-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
havast
aktív tag
válasz ElektrikusDE #8750 üzenetére
Jogos, de nem is ez volna a lényeg.. Bár ma előttem 2 ember rendelt műholdas szolgáltatást csak emiatt..
-
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #8752 üzenetére
Invitelhez sosem volt szerencsém, még tán látogatóban sem, utána se néztem, úh csak a digiről beszélek.
Sztem azt se venném észre, ha az invitel megszűnne -
veterán
valaki írt valahol valami digis mobilnetről arról mit lehet tudni?
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz INGJOKE #8756 üzenetére
Az Összefoglalóban szinte minden lényeges információ benne van.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
goop
őstag
Pécs kertváros digi, 1 órás sorban állás a 4 kártyáért. Samu s9+ berakva egyből regisztrált, Volte, Vowifi is megy. A tetőn a digi antenna, sebesség a lakásban 8/2 Mbit. Meglátjuk, egyelőre másod simnek jó lesz.
-
törölt tag
válasz JohnnyWeiss #8758 üzenetére
Olvasd vissza a bejegyzéseim a témával: tegnap 17-kor kötöttem, ma reggel 7-kor aktiválták. Közben eszközöltem pár repülő módot, újraindítást.....
-
Siriusb
veterán
No, kipróbáltam VoIP hívásra a netet, tökéletes minőségben beszéltem.
-
-
noorbertt
őstag
Jelezni szeretném hogy mobil nézetben nem látszódik a digi apn beállítás az összefoglaló menüben.
Nekem mi8 telefonon van és ott nem hozta be automatikusan a beállításokat és ezért kellet apn-t létrehozni. -
törölt tag
válasz st3v3np3t3r #8765 üzenetére
Ez milyen hasznos tud lenni EU-n kívül....
-
JohnnyWeiss
tag
válasz #08205312 #8761 üzenetére
Már repülő módóztam sokszor, teló újraindítás is volt jópár, cserélgettem a 2 telefon között a kártyát, de semmi. Azért is hívtam fel végül délelőtt az üszit. Ahol viszont monták, hogy sima telefon hívásra (GSM) még nem lehet használni, csak LTE-n és hogy mindenképpen olyan teló kell hozzá ami tud VoLTE-t. De szerintem csak le akartak rázni.
-
NGA
addikt
Valaki próbálta Huawei P9-el?
-
radio100jozs
őstag
Amit hiányolok, hogy nincs TV és Rádió, újság reklám az egészről.
Illetve ott van az a bizonyos levél, mely szerint június 1-től 1000 Ft/hó áron lesz 50 GB-os mobilnet csomag.
Így szerintem még aki türelmes, lesz itt más is napokon belül. -
törölt tag
válasz JohnnyWeiss #8768 üzenetére
2G-s telefonban is müködik.
Várj türelemmel: folyamatosan engedélyezik a kártyákat, lehet a következő csomagban a te számod is benne lesz.
Nálam is ez volt... -
BITBOYS
addikt
Most jutott eszembe, hogy van itthon egy ilyenem LEMFO LEM X Ha nem megy majd a Note 4-es Samsunggal, talán ezzel elketyeg
Kitt, nem menj oda... -
mezosystems
csendes tag
válasz JohnnyWeiss #8768 üzenetére
Megy 2G-n a hívás. Nekem Szifonon még nincs VoLTE, emiatt jo 10sec mire felépül a hívás. Gondolom problákozik LTE-n majd latom, hogy 5sec után eltünik az LTE logo és felépül a hívás.
-
senior tag
válasz radio100jozs #8771 üzenetére
1000 Ft lesz? Nem ingyenes év végéig? Szerk.: Oké így értem, az is megéri. Nekem jó lesz ingyen is..
MasterMark: Áá oké, csak akkor nevezzük nevén a dolgokat, ne keverjük ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Elindult a DIGI mobilszolgáltatása - vihar jöhet a mobilpiacon
Bizony érdekes lesz ez....
-
MasterMark
titán
válasz XboxGamePass #8776 üzenetére
Az egy másik szolgáltatás. Az az ami eddig is volt mobilnet külön.
Switch Tax
-
radio100jozs
őstag
Erről beszélek:
Ez június 1-től indul, 1000 Ft/hó 50 GB, 15/2 Mbites a net, és utána 64/64-re lassít.
Gondolom ez lesz a nem Digiseknek megrendelhető.[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz mezosystems #8775 üzenetére
Ahol van 2G lefedettség, ott működik. Az enyém egy LG K8 4G-ben van és azon is működött a hívás. Pedig az nem tud ilyen úri huncutságokat, mint voLTE vagy voWifi.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
havast
aktív tag
Mobilnet szolgáltatás lesz ezer ft/hó. (Régi telenoros mobilnetet fogja váltani 06.01-tol indul majd.) Tehát az hanghivasra nem lesz használható. Az mobilnet lesz.
-
n00n
őstag
Pécs, kervárosi digi pontban voltam, már nem volt senki mikor én mentem, 2 perc alatt megkaptam a kártyát. Xiaomi Redmi 5 Plus-ban egyből felismerte, viszont a nethez hozzá kellett adnom az itt megírt APN-t. Lakásban (Kertváros) 3 Mbps / 1.5 Mbps-t mértem. Ugyanitt a Telekom 38 Mpbs/ 18Mbps-t tud. Egyelőre ez elég harmatos.
-
orsib78
tag
Most szereztem 4db SIM kartyat az Arena Plaza ugyfelszolgalatan. A szemelyzet kedves es segitokesz volt, bar latszik, hogy uj meg ez nekik. Lehet szamhordozassal is.
tesztelni csak este tudok Pesterzsebeten
[ Szerkesztve ]
-
csz329
csendes tag
válasz csipuka #8572 üzenetére
"Eros ez a dilettansozas. Megy a 3G? Nem."
Ezt írja a "szakújságíró":
"a Digi nagyon modern hálózatot épít az Ericssonnal, és ezt most alátámasztották azzal, hogy a hálózat csak a 4G és a 2G távközlési szabványt ismeri, a 3G-t nem."
A szakszerűtlen megfogalmazáson ne akadjunk fel, de nehogy már a modernség csúcsa legyen, hogy a Digi sem árul lila elefántot (mivel nincs is egyáltalán elefántja, se szürke, se lila). -
nokiae51
tag
Sziasztok!
Ma reggel én is beszereztem egy Előfizetést...kb 30 perc elteltével aktív volt a kártya...
Helyileg Érden lakom Parkváros környékén.....4G
Letöltes : 10. 3 Mbps
Feltöltés : 3.7 MbpsHolnap kipróbálom Biatorbágyon is.... Ha gondoljátok akkor az ott mert sebbéseget is megosztom veletek...
Én csak a mobilnet miatt vettem az előfizetést...
Kellemes napot mindenkinek
[ Szerkesztve ]
Üdv: The Flash
-
mgy
senior tag
Oneplus 5t-n sikerült valakinek már a volte-t beindítani?
-
bopeti98
őstag
A számhordozás egyenlőre hülyeség szerintem. Lehet hogy a jelenlegi 3-10 Mbites értékek sokaknak elég, de ez a sebesség nem ennyi lesz miután több Digi előfizető rászabadul a hálózatra. Majd 1-2 hónap múlva kell megnézni hogy milyen sebesség lesz.
2. SIM-nek oké, de fő Sim-nek rossz ötlet. -
bopeti98
őstag
-
r3dsnake
nagyúr
Ha más nevén van az előfizetés, ő kell hozzá személyesen, ha SIM-et szeretnék igényelni?
-
adman
tag
szerződésben ez van: "Tudomásul veszem, hogy mobil előfizetésemet kizárólag mobil telefon készüléken használhatom."
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- SSD kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest