- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
De hogy minek kell lekorlátozni egy mobilnetet lakcím szerint az nem is értem: A DIGIMobil szolgáltatás csak egyéni Előfizetők számára érhető el, amennyiben Előfizető a Lefedettség oldalon felsorolt települések egyikén rendelkezik bejelentett lakcímmel.
Felmondták a telenorost nekem, van is amúgy digi a telefon szerint, de nem vagyok a listában. Akkor? Remélem nem veszik komolyan...
tomp: rendelj műholdast az mindenütt elérhető.
[ Szerkesztve ]
Jester
-
Vangelis
félisten
Nekem a térkép sem tölt be.
Kazincbarcika benne van?@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
ElektrikusDE
senior tag
Én beruházok egy digi szolgáltatásra, az ingyenes korlátlan mobilnettért!
Ui:
Szerencsére Bp. a lakcimem viszont ahol használni fogom az nincs a listán, bár lefedettség van...
Nekem is eltűnt a Digi oldalán a fejlécben a Mobil menüpont.
De lementettem...
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
csasaKKP
senior tag
válasz Vangelis #8252 üzenetére
*read-only mode off*
Én Barcikai vagyok és nincs. :/ Pedig szívesen kipróbálnám, mert Miskolcra rendszeresen ingázom. Sajna barcikán térő sem nagyon van, sőt... Ismerős Rohde & Schwarz-os kütyüivel futottunk egy kört, de... Miskolcon van normális szolgáltatás csak.
*read-only mode on*[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
DarkByte
addikt
válasz Siriusb #8248 üzenetére
Van egy lista a telefonokkal amivel működik. Ebben csak Samsung és Huawei telefonok vannak eddig. Az alapján hogy a telefonon lévő szoftvernek ismernie kell a szolgáltató VoLTE konfigját (ami egy tucat fájl) sajnos nem így működik a dolog. Ez nem csak egy APN konfig mint a mobilnetnél. Ha a Digi eljuttatja a gyártóhoz (esetemben a OnePlus/Oppo-hoz) a konfigot, akkor a következő ROM frissítéssel bekerül. Addig esetleg kézileg lehet befűzni, ha ért hozzá az ember. De szerintem ez még mind nagyon korai. Szerintem ez gyorsan bővülni fog.
Én úgy látom közben le is került a Mobil menüpont a Digi honlapról, szóval lehet még picit várni kell majd A Sajtóközlemények részen azért ott van a bejelentés.
Közben megint visszatért Szóval csak fazon igazítgatás megy.[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Na a lefedettség és a felsorolt települések azért mutatnak eltérést pl .Szombathely, Sárvár, Celldömölk, Pápa, Ajka stb. lefedett a térkép szerint de a felsorolásban nincsenek benne. A dunántúl azért jóval hiányosabb mint a keleti országrész.
[ Szerkesztve ]
-
pucsido
csendes tag
Akkor június 1-től lehet menni SIMért? Feleslegesen nem megyekbe. Debrecen teljesen levan fedve
-
DarkByte
addikt
válasz Siriusb #8262 üzenetére
Ez a többi szolgáltatónál is így van. Telenor-nál is van VoLTE már év eleje óta, de mégsem tudom használni az 1+6T-n, mert még nem része a OnePlus ROM-jának a konfig. (Illetve nem aktiváltattam még a flottás kártyámon eddig, mert így felesleges). Gondolom hamarosan ez is pótolva lesz.
Amúgy meg nem kell firmware frissítés hogy valahogyan tudd használni. Hanghívás megy 2G-re leváltva, a 4G-n pedig tudsz netezni. Csak a VoLTE/VoWIFi hanghívás nem fog még menni. Nem akkor érvágás, de azért majd érdekelne milyen
[ Szerkesztve ]
-
Con Troll
senior tag
Nekem a telefonos ügyfélszolgálat épp az előbb azt mondta, hogy már lehet ma is szerződni/menni SIM-ért a digi pontokba.
szerk: + az oldalon is ezt írják:
Amennyiben szeretné megrendelni a szolgáltatásunkat, kérjük keresse fel az Önhöz legközelebbi DIGI Pontot[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
Hát olyan nincs, hogy ezt kihagyjam, szerintem tuti hogy előfizetek rá. Erre a csomagra nem számítottam egyáltalán, akármilyen is a hálózatuk, de ha valakinek van egy szabad telefonja amiben nincs sim, ezzel nem kockáztat semmit, ha kipróbálja.
-
Takato
csendes tag
Sziasztok! Jól látom akinek nincs Digi vezetékes szolgáltatása az elfelejtheti a Digi mobilt?...Mert az oldalon ez derül ki
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
aki esetleg beszélt már velük, csak személyes átvétel játszik (mondjuk azt írják)? sajna a legközelebbi digipont 100km-re van tőlem.
-
Takato
csendes tag
válasz #08205312 #8272 üzenetére
Nekem nincs Digim csak Flip van..szóval most nem tudom azért érdemes e előfizetni feleslegesen műholdas szolgáltatásra..ha valaki jár Digi pontba kérdezze meg! Köszönöm!Azt még egy kérdés erejéig ott van hogy bármelyik szolgáltatása a Diginek pl ha csak a sima Telefonra fizetek elő akkor igénybe tudnám venni?
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
Pont május 31-vel szűnik meg a Telekom Maraton díjcsomagja. Szép munka
-
y300fire
tag
[link]
Vowifi?[ Szerkesztve ]
-
stanley00
tag
A mobiltelefon szolgáltatáson felül a DIGI az ügyfelek számára elérhetővé tesz egy, a megbízható és ismert márkák portfólióiból választott készüléklistát is, mely készülékeket a legtöbb DIGI üzletben ki is lehet próbálni.
A DIGI már a mobiltelefon szolgáltatás indulásának pillanatától elérhetővé teszi sajátmárkás telefonkészülékeit, a DIGI C1, DIGI R1 és DIGI K1 típusokat. Ezeket a készülékeket kifejezetten az ügyfelek igényeinek kiszolgálására fejlesztették, mind minőség, mind ár szempontjából.
A közleményből nem világos számomra, hogy ismertebb készülékekből vásárolni is lehet majd náluk a szerződéssel együtt vagy csak a sajátmárkás telefonokat lehet majd venni.
-
Met
nagyúr
A DIGIMobil szolgáltatás igénybevételének feltétele a DIGI, vagy Invitel vezetékes televízió, internet és telefon, valamint műholdas szolgáltatásaiból legalább egy szolgáltatás igénybevétele, vagy amennyiben az Előfizető még nem rendelkezik ilyen szolgáltatással, akkor vállalja, hogy legalább egy ilyen szolgáltatásra előfizetést köt a DIGI-vel vagy az Invitellel.
Ha a feleségem nevén van a szerződés én nem igényelhetem?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
trec12
addikt
A Flip érdekes lehet a jövőben bár szerintem nagyon függ attól hogy a Digi Mobil milyen lesz a valóságban mennyi ügyfelet szerez majd. Vannak itt még kérdések. Ezt csak azért írom mert a Flipnek (Telekomnak) véleményem szerint semeddig nem tartana egy un. Flip Mobil-t bevezetni nyilván nem 0 Ft-ért de nyomott áron amiben szinte nulla kompromisszum van csak a lefedettséget tekintve stb. Persze amig lehet ezeket a flat mobil csomagokat publikusban 10+-ért adni addig annyiért fogja....meg a többi is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
a nemzetközi egyes zóna ára elég szimpatikus.
hanyas vagy, te disznó?
-
tomazin
veterán
Komolyan nem értem ezt a fillérbaszást. Fizetsz a telekomnak, aki semmi másért nem adja annyiért ezt a szolgot, csak hogy benyúlja a digitől az ügyfeleket (még úgy is, hogy neki mínuszos a történet) Ha a digi mondjuk holnap becsukná a boltot (mert túl sok okos van, aki 100ftért az anyját is eladná), akkor hipphopp a 3k-s vagy mennyi csomagot hirtelen 10k+ lenne. Ugyanígy érdemes a mobillal is ezt csinálni, nehogy a 4. szolgáltató egy kartellező piacon erőre tudjon kapni. Az olyan rettenet rossz lenne, hogy végre az totálisan elszállt árakat letörné...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ugye 50 Gb-ig megvan mekkora a letöltési/feltöltési sebesség. Utána korlátozzák. A kérdésem az lenne, hogy ez havonta frissül? Mennyi időnként érvényes az 50 Gb? Meg az is kérdés, hogy hol tudom követni az elhasznált adatmennyiségemet? Amúgy nem semmi ajánlat ez. Keresem az apróbetűs részt... Meg ha jól értem, ez nem kártyás előfizetés, hanem sima, tehát nem kell majd adatot egyeztetni...
-
Takato
csendes tag
Akkor hogy jöhetnék ki a legolcsóbban ha Digi Mobilt akarok? Persze hűség nélkül mert csak teszt jelleggel venném
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest