- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz iMaverick #111350 üzenetére
Lehet ez is valami forájdzsí újítás, velem is hasonlót játszott el most a Vodafone.
-
addikt
Kiszedtek, most mar 178.x-es IP-m van, de meg mindig nem megy a DNS feloldas csak ha manualisan beallitom.
Amugy IPv6-os DNS szervereket latok csak.
Az a 10.x-es gateway eleg gyanus, nem tudom mar eddig mi volt az a baj.
Bar lehet az csak a Digis Huawei-es routeruktol jon.[ Szerkesztve ]
-
laca500
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja volt nálam a Digi és lecserélte a régi modemet egy ZTE F6600R újabb kütyüre.
Router üzzemmódban van, de sehogy nem tudok belépni. Már minden jelszó variációt megpróbóltam de nem enged belépni.
user/user
user/digi
digi/digi
digi/user
Esetleg valami ötlet más jeszó kombinációhoz volna valakinek?A másik kérdésem az lenne, hogy a Digis szaki azt mondta, hogy ez már a wifi 6-ot is tudja és wifin keresztül is simán meglesz az 1000mb/sec. Tényleg wifi 6-os ez a kütyü? Mert még ha egymás mellett is van a laptop meg a router, akkor is max. 450mb/sec a letöltés. A laptopban egy ax200-as modul van.
Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
addikt
válasz birno #111356 üzenetére
Sajat routerbe van egy olyan beallitas, hogy "Ignore WAN DNS", azt beallitottam, meg manualisan a DNS szervereket, igy most mar kuldi a klienseknek, de ha nincs ignoralva, akkor hiaba van manualisan beallitva a DNS szerver, latszolag a WAN altal kuldottet adja tovabb, ami semmi ezek szerint, mivel ilyenkor az eszkozeim nem kapnak DNS szervereket es azert nem mukodik semmi.
-
laca500
aktív tag
Köszi szépen, megpróbálom.
Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
cbmfan
őstag
hajnal óta szinte percenként jön az üzenet, hogy controlpanel29 .com letiltva:
persze nem talált semmit. viszont kérdeztem több digis ismerősömet, van akinél ugyanez a helyzet. egy ukrán IP-ről jön, lehet, hogy vityának köszönhetően betámadták digi hálózatát?
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
cbmfan
őstag
nincs, nem szokásom minden szemetet össze-vissza telepíteni mint egy random vérpistike, és a gép sincs terhelve. azért az feltűnne ha a procin/videokártyán felpörögnének a ventilátorok.
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
takitibi
tag
Digi-s mobilinternet jelentés Szegedről. A teljesen nyílvánvaló tény látszódik:
Csúcsidőben a digi a voda tornyon a túl sok felhasználó és adat miatt hanyattfekszik.
Szombat hajnali 5 órakor meg kifogástalan. Egyszerűen nem bírja el a voda torony a többletet. Be kellene látni. Azt nem értem, hogy mi lesz a digis tornyokkal? Kiadják majd kisebb cégeknek, vagy simán leszerelik és eladják bagóért? De mindenesetre szánalmas. Pedig az elmúlt 15 évem a digivel szerelem volt. Most viszont átok, és decembertől váltok telekomra! Nincs más opcióm sem az utcában...Csúcsidőben, este 7-kor:
Szombaton hajnali 5kor pedig:
Szóval lehet itt hinteni a port, de az életszerű mindennapi használat ezt mutatja. Hajnalban jó, csúcsidőben túlterhelt szar-fos-gané a digi azaz a Vodafone hálózat. Egyszerűen azok a régi tornyok erre voltak képekek. Vagy az átviteli technikájuk.Üdv: TakiTibi
-
MODERÁTOR
válasz takitibi #111368 üzenetére
DIGI Mobil topik.
-
Balazs_
senior tag
Van bármilyen elérhető dokumentum, hogy a Digi hol tervezi elérhetővé tenni az üvegszálas netet a városokon belül? Pl. nálunk a város széle felé nincs mindenhol netjük, kíváncsi vagyok, hogy lesz-e.
-
forcegt
csendes tag
A LAN portok az újabb, wifi 6 routereken is el vannak szeparálva egymástól a Diginél?
-
forcegt
csendes tag
-
Kis Samurai
tag
Tapasztalatként írom, hátha másnak is segít:
Volt problémám a digivel, miszerint véletlenszerűen megszakadt a PPPoE kapcsolat, hibás felhasználónév vagy jelszó hibaüzenettel, ami aztán magától, vagy pár eszköz újraindítástól helyreállt, de csak fix 100Mbites kapcsolatként. (Ez volt az egészben a legérdekesebb tünet...)
Gondolkodtunk hibás UTP kábelezésben, ONT hibában, (szolgáltatóval és itt a fórumon is) vettem saját routert, bridge módba kapcsolt ONT-vel is előjött ugyanez. ONT csere sem segített. Központból nyilván mindent jónak láttak, saját hálózatra/eszközre akarták fogni a hibát.
Szerencsére sikerült egy hálózati mérnökkel beszélnem, kiderült, hogy amit a központban látnak jelerősség, az nyilvánvalóan nem egyezik a végponton mérttel. Kijött egy srác, kiderült hogy az upstream jelerősség az optikán a béka segge alatt van, ezért dobálgatta el az authentikációt.Kötésfelújítás az optika nálam lévő és az oszlopon lévő végén és hurrá, minden szipi-szuper azóta.
Nincs nálam toll, sorry...
-
4Grider
nagyúr
válasz forcegt #111377 üzenetére
Azért az okostelefonokkal (amik ugye csak a wlan-t használják, mint a legújabb csak wlan-os laptopok) az ember szeretne nyomtatni, tv-re képet/videót/streamet átküldeni. És ezek még csak alap dolgok. Eszem megáll, hogy volt valaki, akinek eszébe jutott, hogy a wlan-t elszeparálja a LAN-tól.
-
dchard
veterán
válasz 4Grider #111379 üzenetére
És ez még mind hagyján, de akár holnap leszedhetnék ezt az ostobaságot az összes eszközükről távolról egy gombnyomással, tekintve hogy TR-069-en pontosan egy darab flag ez a paraméter, és minden eszközük be van integrálva az ACS-be.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
iMaverick
addikt
válasz Dragon3000 #111354 üzenetére
7890Ft a Diginekem 2022-es csomag. (Az erzsébeti címre is ennyit fizetünk.) Szóval megadták az e-pack kedvezményt.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Vigyorka
aktív tag
Üdv!
Budepest IX. kerület 400-450 Mbps a download...
Megvárom a holnap reggelt megint csinálok egy újraindítást aztán indulhat a bejelentés.
A környéken másnál nincs gond?Vigyorka
-
4Grider
nagyúr
válasz mucsgyver70 #111383 üzenetére
A kínáltat meg jó pénzért simán kiméri nála a technikus.
-
nagyúr
válasz mucsgyver70 #111383 üzenetére
Ha huzamosabb ideig nincs meg a kínált sebesség, akkor nem takarózhat a garantálttal a szolgáltató.
-
adika4444
addikt
válasz Jim74 #111385 üzenetére
FTTH-n a tartós sebességvesztés ritka, általában valamilyen - jellemzően felhasználói oldali - hardveres vagy szoftveres hiba okoz ilyen jelenséget.
Lehet gond, túlterheltség a szolgáltatónál is, de ahogy írta is Vigyorka, fog egyet tesztelni reggel is és ez célszerű is.
üdv, adika4444
-
Vigyorka
aktív tag
Üdv!
Budapest IX.kerület és én tesztelek..
Routeren át 400-450.Mbps. A Digi eszközét is újraindítottam 5 perc szünet után.
Közvetlen a laptopról mérve (routert kihagyva!) 290-300 Mbps..!!Vigyorka
-
nincsnév007
őstag
Nálatok van internet? Nálunk nincs gondoltam újra inditom a routert de a modem villog furcsán.
-
Vigyorka
aktív tag
Üdv!
Budapest IX.kerület és tesztelgetek - hibabejelentés előtt.
CLI-vel, több szerveren, kábellel csatlakozva. A laptopnak ugyanazt a csatlakozóját használva routerrel és a nélkül.
Ha a Bitdefendert kikapcsolom 10-15 Mbps-al nő a sebesség..
(ennek zenehallgatás lesz a vége...)Vigyorka
-
Dr.NX
addikt
Ilyen "helyesbítő" számlákkal találkozott már valaki?
Vajon miért kaptam?
Reméltem, hogy eltűnnek, de nem.
Márciustól kezdve visszemenőleg felezi a kedvezményemet, így fizethetek 3850 Ft-ot.
Elfogadom a sütiket.
-
Inhouse
őstag
-
Dr.NX
addikt
válasz Dr.NX #111395 üzenetére
Az ügyfélszolgálatos szerint ők hibáztak, nyitott rá ticketet, ami persze 30 nap, úgyhogy most befizettem egyelőre.
Állítólag néha előfordul, hogy kiszámlázzák a kedvezményt.
Egyébként valószínűleg nem késedelem, mert általában a számla kiadásának napján szoktam befizetni.Elfogadom a sütiket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest