Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tiborv

    aktív tag

    Barbarral kezdéssel azért belenyultal rendesen a jóba. Nem éppen a legegyszerűbb mert normális támadása a többi kaszthoz képest nem igazán van sokáig.
    Ami kell rá mindenkepp a crushing blow amit a legkönnyebben a black rwvel érsz el, amit fentebb írtak. Armorok között nézz szét, ami megkönnyíti a játékot a smoke-lionheart. Akár magasabb armorba ujrarakva ahogy haladsz elore.
    Lvl85 areakat pláne pitet hanyagold ha Hellre elérnel és a statjaid nem maxosak meg, előszeretettel keveredik a fana-might aura. Nálad te állsz bele az utesekbe úgy meg nem éppen vicces.
    Szinte bármelyik kaszttal hamarabb elvergodnel amúgy a végéig (talán bowamazonnal nem) ha mindenképp barbár a cél akkor kitartást hozzá, ha valtanal akkor érdemes atnezned a többi kasztot:

    Sorc: gyors és kényelmes a teleport miatt, ujraskillezes ota elején fire aggál könnyű haladni, majd váltani coldra vagy fire-coldra.

    Pala: elején zeal-might aura amik koran elérhetőek elrepit nm közepéig, (ugyanúgy black rwvel) utána akár hammerdin is lehetsz amivel egyedül act2 problémás a javított magic immun moncok miatt. (Illetve act3 macik de az kevés van meg Baal előtti wave2)

    Necro: abszolút igénytelen a cuccokra viszont baromi könnyű vele a végigjátszás (néha kicsit lassú) Normál a problémás egyedül utána lesz annyi skilled-cuccod hogy nm-hell nem gond. A csontvázak csak golyofogok nem azok ölnek, így ne tévesszen meg mennyire papírok.

    Druida: fire-fiz ele vonalon sokáig vihető, oaknak hála sok lifeod is lesz már az elejétől

    Assassin: igazából konstans könnyű haladás akár trap vonalon mész akár martial. Trapnal nyilván kicsit meg kell osztanod fire-light között magad hogy immunokat ki tudd játszani. Jó passzív kepessegek, resist-damred skillekbol.

    Amazon: javazon.

    Könnyű és jó runaszavak:
    Ancients pledge
    Black
    Amiket
    Lionheart
    Rhyme
    Stealth
    Splendor

    D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/

Új hozzászólás Aktív témák