Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz Benzoldog #25466 üzenetére

    Ayudate Holding Tanácsadó Kft a Sportklub tulajdonosa, azért ahogy elnézem nem kicsit vásárolgattak mostanság:

    - megvették a Sportklub-ot (egyben az egész IKO csoportot)

    - megvásárolta a Juventus Rádiót üzemeltető cégeket

    ezt találni még róluk:

    Az Ayudate Investment Group egy gyorsan növekvő cégcsoport, melynek érdekeltségei főként a távközlés és az informatika területén aktívak. A távközlési szolgáltatásoktól kezdve az optikaihálózat-gyártáson keresztül az it infrastruktúrafejlesztésig a csoport cégei Magyarországon és külföldön egyaránt folytatnak tevékenységet. Összesített árbevételük mintegy 2 milliárd forint és közel 100 alkalmazottat foglalkoztatnak. Az Ayudate Holding Kft. befektetési fókuszában a távközlés, média, technológia (TMT) területén működő cégek állnak, melyek élen járnak az innovatív megoldások.

    A Céginfo.hu adatai szerint az Ayudate Holding Kft.-t 2012. januárjában jegyezte be a cégbíróság, tualdjonosa a koppenhágai székhelyű Power Investments Services ApS. Főtevékenysége a vagyonkezelés, jegyzett tőkéje 18 millió forint. A társaság honlapja szerint befektetései közé tartozik a Mototel Kft., a Távger Kft., a Directone Kft., a Directtwo Kft., a Rack Kft. és a Cabmap Kft.

    Nem lenne meglepő ha a Tv2 csoport megvétele mögött is ők állnának tényleg.....

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák