- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
namenlos
tag
válasz zsoltyy #24250 üzenetére
Olyan, mintha egy külső személy/cég kezelné a facebook oldalukat: azaz csak annyiról van infójuk, ami a digi.hu-n is fenn van. „A csatorna bekerülése a hivatalos kiosztásban nem várható.” = nincs bent az új (még nem érvényes) ÁSZF-ben. Szóval érdemi segítséget nem nagyon nyújtanak.
-
zsolt501
nagyúr
válasz namenlos #24253 üzenetére
Ezt a külső céges dolgot eltaláltad, a Call Centereket is külső cégek csinálják, vagyis bér munkát csinálnak.
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsoltyy
tag
válasz namenlos #24253 üzenetére
Ez se lenne baj, mert végül is mindegy ki ír a facebookra. Csak nem kapnak info-t amit kiírhatnának, vagy amire érdemben reagálnának.
Erről a VH1-ről is lehetett volna szólni. Talán több pozitív megnyilvánulás lenne, ha tájékoztatnának. Így viszont kb tök felesleges a FB oldaluk.
Jó lehet DiGi-s kommunikációs igazgatónak lenni. Semmi dolguk sincs. -
Scrym
tag
Sajnos én előtte nem kísértem a WTCC-t, úgyhogy arról nem tudok milyen volt előtte, de hiszek neked! Mondjuk most azért Loeb feldobja kicsit! Egyébként van igazság abban amit a divat-drukkerségről írsz.
Mi ez a Celeburdi cucc??? Nem vágom! Írnál erről bővebben?Bogyi007:
Tudom, hogy ott is megy, volt hogy ott néztem, bár azért Lantiék (Eurosport) több infóval szolgálnak közben. És az időmérőt is szoktam nézni, sokszor az is nagy izgalmakat rejt, nagyobbakat mint néhány futam. -
namenlos
tag
Ha két munkanap alatt nem sikerül lebonyolítaniuk egy számhordozást, tényleg jár nekem az ötezres kötbér vagy vannak kiskapuk?
-
Ahab77
tag
VH1 a DIGI kábeles kínálatában
2014 Január 29-től a DIGI kábeles digitális műsorkínálatába bekerült a VH1.Az alábbi frekvenciákon érhető el:
Budapest : 394MHz (TS27)
Vidék, Hatvan és Kiskunhalas: 762MHz (TS27)
Debrecen 786MHz (TS15) -
veterán
válasz Flashget #24241 üzenetére
Én mint motoros ember és ős Moto GP néző ezt kikérem magamnak.
Moto GP-t, Motocross-t már akkor követtem amikor Talma kb a csattogós lepkét tologatta.A WTCC-t csak fél szemmel követtem idáig, de Loeb miatt, akit már előttem is emlegettek idén nagyobb figyelmet fogok szentelni a sorozatnak.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
br.rak
őstag
Gondolom mind a két cég (Viacomm ; Digi) kicsit visszavett az arcából és ezért vannak ezek a csatornák, bár már a VH1 és inkább reality mint zene csatorna. (a digi saját zenecsatornái elég jók illetve a Mezzo mint komolyzenei csatorna, van még pár viszonylag értelmes zenei csatorna mint a Deluxe Music vagy a GoTV)
szerk: amúgy milyen ICO-s adók hiányoznak,a mik még léteznek? Rtl2, Sport klub, Doq; ezeken kívül van más RTL féle töltelékcsatorna ami még nincs a rásózva a digire?
[ Szerkesztve ]
-
szili.tamas1
senior tag
Elég gyanús ez nekem, lett egy valag új csatorna az utóbbi időben, kíváncsian várom mit vesznek ki/mennyit emelnek...
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
br.rak
őstag
És ebben mi a logika? Minden töltelékadó a román médiahatósághoz tartozik. Esetleg valami egyéb költségoptimalizálás dolog lehet...
-
McKalton
tag
na van új infóm srácok
digi ma hívott, hogy lett 1-2 hd boxuk és mivel már 5 hónapja várok rá így az egyik az enyém lehet.
Ez eddig jó, de megkérdeztem mi a helyzet ci+ kártya fronton és nagy duzzogva elárulták a szerelők, hogy már van infójuk róla méghozzá 1-2 héten belül már kapnak ilyen kártyákat és most vigyem el a hd boxot aztán majd kicserélik nekem ci+-ra.szóval haleluja szerintem februárban jöhet az áttörés.
[ Szerkesztve ]
Hardwired!
-
Benzoldog
tag
Örülök, hogy a kábeles kínálatba is bekerült a VH1, már csak a VH1 Classic hiányzik, hogy a '70-es, '80-as évek zenéit is lehessen élvezni.
-
unravel
őstag
válasz zsoltyy #24283 üzenetére
1, van még település ahol nem lehet választani szolgáltatót? ha ennyire muzsikatv függő miért nem választ muzsikatévés szolgáltatót?
2, mi az a műsorfolyam ami nem található meg a digi kínálatában? film? zene? sport?
3, mennyi agya lehet annak aki a digi fb-n kérdezi hogy lesz-e muzsika tv?¯\_(ツ)_/¯
-
M_AND_Ms
veterán
-
allfinanz
senior tag
Szélesvászonra vált a TV Paprika. Ideje volt.
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
allfinanz
senior tag
sírjatok, h legyen euronews!!!!!!
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
Benzoldog
tag
válasz Flashget #24288 üzenetére
Azért reméljük ez a nagy csatorna bővítési hullám, nem az előjele egy későbbi csatorna elvételeknek. És ami érdekes, hogy csupa zenei adóval bővült a kínálat (MTV, VIVA, VH1), és ezek mind a Viacom csoporthoz tartoznak, akár csak a Nickelodeon és a Comedy Central. Tehát most úgy néz ki nagy a barátság a Viacom-mal.
-
Flashget
félisten
válasz Benzoldog #24290 üzenetére
össze bútoroztak a Viacommal..így viszont esélytelen, hogy más hasonló "terítős cég" bekerülhet a digihez..
Azért reméljük ez a nagy csatorna bővítési hullám, nem az előjele egy későbbi csatorna elvételeknek
akár megeshet még az is, hogy egy retek klub reptetésre kerül év végén, mert nem hiszem, hogy a digi elfogadja a fizetőssé váló retket. így, hogy retek 2 sem kell neki és az eurosportok is kikerülhetnek.
és ez lenne a kisebbik rossz.
de az is lehet marad minden a tarifa 3100 helyett 3500 lenne. ez lenne a legjobb megoldás.
viszont jobban tartok attól, hogy telepakolják csatornákkal most és aztán meghirdetik "aprón" a digit a T-nek....na ez ne legyen.Realme GT Master Edition
-
Bogyi007
veterán
válasz Ahab77 #24269 üzenetére
Ó hogy már megint használhatom a Samsungos editor programot....
Kedves Digi nem lehetne egyetlen nap ezt a sok csatornát variálni?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
törölt tag
Jó lenne, ha az Eurosportok maradnának! Hol fogom akkor nézni a Snooker tornákat? Az nem megoldás, hogy utólag megnézem a Youtube-ról, már amit fel is tesznek.
Az RTL Klub az országos tévéhálózaton nem lehet fizetős, mert amíg a szerződése tart, azt be kell tartania. De a kábeltévé társaságoktól, és a műholdas vételi lehetőségért simán kérhet pénzt. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy az RTL Klub fizetőssé válása esetén a Diginél kidobnak egy pár csatornát, hogy tartani tudják az árat. Az RTL Klubot azért nem valószínű, hogy dobnák, mert ahhoz túlságosan sokan nézik.
[ Szerkesztve ]
-
Benzoldog
tag
Már van EPG a VH1-on (Bp.).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest