Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Klown

    aktív tag

    válasz Hauptmann #50081 üzenetére

    Ez egy nagyon jó kérdés! Talán akik jobban benne vannak (pl. poli27) jobban tudják. Gondolom, hogy vannak szabályozások, hogy bizonyos lakásszám fölött, hogy oldható meg a bekötés. Pl. légkábelről nem lehet betelepülni, stb.

    Én másfél évet küzdöttem ezzel a töketlen bandával, kb. ugyanazt végigszopva, mint dchard, de feladtam. :( NMHH már elhajtott, a fogyasztó védelem jogutódjától (V. kerülethez küldték a panaszomat) pedig vagy 3 hónapja várom a választ. Gondolom nagyon gondolkodnak rajta... :DDD Nálunk annyival van súlyosbítva a helyzet, hogy a címlistában sincs benne a lakótelep, de a teljes kerület (XVI.) be van optikázva, az ablakomtól 10m-re a szomszéd utcában van a legközelebbi optikai kötődoboz egy ELMŰ-s oszlopon.

    Ezt a szívást a UPC-vel is eljátszottam egyébként. Ő velük se jutottam sokkal előrébb, bár ott legalább láttam az akaratot. Jöttek is tavaly télen aláírást gyűjteni a lépcsőházban. A Digi-nél még ez sem volt meg. Ott én szedtem össze a hozzájáruló nyilatkozatot a k.k.-vel egyetemben.

    A sok szopáshegyet megelégelve inkább kigründöltem a T-nél egy Speciális I.-es kedvezményt és beköttettem az ő optikájukat. Eddig hála Istennek semmi gondom nem volt velük! Szuperül megy a gigás net, az IPTV is elfogadható, de nyílván a Digis DVB-C jobban tetszene.

    Üdv: Klown

    [ Szerkesztve ]

    << Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

Új hozzászólás Aktív témák