Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz tiborv #6519 üzenetére

    Blizz: Gyűrűt/amut craftolni? Azt hogy, erről nem hallottam még.
    Black rúnaszó jónak tűnik, csak egy "Io" hiányozna belőle, amit ki tudnék farmolni Countessből elvileg. A baj az vele, hogy macebe lehet tenni, én meg eléggé kardra vagyok utalva most két okból is.

    PlugY miatt a respec nem lenne gond, de ilyen cuccaim vannak most:

    A Bloodletter épp most esett egy urnából Act2 dry hillsen, mikor már éppen azon gondolkoztam, hogy lehet inkább rúnákat kellene farmolnom fegyver miatt. Nagyon megdobta a damaget. Idáig viszonylag könnyen eljutottam. Problémát az csontvázak és szellemek okozták főleg Act1ben, mert azokból nem lehet leechelni és nagyon sűrűn kellett visszaportolni potikat venni a vendortól.
    Emiatt nem is tudom, hogyan fogom tudni lecserélni a szarabb sebzésű Shadowfang fegyvert. Így azzal a 9% mana leechel elvagyok, nélküle megőrülnék annyi manát fogyaszt a Frenzy - vagyis nem eszik sokat, csak nincs sok manám. Emiatt a csontvázakkal teli Act 2 csatorna sem volt túl egyszerű, de átvergődtem magam azon is valahogy.

    Amik szerintem szarabb itemek most rajtam az a helm talán, amulet és a 2 gyűrű. A Nagelringen kívül nem is esett még semmi értelmes ékszer a játékban sajnos. Set amu és gyűrűk estek ugyan, de nagyon haszontalannak tűnnek, még ezekhez képest is.

    Rúnaszavakat én itt néztem. Nincsenek szétszedve patchenként, hanem ömlesztve látható mind (kevesebb kattintás nézelődni) és lehet látni csak slotokra bontva is (pl headgear, mint a linken). Egy ilyen "Lore"-t szerintem érdemes volna összeraknom, van rá alapanyag. Mindegy akkor, hogy milyen típusú sisakba teszem? Illetve ha ilyen alapól + skillesbe, akkor azok megmaradnak rajta?

    Armort (chestet) meg nem szívesen csinálnék rúnaszavasat. Van három legendarym - vagy mi a neve itt D2ben - amiket használgatok, mind nagyon jó valamiben. De a leggyakrabban ez a Hawkmail van, mert így nem tudnak lassítani a coldos dögök, amit imádok.

Új hozzászólás Aktív témák