- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz Flashget #15400 üzenetére
"A DIGI minden tőle telhetőt megtett, hogy a Discovery csatornái továbbra is a műsorkínálatának részét képezzék, ez azonban jelen körülmények között, a Discovery által támasztott feltételekre tekintettel, kizárólag a TV előfizetési díjak emelésével lett volna lehetséges.
Társaságunk számára kiemelten fontos az árstabilitás."
Nem érdekel az árstabilitás, legyen drágább, legyen külön fizetős csomagban, nem érdekel, de legyen lehetőségem előfizetni rá...
Különben is, január 1-től jön a közműadó, ami a távközlési cégeket is érinti, az áremelés elkerülhetetlen lesz.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Kwisatzh
senior tag
válasz nubreed #15401 üzenetére
"Társaságunk számára kiemelten fontos az árstabilitás"
LÁTOM A JÖVŐT !
2032: A DIGI kábeltelevíziós csomagja immár csak 1 azaz egy adót tartalmaz, az előfizetési díja ami megegyezik egy doboz gyufa árával, immár huszonöt éve változatlanul: 3100 Ft.
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
Flashget
félisten
válasz nubreed #15401 üzenetére
Orbán első kivetett adója miatt emeltek minden díjon 200Ft-ot. De megértette mindenki miért van az emelés. Most is megérti, bár el nem fogadja. Ez teljesen más dolog.
Viszont így meg esélyt sem hagy, hogy aki akarja vállalja a magasabb díjat de tudja nézni továbbra is. és ez nem csak a discoveryt jelenti, hanem amiket már kivettek meg amiket kivesznek a jövőben csak azért, hogy pr-ból mondhassa "csak mi nem emeltünk árat az év elején" ahogy teték ezt a 25%-ról 27%-ra való átállásnál.
Realme GT Master Edition
-
g0dl
addikt
Igazából akkor indulna verseny, ha a többi szolgáltató viszont felvenné a digisportot, akár plusz fizető csomagban. Mert sokan kizárólag a miatt maradnak.
Egyébként vajon műszaki okai vannak, hogy a digi nem áll elő tematikus minicsomagokkal?
Úgy tarthatnák az árat, de nem kéne fizessek a pro4 story4 story5 supertv2 és vagy még egyszer ennyi gagyiért, amit egy másodpercig nem nézek. -
Flashget
félisten
válasz gatto_ #15405 üzenetére
nem lesz több, mint ami átlag szokott lenni..3000-3500 előfizető a 3xxxxx-ből.
szeptemberi adat is ilyen volt pedig akkor meg a seria a-t bukta a digisport nálunk.
még mindig azzal tud ennyi előfizetőt megtartani, hogy nincs kötelező hűség és olcsó.Realme GT Master Edition
-
kaliber
aktív tag
Basszus most ért ide a módositás, Discovery Chanel helyett History a Discoveryt néztem a legtöbbet, nagyon jó sorozatok voltak rajta, ez hülye üzletpolitika " nem emelünk árat" miért nem adják külön csomagban pár száz forintért, úgy ahogy a Sport1, Sport2-t is azok nem érdekelnek nem fizetek rá elő, de a Discoveryre fizetnék.
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
-
eXodus
őstag
válasz leslieke #15412 üzenetére
Ezért k*rták el a diginél. Digi+ csomagban van sport1-2-m, + szuperf*sTV2, ( aztán az rtl szarjais jöhetne ide)
Ebbe rakták voln a discoveryket és megemelnék az árát, szerintem mindenki jól (kevésbé rosszul) járt volna.
(Akit a sport érdekel fizetne, a szennycsatornát kedvelők fizetnének, és a discoverysek is .... )(#15414) leslieke
az a diginek nem lenne jó, mert a lényeg h +pénzért eladják azokat is amik nem érdeklik az embert.[ Szerkesztve ]
-
kaliber
aktív tag
válasz eXodus #15413 üzenetére
Igen, miért nem rakták a Digi+ csomagba aki nézi az felárért nézhesse, nem az hogy egyszerűen lehetőségem sincs választani.
Egyébként próbáltam felhívni a 1272-t elérhetetlen, úgyhogy csak ennyien nézik a Discoveryt.
[ Szerkesztve ]
-
ArGab
őstag
Sajnos nem ilyen egyszerű. Általában egy csatornát a középső csomagba a legolcsóbban adják, a nagyobb csomagba drágábban, legdrágábban meg a minicsomagokba. Tehát lehet hogy pl 50Ft/előfizetőt kérnek érte, előbbi esetben, 80Ft/előfizetőt nagy csomagban, de pl 200Ft/előfizetőt minicsomagban.
Azonkívül a tematikus minicsomagok alapfeltétele, hogy kódolt legyen az adás és csak azokat a csatornákat nézhesd, amire fizetsz. Ehhez meg ugye settopboxot, kártyát kellene osztani (1-et legalább ingyen előrefizetésként) ami bizony pénzbe kerül. -
Bogyi007
veterán
Dehogy kell settopbox. Nekem sincs és mégsem tudok HBO-t nézni - s csak egy módon lehetséges hogy nem tudom nézni, ha az kódolva van és márpedig kódolva van, mert a legutóbb is amikor volt az az ingyenes nap akkor tudtam nézni - ergo nem volt kódolva.
Egy valamit kellett volna tennie a Diginek, kb egy hónapja amikor küldték a csekket vagy értesítőt akkor kellett volna egy kérdőívet is mellékelni hogy akarunk-e esetleg külön fizetni a Discovery érdekeltségű csatornákért vagy máskülönben nem tudják biztosítani a mostani áron. Enyit kellett volna tenni és az eredmények tekintetében cselekedni.....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
unravel
őstag
"Egyébként vajon műszaki okai vannak, hogy a digi nem áll elő tematikus minicsomagokkal?"
Az biztos, hogy nagy falat lenne az ügyfélszolgálatosok és a műszakisoknak a kódolt csomagok beüzemelése ennél a fapados szolgáltatónál. Nem menne zökkenőmentesen."A DIGI minden tőle telhetőt megtett, hogy a Discovery csatornái továbbra is a műsorkínálatának részét képezzék"
Szívesen meghallgatnám azt a DIGI-Discovery tárgyalást.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Bogyi007
veterán
válasz unravel #15418 üzenetére
Digi - Adjátok nekünk ingyen a discovery csatornákat?
Discovery - Nem, az a szokás hogy fizetni kell érte
Digi - De nekünk üzletfilózfiánk hogy nem emelünk az árainkon
Discovery - De mi eddig sem ingyen adtuk
Digi - Nem baj, le gyártottunk két alternatív csatornát ami messziről ködben hasonlít két csatornátokra és van egy kiselejtezett Történelem csatink is és már nem maradt pénzünk hogy az eddigi áron továbbítsuk a műsoraitokat, így arra gondoltunk hogy hátha akkor ingyen odaadjátok
Discovery - Ingyen sajnos nem tudjuk odaadni
Digi - lenyomnak három gombot az átjátszópanelen közben, ami által a Discovery csatornák eltűnnek, míg az új Digi által adott csatornák elindulnak - akkor viszlát!
És megkaptuk a mostani eredményt.....
Ezt kipakoltam a Digi FB oldalára is, szerintetek mennyi idő múlva vonják meg a hozzászólási jogomat ott?
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
kaliber
aktív tag
Nálam is DVB-C-n jön a digitális adás box nélkül és csak akkor tudom nézni a HBO-t ha kódolás nélkül jön, és a Sport1, Sport2-t sem látom mert nem Digi+-os a csomagom, úgyhogy semmiféle technikai akadálya nincs más csomagban nézhetővé tenni a Discoveryt.
-
ArGab
őstag
válasz kaliber #15420 üzenetére
Igen, mert a Digi+ olyan magas frekvencián van, amit szépen levág a szűrő kint ugyanúgy ahogy azt egy analóg csomag esetében szokták tenni. De ha tematikus csomagok vannak, nem szemezgethetnek hogy ide ezt a frekvenciát szűrjük, a következő mehet, aztán kettő nem. Ott csak az maradhat, hogy van egy alapcsomag és azon felül mindent kódolniuk kell.
Bogyi007 #15417: bocs, de nem sikerült dekódolni az első bekezdést.
[ Szerkesztve ]
-
Ahab77
tag
válasz Bogyi007 #15417 üzenetére
Ezt az érvelést egyszer már előadtad, akkor is hülyeség volt. Naná hogy tudtad nézni, mivel az ingyen HBO napon nincs kódolás (kikapcsolták), más napokon viszont van. Szóval minicsomagokhoz kell az STB. Illetve akkor nem kell, ha minden házhoz annyiféle kábel jön ahányféle minicsomagkombináció létezik, ami lássuk be idiótaság. Ráadásul megszaporodnának a véletlenül felfeszítették a dobozt és átkötötték, én nem tudom hogy történhetett ez lopások.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
azért az UPC-sek is rendetlenkednek csak ők a szerződésekkel :p
Facebookon háborognak a UPC ügyfeleiRealme GT Master Edition
-
Alexios
veterán
válasz Bogyi007 #15419 üzenetére
Azért ezt így te sem gondolhatod. Valószínűleg a Discovery rájött, hogy milyen népszerűek a csatornái, és úgy gondolták, hogy majd úgy is kifizeti a szolgáltató a megemelt árat, a digi viszont nem akart emiatt árat emelni. Most mindketten megszívták, mert a discovery kevesebb pénzt kap, a digitől meg lesznek akik emiatt váltanak.
-
kaliber
aktív tag
Akkor rakja a Digi+-ba így nem kell külön tematikus csomag, bár igazából most is van ugye
-közszolgálati
-alap
-Digi+
-HBO pack
-HBO maxpackÚgyhogy, ha ezeket megtudják oldani szerintem a többi is menne.
-
NGA
addikt
Kis segitség kellene:
Digi-s vagyok, és szeretnék felvenni róla. Tudtok ajánlani olyan DVB-C Set Top Box-ot, ami rendelkezik PVR funkcióval, és tudja a netet is? Azaz a belső hálón található filmeket játszanám le.Amit találtam az az Alma C2200. Erről mi a vélemény? A felvett filmjei valahogy átvihetők a szgépre? Le tudja játszani a hálón a filmeket?
-
csibuk666
csendes tag
2 hete van digim, megkérdeztem az üzletkötőt, hogy mi ez a Discovery kivétel, és a következőket mondta:
1, A discovery emelte árait, nem a Digi nem akar fizetni érte
2, Más szolgáltató sem tudja tartani az új árakat, így a UPC is tárgyalásokat folytat velük.
3, 2012.11.31 -ig valószínűleg a UPC és Invitel kínálatából is kikerül.Na ezeket validáljátok pls. Mennyire lehet ez igaz?
Amúgy pont letojom a discoveryt, pont 2x annyi volt a reklám mint a tartalom.
1 normális adás volt az autókerekedők, annak meg letöltöttem az összes részét a torrentről.Zsír új optikai hálózaton vagyok, ahol egyedül csak a DIGI + csomag elérhető. Hogyan akarnának tematikus csomagokat csinálni, ha az új rendszeren a közszolgálati csati, meg a sima se elérhető?
Van hova fejlődni, de félpénzért én is kussolok.
-
csibuk666
csendes tag
Alma:
- Nem lehet sorba rendezni a csatikat, csak favorit opciók vannak. Várjuk az új fw-t.
- Médiacentere jó, de csak USB HDD -ről megy.
- Okosítható
- PVR, felvétel megy a HDD -re kíváló minőségbenTalán a Gekko tudna NAS -ról játszani, de próbálni kellene.
Amiko HD8240 tudása = az Almáéval, de itt már sorba lehet rendezni a csatikat. MKV -kat mind viszi
-
Bogyi007
veterán
-
konrada
tag
válasz kaliber #15425 üzenetére
Ez csak 3 csomag.
Megpróbálom konyhanyelven megmagyarázni, mert én sem értek hozzá.
A digi a többi társasággal ellentétben a digitális csomagjait is úgy osztja szét, mint az analógjait, azaz a bemenő jelet a ház központi dobozában osztja el, és ott lakásonként 3 bemenet van, abból kettőre szűrő van rakva, az egyik az alacsonyabb frekvenciákon kívül szűr ki mindent, a másik csak a magasabb frekvenciákat, a harmadik meg semmit.A dobozban aszerint kötik be, ki mit fizet. Értelemszerűen aki csak közszolgálatit, azt az elsőbe, aki az alapot, a 2.-ra, aki meg a +-t, a 3.-hoz.
Ezért kell a HBO-hoz külön box, mert arra kéne egy 4., még magasabbtól szűrő is, de minél kisebb 1-1 frekvencia szélesség, annál nehezebb üzembiztosan üzemeltetni, de a 4. kiépítése is komoly költség volna. (teszem hozzá, amikor a HBO analóg volt, az ment a 3.-on, de csak 2 csomag volt.)
Mivel be kellett vezetni a közszolgálatit, tolták fel a másik kettőt, és hozták be a boxot a HBO-hoz.
Ugyanis: kártyával a titkosított - azaz zavart csatornákat ki lehet kódolni, így a HBO-t be lehet pakolni akármelyik csomagba, kártya nélkül nem nézhető.
És ez a válasz a minicsomagokra is: Azt csak azoknál a szolgáltatóknál lehet bevezetni, amely digitálisan kódolt, ezért csak kártyával és STB-vel (na jó, esetleg CI-vel, de az fillérre ugyanannyi) fogható.
Én meg erre azt mondom, hogy pl. nekem ez csak a 3 plusz box bérlése miatt alapból annyival kerülne többe, mint amennyit a Diginek fizetek, ráadásnak még a plusz kütyük...
No nekem ezért nem kéne az ilyen minicsomagos bohóckodás.Ja és még annyit a + csomagba tevés és annak áremelése gondolathoz: ami a közepes csomagnál 200 Ft emelés lenne, az a +-nál, 600-800 Ft, mert az árat emelő csatornának az a lényeg, hogy x cég y Ft-tal fizessen többet, nem pedig néhány ezer néző annak a töredékét, ezért ha az célja, hogy egy 300 ezres szolgáltató 200 Ft/fővel 60 millióval többet fizessen havonta, úgy qrvára nem érdekli, hogy a cég hogyan osztja el azt.
Ha egy olyan csomagba rakja, melyet teszem azt 100 ezren néznek, akkor is a 60 millát várja el. -
imis
senior tag
Fehérvári csatornakiosztást hol találok? Mert a digi.hu oldalon a dokutárban nincsen.
-
kaliber
aktív tag
válasz konrada #15434 üzenetére
Így már érthetőbb, sajnos nem látunk bele, hogy mennyivel kér többet a discovery, hogy ha a magasabb frekvenciába tenné a Digi a discovery csatornákat (ha technikailag lehetséges) akkor az a harmadik "csomagba" kerülne és hányan váltanának magyarán fizetnének többet 300ft-al, és az mennyit hozna a diginek.
Az biztos hogy a digi ezekkel az árakkal nagyon versenyképes, főleg úgy hogy box nélkül tudok (HD) digitális adást nézni, ami nekem nagyon bejön, rühelném a boxot+ még egy távirányitót. Az autókereskedők, a túlélés törvénye (Bear Grylls) is bejön, meg azért még van pár műsor, nem hiába azt néztem a tech csatornák közül a legtöbbet, marad a torrent, csak fohászkodjunk, hogy a kedves feltöltőnek ne digi előfizetése legyen
[ Szerkesztve ]
-
Mrtn
csendes tag
Origo: A Discovery szerint a Digi hazudott és szerződést szegett
http://www.origo.hu/teve/20121121-a-discovery-szerint-a-digi-hazudott-es-szerzodest-szegett.htmhttp://www.discoverybaratai.com/
-
rocket
nagyúr
Nehany nap alatt lefog csengeni ez a tortenet, van a mondas, hogy "megszoksz, vagy megszöksz", egy dolog kiderult mar a multban, a kozosseg ereje keves egy tobb szazezer elofizetovel rendelkezo szolgaltato ellen (emlekszem amikor a Matav megszuntette a 150ft-os csomagot mekkora felhaborodas volt, egereket is temettek a Matav szekhaz elott, aztan szepen ellaposodott a tortenet, mert nem maradt mas eszkoz az elofizetok kezeben), hogy meggondolja magat, TLC es ID-t atmenetileg raktak vissza, mert nem tudtak ujat felmutatni helyettuk, most mar tudnak (ezzel sokan kifognak bekulni), es ki is fognak kerulni legkesobb november 30-an.
Raadasul nem volt meg szo rola, de ebben az ugyben sajnos van egy hatalmas joker a DIGI kezeben, ez pedig, hogy ha valtana is az ember TV csomaggal szolgaltatot a nettel semmi gond messze legjobb ar/ertek aranyu nagy tobbsegnel hiba nelkul, csomag nelkul meg mas szolgaltatok arai DSC-vel egyutt 2-3x dragabbak a DIGI-nel, plusz Set-top-box is kell ennyit meg nagyon sok embernek megha anyagilag meg is tehetne nem er meg.
A masik ket nagy szolgaltatonak meg annyi esze nincs (ugye minek akarnak felrugni a jol mukodo ar kartellt),hogy latvan a helyzetet kihasznaljak es olcsobb TV csomagokkal magukhoz csabitsak a csalodott DIGI elofizetoket legalabb TV elofizetessel.
Meglatjuk majd mennyivel fog esni a DIGI elofizetoinek szama november-decemberben, abbol majd lehet kovetkeztetni jol szamoltak-e, mert az biztosan bevan kalkulalva mennyi elofizeto eshet aldozatul a regi, elismert csatornak kivetelenek, es a sajat vackaikkal valo feltoltesnek.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
PindurAnna
Közösségépítő
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Kija
aktív tag
válasz PindurAnna #15445 üzenetére
+1
-
PindurAnna
Közösségépítő
A facebookon azt írja van remény a visszakapcsolásra..ezért várják a fogyasztók reakcióit, jelentkezését ki tart rá igényt..
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
nubreed
veterán
válasz PindurAnna #15445 üzenetére
+1
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hardcore café
- OLED TV topic
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest