott-e a helyzet:
1. Beltéri lefedettség továbbra sincs (RSRP: -124-128dBm)
2. Ablakon kívül a korábbi -104 - -105dBm RSRP mérhető, de most lényegesen több állomás jön fel. Kültérhez képest kifejezetten gyenge, de a több állomás némiképp bíztató (egyik sem látszik Cellmapperen...).
3. Továbbra is 3MHz-es LTE cellák jönnek fel.Összehasonlítás képpen pontosan ugyanott (az ablakban) pontosan ugyanazzala készülékkel ez látszik:
DIGI - -105dBm RSRP
Voda - -84dBm RSRP
Telekom - -81dBm RSRP
Telenor - -73dBm RSRPA voda van a legmesszebb, telekom 2-3 tömbnyire, Telenor a tetőn.
Mindenkit 1800-on mértem természetesen, ugyanonnan, ugyanúgy (telefon az ablakban, érintetlenül).
Természetesen ha már van módunk analízisre, mélyebbre is áshatunk. A hálózatok által sugárzott "alapinformációkból" (MIB, SIB) több mindent is ki lehet deríteni.
Például a hálózat leküldi hogy mi az a minimális jelszint, amit mérve a telefon még kezdeményezhet kapcsolódást (q-RxLevMin). Ez az érték egyben a telefonokban lévő térerősség-mérő skála felső korlátja is, ha irreálisan magasra állítják, alkalmas a lefedettség "elcsalására" is, mivel a telefon gyengébb jelszintnél fog több "pucukát" mutatni. Az adatok itt is árulkodóak:
DIGI: -140dBm
Voda: -128dBmA többieket nem mértem, de jellemzően -126 és -128dBm szokott lenni. A DIGI-s érték teljesen nonszensz: a telefon ugyan még fog lefedettséget mutatni olyan jelszint mellett, ahol a Voda vagy a többiek hálózatán már régen nem, de persze ettől még nem lesz használható a szolgáltatás. Nevezhetjük optikai tuningnak is.
Pozitívum viszont, hogy a VoLTE segélyhívás a DIGI-nél engedélyezve van.
Adásteljesítmény: visszatérő kérdés, hogy mekkora teljesítménnyel fognak adni, mostmár erre is van válasz: 10watt (ref.sig.power=17, p-B=0, 3MHz, 2x2 antenna). A voda ugyanitt 35wattal ad összehasonlítás-képpen.
Másik érdekesség: az uplink 64QAM nincs bekapcsolva a DIGI-nél (többieknél kivétel nélkül be van).
A mérés természetesen nem reprezentatív, viszont következetes
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerinted annak mi lehet az oka, értelme, amit a #7720-ban irtam, azaz hogy az itteni állomás csak 2G jelet ad? Ez valami hiba, vagy rossz konfiguráció, esetleg szándékos?
Másik, hogy szerinted be fogják kapcsolni a VoWifit, hogy a gyenge lefedettségüket ilyen trükkel megnöveljék?
-
dchard
veterán
válasz #23310336 #7725 üzenetére
Nekem gyanús, hogy a kollégának mindössze nem sikerült megtalálnia. Ott van az, vagy ott lesz mire elindul.
A VoWIFIa gyászos beltéren tudhat segíteni, de még a VoLTE-nál is macerásabb üzemeltetni, és kevesebb teló tudja. Az alapvető lefedettségi gondokon pedig nem fog segíteni (értsd: kültéren).
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
nekem nokia 7110-el volt olyan telekomos halon a napokban hogy a minusz dBm-es terero netmonitoron nezve atment pluszba . mikor pont nulla volt akkor gondolom a terero pocok szamitas elszallt mert akkor eltunt mind es utana ujra elojott mind a 7... (amugy a 900as cellakhoz kepest alig vannak DCSk ilyen alap nezegetes alapjan... vagy csak azok jobban terjednek mint az 5 vs 2.4ghz wifi es nincsenek a listan..).. Digi a 10W teljesitmennyel gondolom az interferenciat akarja minimalizalni az ujrahasznositas eseten.. ezzel viszont meg tobb cellat kellene telepitenie.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hálás köszönet ezekért az infókért.
Na ezért írtam pár napja, hogy lesz itt még anyázás, ha az álmodozók és hozzá nem értők megtapasztalják a valódi lefedettséget és a 3mhz kapacitást .Mindenhol írnak erről a 15/2 megás sebességről is, csak arról nem, hogy ez elméleti mint valós, és talán az első héten ha lehet majd vele találkozni.
-
Depression
veterán
Na jó, de azt a tempót mobilon nem lehet kihasználni. Ezért is csodálkozom, hogy minden szolgáltató topicja tele van sebességmániával. Ki, hol, mikor mit mért. Nekem, ha megy a youtube, meg a twitch, annál többet sosem használok ki. Azt sem érdekel, hogy egy app 5sec alatt, vagy 30 sec alatt frissíti magát.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
pelenka35
őstag
Milyen telefonokat adnak majd?
Gamertag:Rob3rt75
-
p2pp
őstag
Köszi szépen a mérést!
Diginek az a 105 az nagyon gyenge!
Nagyon kiváncsi leszek idővel ez fog e változni a jó irányba?
Reménykedünk hátha jobb lesz majd.
(Mert a remény hal meg utoljára)
A Network Cell Info Lite app mennyire pontos ilyen szempontból?
A profi labor méréseidhez viszonyítva?
Csak mert ha bekötik velünk szemben majd a 6 szektorost.
Szivesen méregetném azzal a programmal.
Jó lenne majd mihamarabb 1.Sim kártya tőlük és végigmegyek a mi városunkon nagyon szivesen. Van 3db 6 szektoros 1db 4 szektoros és 1 db 3 szektoros bázisuk nálunk egyenlőre.
Biztos lesz majd még idővel.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok! Tegnap észre is vettem, hogy záporoznak a hírek és az éjjel a fürdőkádban rákerestem és van Digi.Mobil Hungary Győrasszonyfán is! Juhééé
-
dchard
veterán
válasz #71835392 #7728 üzenetére
"Mindenhol írnak erről a 15/2 megás sebességről is, csak arról nem, hogy ez elméleti mint valós"
Nem is annyira ezt kellene elmagyarázni az embereknek, hanem hogy a 22/5megabit egy komplett szektor elméleti maximuma lesz, nem pedig egy előfizetőé. Nem tudom én hány helyen (többek között a HWSW-n) is lehet olvasni, hogy mire nem elég a 15/2, amiből tisztán látszik, hogy az embereknek még egy műszaki portálon is lövésük nincs a hálózat működésének a legalavetőbb aspektusáról.
És nyilvánvaló, hogy az első pár hétben majd jönnek az üres cellás, állomás szájából indított speedtest mérések, ahol majd meglesz a 15/2 és már előre látom ahogy mondják: a "negatívoknak" nem lett igazuk.
p2pp:
Én mérőtelóval mérek, ez a telefon kalibrált. A normál telóknál vigyázni kell, mert már attól is nagyban romolhat a mérési eredmény, hogy hogyan tartod (ezért nem szoktam kézből mérni többek között). Egyébként 3-7dB a jellemző pontatlanság a sima telók között (ami nem kevés).
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
válasz kchris78 #7719 üzenetére
ácsi,
Teszem azt ha Budapest levan normálisan fedve , akkor 1-2 előfizetés/család is csak 2e ft ami 100gb net utána lassítás, a többi szolgáltató ilyet, 5-8e ft között árul és ha elfogyott akkor 0kbps.
olyan meg nem létezik, hogy egy több miliós városban mindenki minden nap utazik vidékre,
ezért is ha a Fővárosban 100%-os a lefedettség kül/beltéren. az nagyon sok potenciális ügyfél .
ebből következik, az , hogy a mostani 3 emiatt csökkenteni fog az árakból a verseny miatt, sok háztartásban csak facebook 1-2yt megy mobilnetről, és most mind ezt 1000ft-ért elérhető lesz mikor a minimálbér még nincs 100e ft-se országunkban. Ha így nézzük kell csökkenjen a többi is és emiatt várja sok mindenki a Digi-t az árverseny miatt.
Ami biztos, hogy a freki ami van az kevés . De az emiatt kialakuló árverseny ha kevés és ha 15mbps legoptimálisabb időben a digi mobilnete, akkor is csökkenni fog a másik 3.
Mivel a szolgáltatónak(pl telekom vagy voda vagy telenor) nem az a lényeg, hogy a másik 3 mennyit bir a hálózatán, de valószínű lesz lejárató kampány digi ellen hogy ne vegyétek mert lassú stb, de a lényegre vissza térve, a lényeg nekik az hogy mennyi előfizető van mert minden előfizető x összeget otthagy havonta, és ha egy ilyen ár miatt mint az 1000ft 50gb elmegy több 10e előfizető az igen is ahhoz vezet , hogy az árak csökkenni fognak. (van ezen felül azok akik flottastb vagy telenor hello data sok ök nem fognak emiatt váltani, de az élőfizetők nagyon kis részét teszik ki ök akár csak a több milliós lakossággal rendelkező Budapest-et nézve is. )ui: nem mindenki torrent és fhd uhd videokat néz van akinek a sima facebook messenger és skype is megteszi és ezen emberekből van több nekik elég az 50gb és az elméleti max 15mbps is.
reklám:
dchard a prohardver prémium élőfizetését használja(skip)LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
tomp
félisten
válasz Depression #7729 üzenetére
A letöltésnél valóban nincsen értelme, hogy most 30Mbit van vagy 130Mbit. Feltöltés viszont már fontosabb. Eleve 50Mbiten osztozik mindenki és sokszor volt már, hogy az elkészült videót/fotót kemény 1Mbittel töltődött fel(Google+OneDrive) mert egy szerűen nem volt több sávszél. Na ha itt lett volna +10Mbit örültem volna...
-
p2pp
őstag
Így van! Felhők miatt is nagyon nem mindegy a feltöltési sebbesség!
Nem vagyok Torrent Pityu, de számomra az lenne a jó, ha ugyanannyi lenne le/fel irányban is. De ez még szép álom marad.
Még a vezetékesnél is pont ez a baj a gyatra feltöltés!
De h itt mi lesz? Hamarosan kiderül majd!Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
kchris78
veterán
válasz DonMaster #7736 üzenetére
dchard:
"Nem is annyira ezt kellene elmagyarázni az embereknek, hanem hogy a 22/5megabit egy komplett szektor elméleti maximuma lesz, nem pedig egy előfizetőé."
itt a masik fontos eszrevetel. kerdes milyen gyakorlati tapasztalatok lesznek. Senki nem a 100-200mbit downloadot akarja a mostani halokon hanem a kovetkezmenye: ez a sebesseg garantalja azt hogyha sokan vannak egy cellaban akkor is megvan annyi amennyivel stabilan lehet barmit csinalni. Diginel ez kerdeses. -
p2pp
őstag
válasz kchris78 #7739 üzenetére
Most már amondó vagyok.
Ha lesz 2100 nekik.
Bár már nem vagyok biztos ebben sem.
Akkor inkább azt kell(ene) megvárni ezzel a használhatósággal.
Mert ez így egy ötlettelen, elkalkodott, gyenge, zombi hálózat lesz.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
dchard
veterán
válasz kchris78 #7739 üzenetére
Pontosan.
És hogy fokozzam egy kicsit: amikor a szolgáltató azt látja, hogy egy cella ki van terhelve 100%-ra, az nem azt jelenti, hogy rajta az elméleti maximális sebesség át is megy. A gyakorlati üzemeltetési tapasztalat az, hogy egy állomás jellemzően a 60%-át tudja kitolni magából az elméleti maximumnak valós körülmények között. Tehát például a Telenor 20MHz-es 1800-as cellája ami elvileg 150megát tud, a valóságban 70-80megabitnél koppan ki átlagban, és ez az érték oszlik az előfizetők között. Ennek oka az, hogy egy cellát nem egy előfizető használ, és akik távolabb vagy rosszabb rádiós körülmények között vannak, azok azonos sebesség mellett is jobban terhelik a cellát. Az állomáshoz közel lévő előfizetőhöz képest ugyanazt a 3-4megabites sebességet biztosítani egy kevésbé jó helyen lévő ügyfélnek 2-3-szor akkora rádiós erőforrásba kerül az állomás oldalán.
[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz anglergab #7742 üzenetére
Anélkül hogy nagyon belemennék: minden komplex modulációt használó modern rádiós technikánál úgynevezett erőforrás mátrix van, és ismerve a bemenő paramétereket kiszámítható, hogy mekkora lesz az elméleti maximum sebesség. Ez azért fontos, mert ebben a 3MHz-ben nem csak az előfizető számára hasznos adatok vannak, hanem jelzés üzenetek, cella információk stb.
Ismerve, hogy a DIGI-nél 3MHz sávszélesség, 2x2 antenna rendszer, és 64QAM moduláció érhető el letöltési irányban, ebből kiszámolható, hogy az elméleti maximum kapacitás 22.5Mbit/s lefelé, 16QAM moduláció és diversity felfelé ami 7.5Mbit/s maximumot jelent felfelé. Ezek az elméleti maximum értékek, labor körülmények között, az adott szektor kiszolgálási területén az összes előfizetőre.
Ha például - a többi szolgáltatóhoz hasonlóan - a DIGI is bekapcsolja a 64QAM-ot felfelé, akkor a 7.5Mbit/s-ból 11.25Mbit/s lesz (feltéve, hogy a telefon támogatja ezt és elég közel van az előfizető az állomáshoz).
Az interneten található több kalkulátor is, én ezt használom (mert a többivel már futottam bele pontatlanságba):
https://tools.pedroc.co.uk/4g-speed/
Ha érdekel, hogy vizuálisan hogy néz ki az erőforrás mátrix, akkor ezt ajánlom a figyelmedbe:
http://niviuk.free.fr/lte_resource_grid.html
Le kell tekerni az oldal aljára.
-
DarkByte
addikt
válasz kchris78 #7744 üzenetére
Egyébként nem ismerem a 4G-s hanghívás stabilitását (sajnos a Telenor-nál még sosem sikerült használni), de a 2G bevezetését nem indokolta az is, hogy legyen egy viszonylag hülyebiztos fallback rendszer? Vagy ez tényleg nem indokolt, és a VoLTE/VoWIFI javára kihagyhatták volna az egész GSM-et?
A kizárólagos 4G hálózat (tudom szemét hozzállás, de) egyfajta előszűrőnek is jó lett volna, hogy boldog-boldogtalan egyből ne jöjjön át hozzájuk. Illetve tényleg a nyúlfarknyi spektrumból ami elérhető ki lehetett volna úgy préselni. 5G ugye még nagyon messze van. Mondjuk ha azt vezették volna be, akkor az tényleg garantáltan kiszűrt volna kb. mindenkit.
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
Koszi a reszletes valaszt!
En ugy szamoltam, hogy 64QAM 2x2-es MIMO, 20 MHz 150 Mbps (ugye ez a legelterjedtebb downlink), akkor 3 MHz azonos modulacion es MIMO eseten (0.15-szerese), azaz 22.5 Mbps.
Hoppá, ki is jött
Szerinted szektoronkent ez hany Resource Block-ot jelent? Ha egy elofizeto idealis korulmenyek kozott "kihajtja" az egesz cellat, max. mennyi RB-t kaphat/hasznalhat?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest